Columbus – Detroit 2:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:3 (kon.) | Montreal – St. Louis 2:4 (kon.)
NY Rangers – Colorado 4:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Anaheim 6:4 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | New Jersey – San Jose 1:4 (kon.)
Minnesota – Detroit 6:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
Detroit Red Wings
Neděle 12.02.2017, 21:22 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:50 Zach PARISE - 6:3
     
    50:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovku a vedou o tři branky. Spurgeon nejprve trefil tyčku odkryté branky, ale puk se vrátil před brankoviště, kde jej ze vzduchu sklepl ZACH PARISE a nadvakrát jej dotlačil do branky. Asistence: Eric Staal, Jared Spurgeon.
    47:20 Christian FOLIN - 5:3
     
    47:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Detroit opět inkasoval a tohle byl gól, který měl Coreau chytat. Po bully se puku ujal CHRISTIAN FOLIN a z poměrně ostrého úhlu dokázal najít mezírku v postoji hostujícího brankáře. Asistence: Charlie Coyle.
    44:34 Andreas ATHANASIOU - 4:3
     
    44:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    No tak tohle bylo rychlé snížení... Jensenova bomba od modré šla mimo, ale puk se odrazil na hůl ANDREASE ATHANASIOUA a ten zblízka překonal Dubnyka. Asistence: Nick Jensen, Niklas Kronwall.
    43:59 Zach PARISE - 4:2
     
    43:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí opět unikají do dvoubrankového náskoku. Coreau zaváhal za brankou s rozehrávkou, puk mu vzal Pominville, bleskově přihrál před branku a ZACH PARISE skóroval do odkryté branky. Asistence: Jason Pominville.
    35:39 Henrik ZETTERBERG - 3:2
     
    35:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je tu velice rychlá reakce hostů a je to opět o jednu branku. Dubnyk nahození od modré čáry pouze vyrazil před sebe, ve vzduchu jej pak trefil HENRIK ZETTERBERG a obloučkem jej přes brankáře poslal do sítě. Asistence: Xavier Ouellet, Anthony Mantha.
    34:14 Charlie COYLE - 3:1
     
    34:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou o dvě branky. CHARLIE COYLE si zpracoval neposedný puk, obehrál Jensena a najednou byl v sólovém úniku. Zvolil blafák a střelou nad Coreaua upravil na 3:1. Asistence: Jason Pominville, Gustav Olofsson.
    26:56 Anthony MANTHA - 2:1
     
    26:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit využil zlepšenou hru a dočkal se snížení. Od modré přišla parádní přihrávka na před brankou volného ANTHONYHO MANTHU a ten pak zblízka překonal Dubnyka střelou mezi betony. Asistence. Xavier Ouellet, Gustav Nyquist.
    15:47 Nino NIEDERREITER - 2:0
     
    15:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je to 2:0. Z celkem nenápadné akce vykouzlil Koivu přihrávku přes prostor u brankoviště, zprava si sjel NINO NIEDERREITER a zblízka propálil Coreaua, který se nestačil přemístit. Asistence: Mikko Koivu, Mate Prosser.
    13:01 Mikael GRANLUND - 1:0
     
    13:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení. Zprava vystřelil Koivu, puk se po lehké teči zastavil o tyčku, ale MIKAEL GRANLUND se po něm natáhl a dorazil jej do sítě. Asistence: Mikko Koivu, Gustav Olofsson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Mikael Granlund (M. Koivu, Olofsson), 16. Niederreiter (M. Koivu, Prosser), 35. Coyle (Pominville, Olofsson), 44. Parise (Pominville), 48. Folin (Coyle), 51. Parise (E. Staal, Spurgeon) – 27. Mantha (Ouellet, Nyquist), 36. Zetterberg (Ouellet, Mantha), 45. Athanasiou (Jensen, Kronwall)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Folin, Scandella, Prosser, Olofsson – Coyle, E. Staal, Niederreiter – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Pominville, Haula, Parise (A) – Schroeder, Graovac, Stewart.
    Detroit Red Wings: Coreau (Mrázek) – Green, DeKeyser, Jensen, Kronwall (A), Ouellet, Br. Smith – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – D. Larkin, Nielsen, Tatar – Ott (A), Helm, Athanasiou – Sheahan, Glendening, Abdelkader.

    Rozhodčí: Watson, Rehman – Gawryletz, Mills

    Diváci: 19 141
    bahis siteleri