Česko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Rusko
Neděle 12.02.2017, 15:30 • Sundsvall Energi Arena • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Úvodní duel Turnaje pěti zemí ve švédském Sundsvallu sehrál český tým proti Švédsku. Do utkání vstoupil aktivněji soupeř a brakář Tomáš Vomáčka tak byl v pernamenci už do úvodních minut. Švédské šance pochytal, a tak se dostal do vedení český tým zásluhou Martina Nečase.

    Na jeho gól navázali ve druhé třetině Jan Kern s Filipem Zadinou a Češi vedli rázem tříbrankovým rozdílem. Ještě do přestávky však dokázal soupeř snížit. Do poslední periody šel však český výběr s dvoubrankovým vedením.

    To však vmžiku ztratil během osmi sekund po dvou rychlých švédských gólech. Z této nepříjemné situace se však český tým dokázal dostat a dovedl zápas do prodloužení. V něm byli svěřenci Václava Varadi lepším týmem, nicméně tlak přetavit v gól nedokázali. V samostatných nájezdech rozhodl o výhře Švédska přesnou trefou Sylvegärd.
    Tomáš Vomáčka předvedl výborný výkon proti Švédům i Američanům, na výhru to však v obou případech nestačilo

    Tomáš Vomáčka při tréninku české osmnáctky ???????????? #CCMGoalie #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Ve druhém duelu Turnaje pěti zemí se Česko střetlo s výběrem Finska, který dokázalo v letošní sezoně již třikrát porazit. Na čtvrtý pokus to bohužel nevyšlo. Svěřenci Václava Varadi dokázali hned dvakrát srovnat s Finskem stav zásluhou branek Chytila a Šaldy, avšak na třetí branku Aalta už český výběr, navzdory velkému tlaku v závěru, odpovědět nedokázal.

    V pátek sehrála česká osmnáctka třetí utkání ve třech dnech a na ledě v Härnösandu, kam se český tým pro tento zápas přesunul, to bylo znát. S favorizovanými Američany sice Češi drželi krok, avšak po dvou dvojnásobných přesilových hrách v polovině zápasu USA odkosčilo na rozdíl tří branek. V závěru se sice prosadil Zadina, avšak kontaktní branku už český tým nevstřelil.
     
    Příjemné hokejové odpoledne ze švédského Sundsvallu! Českou hokejovou osmnáctku čeká poslední duel na Turnaji pětí zemí ve Švédsku. Soupeřem svěřenců Václava Varadi bude výběr Ruska. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:30 a u textového přenosu se na vy můžete být díky našemu přenosu u toho!
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Patera (Patera) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Buchtela, Zelingr – Zadina, Nečas, Kaut – Svoboda, Chytil, Kern – Novák, Chrtek, Hrabík – Václavek, Škvrně, Dvořák – Przybyla

    Rusko: Melnikov (Kočetkov) – Pereljajev, Kalabuškin, Baranov, Kovyrin, Galeniuk, Dědov, Ochoťjuk, Anochovskij – Popov, Šen, Lobanov – Slepec, Bicadze, Muranov – Toropčenko, Klisunov, Marušev – Kravcov, Klepko, Nikolenko

    Rozhodčí: Timglasová, Holm – Laksola, Bäckström.
     
    V Sundsvall Energi aréně před malou chvilkou dozněly hymny obou zemí! Za pár desítek sekund začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Úvodní střelu českého týmu vyslal od modré rány Radim Šalda, avšak jeden z ruských hráčů jeho pokus zblokoval.
     
    01:18
    Jakub Galvas měl problémy při rozehrávce, neboť byl napadán ruským útočníkem, avšak dokázali si i v pádu poradit.
     
    01:26
    Zahrajeme si přesilovou hru! Rusové hráli v šesti a trest za jejich hráčskou lavici odpyká Ivan Klepko.
     
    01:52
    Rusům se však hned na začtáku přesilové hry podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    02:15
    Kvasnička vyslal nahození od modré čáry, které tečoval Nečas, ale puk těsně minul branku soupeře!
     
    02:48
    Další velkou šanci měl na svědomí Zadina, který dostal před Melnikova dobrou přihrávku, avšak jeho střelu ruský brankář vyrazil pravým betonem.
     
    03:09
    Český tým se pokoušel prodrat zpět do útočného pásma, avšak jeho postup zastavil odpískaný ofsajd.
     
    03:27
    Úvodní přesilová hra českého týmu je u konce. Ivan Klepko je zpět na ledě!
     
    03:46
    Další útočné snažení českého týmu táhl po levé straně Radim Šalda, nicméně jeho střelu srazil ruský obránce do ochranné sítě.
     
    04:50
    Rusové se pokoušeli dostat do našeho útočného pásma, avšak po nepřesné kombinaci se to nepodařilo.
     
    05:24
    Filip Zadina zatáhl kotouč po pravé straně do útočného pásma a přihrávkou hledal před Chytila, ale tomu se nepodařilo dostat ke střele.
     
    05:43
    První česká formace kombinovala v útočném pásmu. Na konci celé kombinace byla střela Nečase, kterou Melnikov vyrazil nad sebe a jeden z ruských hráčů odrazil puk do ochranné sítě.
     
    06:13
    Buchtela prostrčil kotouč na Svobodu, který jel společně s Kernem dva na jednoho. Prvně jmenovaný volil střelu, ale nezakončil přesně.
     
    06:41
    Tlak českého týmu v útočném pásmu i nadále trval, nicméně poté přišlo ruského vyhození a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    07:15
    Přesilovoi hru si zahraje také ruský tým. Na trestnou lavici putuje Marek Škvrně, který zasáhl jednoho z ruských hráčů vysokou holí.
     
    07:32
    Český tým už dvakrát vyhodil kotouč z vlastního pásma a zatím zvládá oslabení velmi dobře!
     
    07:54
    Češi skvěle napadají v útočném pásmu a drží svého soupeře v jejich obranném pásmu!
     
    08:17
    U mantinelu skvěle zapracoval Ondřej Buchtela, který vybojoval kotouč a znovu vyhazuje!
     
    08:41
    První zákrok Jiřího Patery, který musel zasahovat proti střele Klepka z mezikruží!
     
    09:16
    Český tým zvládl úvodní oslabení tohoto zápasu velmi dobře a vyloučený Marek Škvrně je již zpět na ledě!
     
    09:56
    Zlínský Filip Chytil postupoval po levé straně a nabruslil si až před branku. Mohl nahrávat, nicméně český útočník si věřil a vystřelil. Jeho pokus Melnikov vyrazil!
     
    10:41
    Svěřenci Václava Varadi zatím skvěle pracují ve středním pásmu, čímž Rusům vůbec neusnadňují přechod d o útočné třetiny!
     
    11:17
    Další velká šance českého týmu! Za brankou skvěle zapracoval Martin Nečas, který našel mezi kruhy zcela volného Zadinu. Pardubickému útočníkovi střela příliš nesedla a Melnikov zasáhl!
     
    12:26
    Od modré to zkoušel obránce Galeniuk, nicméně jeho střelu dokázali čeští hráči zablokoval.
     
    12:55
    V pravém rohu kluziště se zmocnil kotouče Dvořák, který si vybruslil do střelecké pozice, nicméně ruskou branku minul.
     
    13:41
    První útočn formace českéhotýmu skvěle napadala v útočném pásmu a dokázala vybojovat kotouč. Od modré se poté dostal ke střele Galvas, ale jeho střelu lapil Melnikov do své náruče.
     
    13:53
    Hned po vhazování vyslal Jakub Galvas další střelu, nicméně i tu dokázal Melnikov vyrazit.
     
    14:37
    Rusům se zatím v tomto utkní nedaří příliš kombinovat, a tak mají problémy se dostat do třetiny. Teď se to však povedlo, z čehož rezultovala střela Muranova, ta však byla nepřesná.
     
    15:31
    Na modré zachytil kotouč Pereljajev, který pohotově vystřelil. Patera měl zakrytý výhled, ale střela šla naštěstí mimo branku.
     
    16:01
    Na modré čáře se odrazil kotouč k Kalabuškinovi, který dokázal prudce vystřelit. Jeho nepříjemná střela minula těsně českou branku!
     
    16:42
    Teď se dostává zpět ke slovu český tým, který zaváží kotouč do třetiny a snaží se kombinovat.
     
    17:17
    Rusové zkoušejí střílet převážně od modré, což nyní předvedl Baranov. Jeho ránu tečoval jeden z Rusů, nicméně puk mířil mimo.
     
    17:34
    Zvýšená aktivita ruského výběru vede k českému vyloučení. Na trestnou lavici míří Filip Chytil a budeme tak čelit druhému oslabení našeho soupeře.
     
    17:54
    Kryštof Hrabík se v oslabení dostal do slibné šance, nicméně na levé straně byl dobruslen ruským hráčem, který jeho následnou střelu zblokoval.
     
    18:17
    Český tým zvládá oslabení zatím opět velmi dobře a jíž dvakrát dokázal vyhodit kotouč z vlastního pásma.
     
    18:48
    Ruský výběr se sice dokázal dostat do pásma, nicméně Češi po dobrém napadání puk získali a opět vyhazují!
     
    18:55
    Rusové zaváhali při přechodu modré čáry, a tak je odpískán ofsajd.
     
    19:21
    Na modré čáře se dostal ke kotouči Pereljajev, který vyslal nepříjemné nahoezní, avšak Patera dokázal zasáhnout!
     
    19:37
    Český tým zvládl i druhé oslabení v tomto zápase velmi dobře a vyloučený Filip Chytil je zpět na ledě!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely v první třetině – 9 – 6
     
    Úvodní perioda dnešního zápasu sice branku nenabídla, nicméně jsme se rozhodně nenudili. Český tým vstoupil do utkání velmi aktivně a svého soupeře přehrával. Čechy nezastavilo v rozletu ani vyloučení Škvrněho. Velké šance výběru Václava Varadi měli Zadina a Chytil, ale ani jednomu se zatím nepodařilo překonat Melnikova. V závěru si Rusové zahráli další přesilovou hru, nicméně český tým zatím zvládá hru v oslabení na jedničku!

    Druhá třetina začne přibližně v 16:12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Do zajímavé střelecké příležitosti se dostal Kalabuškin, nicméně střelu mu příliš nesedla, a tak Patera kotouč snadno vyrazil.
     
    21:06
    Druhá útočná formace Ruska se dostala do přečíslení, které zakončoval střelou z pravé strany Muranov, nicméně Patera zasáhl.
     
    21:21
    Hrabík se dokázal na pravé straně pěkně uvolnit, zajel si zabranku, odkud poslal kotouč za branku, avšak žádný z českých hráčů kotouč nezachytil.
     
    21:48
    Tohle není vůbec pěkný pohled! Matěj Novák šel do souboje s ruským bekem, oba upadli a nepříjemně narazili na mantinel. Na led přicházejí lékaři.
     
    21:48
    Ruský obránce Galeniuk se nyní těžce zvedl z ledu a odjíždí na střídačku za asistence svých spoluhráč. To samé platí i o Matěji Novákovi, který jíž také odjíždí na střídačku podpírán svými spoluhráči.
     
    22:23
    Filip Chytil se prodíral do zajímavého úniku, nicméně po kontaktu s obránce upadl. Zlínský útočník dokázal i v pádu vystřelit, nicméně Melnikov zasáhl.
     
    22:45
    Na modrou čáru dostal kotouč Mikyska, který vyslal poměrně dobré nahození, ale Melnikov zasáhl.
     
    23:12
    Český tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Kirill Popov za nedovolené bránění.
     
    23:52
    Nečas hledal křížným pasem na pravé strně Zadinu, avšak ten skákavý kotouč netrefil.
     
    24:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ano, teď už to vyšlo a jedeme do vedení! Na pravou stranu dostal znovu kotouč FILIP ZADINA, který si povyjel do střeleckého úhlu a střelou na přední tyč mířil přesně! Asistence: Martin Nečas, David Kvasnička.
     
    24:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu hned druhý gól! Na led se dostala druhá útočná formace českého týmu, která se dokázala dostat do útočného pásma. Jeden z hráčů nahodil kotouč do ruského brankoviště, kde byl dostatečně důrazný JAN KERN, který přidává druhou trefu našeho výběru! Asistence: Filip Chytil, Jan Svoboda.
     
    24:56
    Český tým je nyní velmi aktivní a o další střelecký pokus se postaral Václavek. Jeho střelu však Melnikov vyrazil!
     
    26:25
    Český tým opět kombinoval v útočném pásmu. Poté však Hrabík nepřesně přihrál na modrou a Češi se vyhnali z pásma ven.
     
    26:39
    Čtvrtý útok českého týmu si dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu. Z pravé strany poté vystřelil Dvořák, avšak jeho pokus Melnikov lapil do lapačky.
     
    27:11
    Českému týmu nyní nevyšlo založení útoku, a tak kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    28:09
    Rusko postupovalo do zajímavého přečíslení, které táhl Dědov. Po následné otočce ruský útočník i vystřelil, ale jeho střela byla zblokovaná do ochranné sítě.
     
    28:57
    Jan Kern postupoval vpřed po levé straně. Jeho spoluhráči byli obsazení, a tak český útočník vystřelil. Jeho pokus však skončil v náruči Melnikova.
     
    29:24
    Od modré to zkoušel Jan Zelingr, nicméně jeho střelu dokázal Melnikov vyrazit do rohu kluziště.
     
    29:55
    Slepec si na levé straně dobře zpracoval kotouč a pohotově vystřelil, nicméně jeho střelecký pokus mířil přímo do náruče Patery.
     
    31:32
    Rusové jsou v posledních dvou minutách aktivnějším týmem a vytvářejí si šance. Z pravé strany tentokrát pálil Pereljajev, ale Patera si opět poradil.
     
    31:53
    Zelingr nahodil kotouč do útočného pásma, kde byl nejrychleji Dvořák. Jeho pas našel na modré Buchtelu, ale jeho střela přesná nebyla.
     
    32:11
    Český tým bude čelit přesilové hře soupeře! Na trestnou lavici putuje podruhé v tomto zápase Marek Škvrně.
     
    32:31
    Česká osmnáctka však dokázala hned po vhazování vyhodit a osvbozuje se.
     
    32:57
    Nyní už jsou však Rusové zpět v našem obranném pásmu a začínají kombinovat.
     
    33:19
    Ochoťjuk se dokázal na modré dobře uvolnit a vystřelil. Patera však dokázal zasáhnout!
     
    33:51
    Teď přišly dvě nebezpečné střely ruského týmu, nicméně dvakrát skvěle zasáhl Jiří Patera!
     
    34:14
    Třetí oslabení v tomto zápase jsme dokázali přečkat a vyloučený Marek Škvrně je zpět na ledě.
     
    34:33
    Ruský výběr se dokázal dostat do útpočného pásma, z čehož vznikla střela Pereljajeva, avšak Patera opět zasáhl!
     
    35:06
    Opět výborný Patera! Od modré to zkoušel Dědov, jehož střelu český brankář vyrazil pouze před sebe. Dokázal si ale poradit i s následnou dorážkou Muranova!
     
    35:41
    Hned po vhazování se dostal ke kotouči Lobanov, který pohotově vystřelil, avšak v akci byla znovu vyrážečka Jiřího Patery!
     
    36:23
    Rusko mohlo jít do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, avšak všemu předcházel faul Slepce na Václavka, a tak si zahrajeme přesilovou hru!
     
    36:51
    Z levé strany to zkoušel David Kvasnička, nicméně jeho střela mířila mimo ruskou branku.
     
    37:09
    Češi zatím skvěle kombinují v útočném pásmu. O další střelu se postaral Nečas z pravé strany, avšak Melnikov zasáhl.
     
    37:25
    Kryštof Hrabík dokázal zatáhnout puk do útočného pásma a zkusil i vystřelit. Jeho pokus byl však sražen do ochranné sítě!
     
    37:41
    Filip Chytil si na pravé straně vybruslil do dobré střelecké pozice, avšak jeho střela těsně minula ruskou branku!
     
    38:06
    Rusové dokázali vyhodit, a tak jejich čtveřice může vystřídat.
     
    38:21
    V samotném závěru přesilové hry vyslal od modré čáry ostrou střelu Kvasnička, nicméně jeho pokus mířil mimo ruskou klec.
     
    38:45
    V závěru druhé třetiny budeme čelit přesilové hře soupeře! Radim Šalda zřejmě nejevil dostatečnou aktivitu za brankou v souboji s ruskými hráči a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    39:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! Český tým se prosazuje ve vlastním oslabení a dostáváme se již do tříbrankového vedení! Kvasnička zatáhl kotouč do útočného pásma, ten přenechal pro MARTINA KAUTA, který dokázal prostřelit Melnikova! Asistence: David Kvasnička, Kryštof Hrabík.
     
    39:47
    Jan Kern však vzápětí fauloval a posílá Čechy do tří!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední periodu zvládl český tým ve velkém stylu! Na začátku druhé třetiny dostal možnost přesilové hry, kterou využil Filip Zadina. Hned poté se prosadil Jan Kern a český tým vedl již dvoubrankovým rozdílem. V závěru prostřední periody se ještě ve vlastním oslabení prosadil Martin Kaut!

    Třetí třetina začne přibližně v 17:02.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Český tým čelí na startu třetí třetiny dvojnásobné přesilovce soupeře, která bude trvat ještě půl minuty!
     
    40:23
    Popov se na pravé straně dostal ke střele, ale Patera dokázal zasáhnout!
     
    40:25
    Vyloučený Radim Šalda je zpět na ledě a Češi jsou ve čtyřech!
     
    41:17
    Za brankou českého týmu se dostal ke kotouči Ochoťjuk, který našel pohlednou přihrávkou Popova, avšak ten nepřekonal výborného Pateru!
     
    41:59
    Český tým zvládl těžké oslabení a je v plném počtu!
     
    42:44
    Radim Šalda zaváhal při rozehrávce a dostal se pod tlak soupeře, nicméně situaci za pomoci svých spoluhráčů zvládl!
     
    43:23
    Rusko je na začátku třetí třetiny aktivnějším týmem, avšak stále se nemůže pořádně usadit v našem obranném pásmu.
     
    43:46
    Na pravé straně se dostal ke kotouči Ondřej Buchtela, nicméně jeho nahození dokázal krýt do své lapačky Melnikov!
     
    44:47
    Rusové mohli jít do zajímavého brejku, nicméně Popov špatně zpracoval kotouč, a ten je tak u českých beků.
     
    45:15
    Na modrou čáru dostal přihrávku Baranov, který pohotově vystřelil, nicméně jeho střelecký pokus mířil nad branku.
     
    45:37
    Český tým si zahraje přesilovou hru! U naší střídačky neudržel nervy na uzdě Ivan Muranov, který poslal ostře k ledu Martina Kauta a dostává dvě minuty!
     
    45:57
    Ruský tým se však dokázal dostat ve vlastním pásmu ke kotouči a vyhazuje.
     
    46:39
    Čeští hráči sympaticky kombinovali v útočném pásmu, nicméně větší efektivitě chyběla střela. Po nepřesné přihrávce Nečase míří dopředu Rusko.
     
    47:09
    Zadina našel krásnou přihrávkou před ruskou branku zcela volného Hrabík, nicméně jeho střelu dokázal Melnikov vyrazit!
     
    47:41
    V samotném závěru přesilové hry vypálil od modré čáry Kvasnička, jehož střelu tečoval Chytil, ale Melnikov opět zasáhl.
     
    48:46
    Od modré to tentokrát zkoušel Radim Šalda, nicméně jeho střela byla zblokovaná.
     
    49:12
    Sborná se pokoušela projít do útočného pásma, avšak to pozorná česká obrana nedovolila.
     
    49:53
    V posledních minutách nejsledujeme zrovna dvakrát atraktivní hokej. Ve hře obou týmů je poměrně dost nepřeností.
     
    50:28
    Rusové se nyní dokázali usadit v útočném pásmu a od modré to zkoušel obránce Baranov, avšak jeho střelu zblokoval Chytil.
     
    51:05
    Hned po vhazování v útočném pásmu se dostal ke střele Martin Nečas. Pokus brněnského útočníka však dokázal zblokovat ruský obránce!
     
    51:23
    Český tým se opět pokoušel projít do útočného pásma, nicméně postup našich hráčů zastavil odpískaný ofsajd.
     
    51:53
    Marek Škvrně se dostával středem hřiště do útočného pásma, avšak byl zastraven ruskými obránci.
     
    52:13
    Václavek se zmocnil kotouče na levé straně, vybruslil si do zajímavého střeleckého úhlu, avšak svou střelou na přední tyči Melnikova nepřekonal.
     
    52:30
    Patera nyní musel vytáhnout dva těžké zákroky. Český tým si navíc zahraje v oslabení. Na trestnou lavici míří Dalimil Mikyska.
     
    53:02
    Rusové se usadili v útočném pásmu a nebezpečně kombinují. Zatím se však ke střele nedostali.
     
    53:33
    Kombinace našeho soupeře nebyla v útočném pásmu přesná. Ke kotouči se poté navíc dostal Kaut, který vyhazuje!
     
    54:07
    A další vyhození! Český tým si dnes vede v oslabení zkrátka výborně!
     
    54:31
    V samotném závěru přesilové hry si před Pateru nabruslil Pavel Šen, avšak českého brankáře bekhendovou střelou překonat nedokázal.
     
    54:47
    Na pravé straně předvedl povedenou akci Filip Chytil, který poté předložil puk Nečasovi, jehož střela však skončila v náruči Melnikova.
     
    55:33
    Kvasnička dokázal za asistence Václavíka dostat kotouč do útočné třetiny, avšak jeho následné nahození už žádného z českých hráčů nenašelo.
     
    55:58
    Rusové hráli v šesti a český tým si zahraje přesilovou hru! Dvouminutový trest odpyká za hráčskou lavici Vitalij Kravcov.
     
    56:15
    Rusům se však podařilo hned na začátku oslabení dvakrát vyhodit kotouč a českým tým tak bude muset znovu hledat cestu do útočné třetiny.
     
    57:02
    Martin Nečas dostal přihrávku na pravou stranu, najel si do střeleckého úhlu, avšak svou střelu nenamířil přesně.
     
    57:33
    Filip Zadina ostře vypálil zápěstím z mezikruž, avšak trefil tyč!
     
    57:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už však českému týmu kombinace vyšla a je z toho čtvrtá branka v ruské síti! Martin Kaut našel na hranici pravého kruhu Filipa Zadinu, který pohotově vystřelil a podruhé v tomto zápase mířil přesně! Asistence: Martin Kaut, David Kvasnička.
     
    58:37
    Rusové se pokoušejí rozehrávat z vlastní třetiny, nicméně český tým i nadále skvěle napadá a nedává svému soupeři příliš prostoru.
     
    59:07
    Chrtek s Hrabíkem skvěle napadali za ruskou branku, avšak kotouč se vybojovat nepodařilo.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči dnešního zápasu – Bicadze – Zadina
     
    Dnešní utkání je u konce! Český tým na závěr Turnaji pěti zemí ve švédském Sundsvallu dokázal porazit Rusko poměrem 4:0 a turnaj tak zakončil vítězně!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (17:35:17)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Zadina (Nečas, Kvasnička), 25. Kern (Chytil, Svoboda), 40. Kaut (Kvasnička, Hrabík), 58. Zadina (Kaut, Kvasnička)


    Česko: Patera (Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Buchtela, Zelingr – Zadina, Nečas, Kaut – Svoboda, Chytil, Kern – Novák, Chrtek, Hrabík – Václavek, Škvrně, Dvořák – Przybyla
    Rusko: Melnikov (Kočetkov) – Pereljajev, Kalabuškin, Baranov, Kovyrin, Galeniuk, Dědov, Ochoťjuk, Anochovskij – Popov, Šen, Lobanov – Slepec, Bicadze, Muranov – Toropčenko, Klisunov, Marušev – Kravcov, Klepko, Nikolenko

    Rozhodčí: Timglasová, Holm – Laksola, Bäckström
    bahis siteleri