Česko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Rusko
Neděle 12.02.2017, 15:30 • Sundsvall Energi Arena • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    55:58
    Rusové hráli v šesti a český tým si zahraje přesilovou hru! Dvouminutový trest odpyká za hráčskou lavici Vitalij Kravcov.
     
    52:30
    Patera nyní musel vytáhnout dva těžké zákroky. Český tým si navíc zahraje v oslabení. Na trestnou lavici míří Dalimil Mikyska.
     
    45:37
    Český tým si zahraje přesilovou hru! U naší střídačky neudržel nervy na uzdě Ivan Muranov, který poslal ostře k ledu Martina Kauta a dostává dvě minuty!
     
    39:47
    Jan Kern však vzápětí fauloval a posílá Čechy do tří!
     
    38:45
    V závěru druhé třetiny budeme čelit přesilové hře soupeře! Radim Šalda zřejmě nejevil dostatečnou aktivitu za brankou v souboji s ruskými hráči a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    36:23
    Rusko mohlo jít do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, avšak všemu předcházel faul Slepce na Václavka, a tak si zahrajeme přesilovou hru!
     
    32:11
    Český tým bude čelit přesilové hře soupeře! Na trestnou lavici putuje podruhé v tomto zápase Marek Škvrně.
     
    23:12
    Český tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Kirill Popov za nedovolené bránění.
     
    17:34
    Zvýšená aktivita ruského výběru vede k českému vyloučení. Na trestnou lavici míří Filip Chytil a budeme tak čelit druhému oslabení našeho soupeře.
     
    07:15
    Přesilovoi hru si zahraje také ruský tým. Na trestnou lavici putuje Marek Škvrně, který zasáhl jednoho z ruských hráčů vysokou holí.
     
    01:26
    Zahrajeme si přesilovou hru! Rusové hráli v šesti a trest za jejich hráčskou lavici odpyká Ivan Klepko.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Zadina (Nečas, Kvasnička), 25. Kern (Chytil, Svoboda), 40. Kaut (Kvasnička, Hrabík), 58. Zadina (Kaut, Kvasnička)


    Česko: Patera (Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Buchtela, Zelingr – Zadina, Nečas, Kaut – Svoboda, Chytil, Kern – Novák, Chrtek, Hrabík – Václavek, Škvrně, Dvořák – Przybyla
    Rusko: Melnikov (Kočetkov) – Pereljajev, Kalabuškin, Baranov, Kovyrin, Galeniuk, Dědov, Ochoťjuk, Anochovskij – Popov, Šen, Lobanov – Slepec, Bicadze, Muranov – Toropčenko, Klisunov, Marušev – Kravcov, Klepko, Nikolenko

    Rozhodčí: Timglasová, Holm – Laksola, Bäckström
    bahis siteleri