Chomutov – PZ Kladno 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:0 (4:0, 2:0, 0:0)
PZ Kladno
Neděle 12.02.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    25:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    A další gól v síti hostů! Autorem branky je ERIC MEŽNAR, který tak dnes vstřelil už druhý gól. Asistence: Josef Koláček a Jan Šafránek.
     
    24:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí opět navyšují své vedení! MICHAL GUT se dostal ke střele z mezikruží a svou přesnou střelou do pravého horního růžku branky zvyšuje náskok svého týmu na pětibrankový. Asistence: Jan Prokop.
     
    17:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    A už je to 4:0! Harkabus vracel kotouč do brankoviště od levého mantinelu. Puk se snažil zachytit Pulec, ale nepovedlo se mu to a ke kotouči se tak dostal TOBIÁŠ HOLKA, který se následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    15:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají další přesilovku a vedou už 3:0! JAN PROKOP se dostal ke kotouči v levém kruhu, odkud se střelou ke vzdálenější tyči nemýlil. Asistence: Jan Klika a Jan Šafránek.
     
    12:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už 2:0! MICHAEL HOFRICHTER vybojoval kotouč v útočném pásmu a následnou střelou z pravého kruhu ke vzdálenější tyči nedal Pulcovi šanci zasáhnout. Asistence: Bez asistence.
     
    04:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a vedou 1:0! ERIC MEŽNAR převzal kotouč u pravého mantinelu. Následně si s ním sjel do středu kluziště, odkud nechytatelnou střelou pod horní tyčku nedal Pulcovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Roman Psar.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 5. Mežnar (Psar), 13. Hofrichter, 16. Prokop (Klika, Šafránek), 18. Holka (Harkabus), 25. Gut (Prokop), 26. Mežnar (Koláček, Šafránek)


    Piráti Chomutov: Svoboda (Kufa) – Vaněk, Ferbas, Matějka, Machyňa, Kastner, Klika, Psar- Králíček, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Prokop, Holka, Benda, Vlach, Koláček, Gut, Vrhel
    PZ Kladno: Pulec (26. Novotný) – Jan Vokurka, Kulich, Volráb – Hrubý, Kraus, Ploch, Darsa, Petrus, Turek, Pejchal, Brabec, Jiří Vokurka, Černý, Čermák

    Rozhodčí: Knapík – Tichý, Goltsch
    thejrc.org