Česko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Rusko
Neděle 12.02.2017, 15:30 • Sundsvall Energi Arena • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Český tým na závěr Turnaji pěti zemí ve švédském Sundsvallu dokázal porazit Rusko poměrem 4:0 a turnaj tak zakončil vítězně!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (17:35:17)
     
    Nejlepší hráči dnešního zápasu – Bicadze – Zadina
     
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Chrtek s Hrabíkem skvěle napadali za ruskou branku, avšak kotouč se vybojovat nepodařilo.
     
    58:37
    Rusové se pokoušejí rozehrávat z vlastní třetiny, nicméně český tým i nadále skvěle napadá a nedává svému soupeři příliš prostoru.
     
    57:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už však českému týmu kombinace vyšla a je z toho čtvrtá branka v ruské síti! Martin Kaut našel na hranici pravého kruhu Filipa Zadinu, který pohotově vystřelil a podruhé v tomto zápase mířil přesně! Asistence: Martin Kaut, David Kvasnička.
     
    57:33
    Filip Zadina ostře vypálil zápěstím z mezikruž, avšak trefil tyč!
     
    57:02
    Martin Nečas dostal přihrávku na pravou stranu, najel si do střeleckého úhlu, avšak svou střelu nenamířil přesně.
     
    56:15
    Rusům se však podařilo hned na začátku oslabení dvakrát vyhodit kotouč a českým tým tak bude muset znovu hledat cestu do útočné třetiny.
     
    55:58
    Rusové hráli v šesti a český tým si zahraje přesilovou hru! Dvouminutový trest odpyká za hráčskou lavici Vitalij Kravcov.
     
    55:33
    Kvasnička dokázal za asistence Václavíka dostat kotouč do útočné třetiny, avšak jeho následné nahození už žádného z českých hráčů nenašelo.
     
    54:47
    Na pravé straně předvedl povedenou akci Filip Chytil, který poté předložil puk Nečasovi, jehož střela však skončila v náruči Melnikova.
     
    54:31
    V samotném závěru přesilové hry si před Pateru nabruslil Pavel Šen, avšak českého brankáře bekhendovou střelou překonat nedokázal.
     
    54:07
    A další vyhození! Český tým si dnes vede v oslabení zkrátka výborně!
     
    53:33
    Kombinace našeho soupeře nebyla v útočném pásmu přesná. Ke kotouči se poté navíc dostal Kaut, který vyhazuje!
     
    53:02
    Rusové se usadili v útočném pásmu a nebezpečně kombinují. Zatím se však ke střele nedostali.
     
    52:30
    Patera nyní musel vytáhnout dva těžké zákroky. Český tým si navíc zahraje v oslabení. Na trestnou lavici míří Dalimil Mikyska.
     
    52:13
    Václavek se zmocnil kotouče na levé straně, vybruslil si do zajímavého střeleckého úhlu, avšak svou střelou na přední tyči Melnikova nepřekonal.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Zadina (Nečas, Kvasnička), 25. Kern (Chytil, Svoboda), 40. Kaut (Kvasnička, Hrabík), 58. Zadina (Kaut, Kvasnička)


    Česko: Patera (Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Buchtela, Zelingr – Zadina, Nečas, Kaut – Svoboda, Chytil, Kern – Novák, Chrtek, Hrabík – Václavek, Škvrně, Dvořák – Przybyla
    Rusko: Melnikov (Kočetkov) – Pereljajev, Kalabuškin, Baranov, Kovyrin, Galeniuk, Dědov, Ochoťjuk, Anochovskij – Popov, Šen, Lobanov – Slepec, Bicadze, Muranov – Toropčenko, Klisunov, Marušev – Kravcov, Klepko, Nikolenko

    Rozhodčí: Timglasová, Holm – Laksola, Bäckström
    thejrc.org