Česko – Rakousko 10:1 (kon.)
konec
Česko
10:1 (2:0, 5:0, 3:1)
Rakousko
Neděle 12.02.2017, 13:00 • Nockhalle Radenthein • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    59:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    KLÁRA SEROISZKOVÁ v samotném závěru zápasu přidává desátou branku svého týmu po samostatné akci. Bez asistence.
     
    58:24
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Česká brankářka v tomto posledním zápase na turnaji čisté konto mít nebude. Dlouho to vypadalo, že si připíše nulu, ale v 59. minutě ji překonala ANJA TRUMMEROVÁ. Bez asistence.
     
    57:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráčky České republiky hrají v naprosté pohodě, a tak přidávají další Gól. Tentokrát se prosazuje PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ. Asistence: Sára Čajanová a Valentýna Černá.
     
    43:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velmi dobrý vstup Česka do třetí třetiny, po rychlé akci se prosazuje pohlednou střelou KLÁRA SEROISZKOVÁ. Asistence: Nikola Dýcková a Karolína Sýkorová.
     
    32:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je KRISTÝNA HÁJKOVÁ. Asistence: Klára Seroiszková a Karolína Sýkorová.
     
    30:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pátou branku dává tým vedený jako domácí v přesilové hře. Druhý gól v tomto zápase střílí SÁRA ČAJANOVÁ. Asistence: Patricie Škorpíková a Vivien Šmajdová.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu Rakousko (Vanessa Simonisová – 2 min., podražení).
     
    28:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky dávají velmi rychle další gól, tentokrát se prezentuje přesnou střelou AGÁTA SARNOVSKÁ. Asistence: Anna Fabšicová a Anna Kotounová.
     
    26:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    DANIELA PEJŠOVÁ přidává třetí branku svého celku. Česká republika má více ze hry a na skóre se to pochopitelně odráží. Asistence: Nikola Dýcková a Vivien Šmajdová.
     
    22:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z kraje druhé třetiny navyšují hráčky České republiky vedení v zápase. Po pohlední kombinaci se prosazuje přesnou střelou SÁRA ČAJANOVÁ. Asistence: Patricie Škorpíková a Vivien Šmajdová.
     
    18:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky se prosazují při vlastním oslabení. Po rychlé akci po vhazování překonala brankářku soupeřek ANNA KOTOUNOVÁ. Asistence: Nikol Nepokojová.
     
    17:38
    Vyloučení v týmu Česko (Klára Jandušíková – 2 min., podražení).
     
    13:07
    Vyloučení v týmu Česko (Daniela Pejšová – 2 min., vražení na hrazení).
     
    13:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je AGÁTA SARNOVSKÁ. Asistence: Karolína Sýkorová a Nikola Dýcková.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Sarnovská (Sýkorová, Dýcková), 19. Kotounová (Nepokojová), 23. Čajanová (Škorpíková, Šmajdová), 27. Pejšová (Dýcková, Šmajdová), 29. Sarnovská (Fabšicová, Kotounová), 31. Čajanová (Škorpíková, Šmajdová), 33. Hájková (Seroiszková, Sýkorová), 44. Seroiszková (Dýcková, Sýkorová), 58. Škorpíková (Čajanová, Černá), 60. Seroiszková – 59. Trummerová


    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Jandušíková, Hájková, Pejšová, Šmajdová, Krsová, Kotounová, Chladová, Vlková – Machalová, Dýcková, Seroiszková – Čajanová, Kaltounková, Škorpíková – Fabšicová, Nepokojová, Sarnovská – Sýkorová, Z. Černá. Trenér: Pavel Zuziak.
    Rakousko: Adamitschová (Kadlecová) – Staneková, Heubergerová, Schröflová, Ropatschová, Haagová, Hinumová, Dauböcková, Schneebergerová, Trummerová, Mörtlová, Rainerová, Linzbichlerová, Simonisová, Schallová, Killiusová, Kattnigová, Pfannová, Hofbauerová, Steinerová, Wurzerová, Poschová
    thejrc.org