Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Česko
Neděle 12.02.2017, 12:00 • Göteborg, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vyloučení v týmu Rusko (Zachar Arzamascev – 2 min., krosček).
     
    55:37
    Vladimir Tkačjov se naprosto luxusně dostal až před Francouze. Před brankou si sjel k pravé straně, aby následně mohl zakončovat na zadní tyč. Francouz ale zasáhl výborně lapačkou.
    54:14 Maxim ŠALUNOV - 4:2
     
    54:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tlak Čechů nevyšel, a tak přišla odpověď. MAXIM ŠALUNOV dostal parádní přihrávku v útočném pásmu, aktivní útočník si najel blíže k brance a tvrdou střelou nejspíše rozhodl o prvenství Ruska na tomto turnaji! Asistence: Sergej Šumakov.
     
    49:49
    Maxim Šalunov v další velké šanci. Na hokejce měl čtvrtý zářez, ale svým pokusem z levého kruhu napálil pouze vzdálenější tyč!
     
    48:07
    A další přesilová hra. Adam Polášek nepustil jednoho z Rusů do zakončení, a to dokonce za cenu faulu. Český obránce inkasuje dvouminutový trest.
    46:23 Maxim ŠALUNOV - 3:2
     
    46:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Následná akce již brankou končí, Rusko otáčí stav duelu! MAXIM ŠALUNOV dostal puk do jízdy a hned se objevil před Francouzem. Toho následným bekhendem překonal, Rusko tedy vede. Asistence: Sergej Šumakov Sergej Šumakov.
     
    45:19
    Nyní ale ruský celek dostane šanci zahrát si přesilovou hru. Tomáš Dvořák putuje na trestnou lavici, ve středním pásmu podrazil jednoho z Rusů.
     
    41:19
    Holík nabil na modrou čáru Ruttovi, jenž tvrdě vypálil. Jeho rána ani následné dorážky ovšem za Samsonovem neskončili!
    39:29
     
    39:29
    Pavel Francouz – Vladimir Tkačjov, 3:0! Ruský útočník se rozvážně rozjel a mířil do levé šibenice. Zde ale bylo rameno českého brankáře.
     
    39:26
    Vladimir Tkačjov podruhé v tomto oslabení ujel, šanci dostane i třetí! Ruský forvard napálil břevno, byl ovšem předtím faulován Kundrátkem. Trestné střílení.
    38:20
     
    38:20
    Skórovat ale mohli Rusové! Vladimir Tkačjov ujel české obraně a dostal se až před Francouze. V samostatném útoku ale branku netrefil.
     
    38:10
    Další přesilovka pro český tým! Michal Vondrka byl hákován, Alexej Bereglazov bude tím potrestaným hráčem.
    35:29 Anatolij GOLYŠEV - 2:2
     
    35:29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní to už vyšlo a Rusko srovnává na 2:2! ANATOLIJ GOLYŠEV dostal puk před branku, kde parádně obešel brankáře a trefil prázdnou branku, je tedy opět vyrovnáno! Asistence: Vladimir Tkačjov a Kirill Kaprizov.
    31:25 Lukáš RADIL - 1:2
     
    31:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následně to ale českému celku vychází a národní tým vede nad Ruskem 2:1! LUKÁŠ RADIL dostal dlouhou přihrávku na levou stranu, aby přesnou střelou překonal Samsonova a připsal si třetí branku na turnaji! Asistence: Adam Polášek.
     
    30:35
    Puk dostal na levý kruh Michal Řepík, který měl na hokejce vyrovnání. Z dobré pozice ale Samsonova nepřekonal!
     
    30:07
    Češi si zahrají přesilovou hru. Rusko bylo v šesti, trest odpyká Arťom Fjodorov.
     
    29:25
    Po dlouhé době si musela dávat pozor i česká obrana. Alexej Kručinin unikl všem a v tváří tvář stanul Pavlu Francouzovi. Svou svižnou ránou ale napálil pouze brankovou konstrukci!
     
    26:40
    Lukáš Kašpar následně ve velké šanci! Zkušený útočník dostal přihrávku před branku, kde se ale nedokázal prosadit, výborný zákrok Samsonova.
     
    24:01
    A je tu šance přesilové hry! Maxim Mamin dostává dvouminutový trest za podražení. Dokáže národní tým otočit?
    21:31 Radan LENC - 1:1
     
    21:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    A následně je vyrovnáno! Střela od modré čáry byla Samsonovem vyražena jen před sebe. V brankovišti se nejlépe zorientoval RADAN LENC, který poslal puk ze vzduchu do branky! Je to jeho první branka v reprezentaci.
    18:16
     
    18:16
    Alexej Bereglazov unikl po levé straně a zakončoval. Pavel Francouz vykopl beton, Maxim Mamin následně netrefil odkrytou branku!
     
    15:09
    Tomáš Hyka si následně sjel zpoza branky a čekal na chybu Samsonova. Ten byl ale pozorný a nenechal se jeho střelou překonat!
     
    14:27
    Maxim Šalunov se následně dostával po levé straně na Francouze. V luxusní pozici ale českého brankáře nedokázal překonat!
    11:40 Sergej ŠUMAKOV - 1:0
     
    11:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Následně se ale ruský celek dostal do pásma, kde vstřelil první branku utkání! Maxim Šalunov našel bekhendovou přihrávkou volného SERGEJE ŠUMAKOVA, který naprostou bombou propálil bezmocného Francouze. Trefil přesně šibenici. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    10:58
    Vyloučení v týmu Česko (Lukáš Klok – 2 min., krosček).
    10:04
     
    10:04
    Po nahození Ondřeje Vitáska se pokoušel před brankou zakončovat Michal Řepík. Ten ale vyjetého brankáře nakonec nepřekonal!
     
    06:38
    Rusko si zkusí první přesilovou hru. Nedovoleným zákrokem se provinil obránce Jan Kolář, dvě minuty dostává za podražení.
     
    03:08
    Vladimir Tkačjov byl na konci velice dobré kombinace! Ruský útočník dostal puk před branku, Pavla Francouze ovšem nepřekonal ruský hráč ani nyní!
     
    01:19
    Následně byli Rusové aktivní. Celé snažení zakončoval střelou zblízkosti Maxim Šalunov. Ten ale Francouze nepřekonal!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Šumakov (Šalunov), 36. Golyšev (Tkačjov, Kaprizov), 47. Šalunov (Šumakov), 55. Šalunov (Šumakov) – 22. Lenc, 32. Radil (Polášek)


    Rusko: Samsonov (Šesťorkin) – Ljubuškin, Bereglazov, M. Osipov, Antipin, Jarullin, Arzamascev, D. Musin, Rykov – Kaprizov, Tkačjov, Golyšev – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Mamin, Okulov, Kručinin – Karpov, Prochorkin, Fjodorov.
    Česko: Francouz (Jakub Kovář) – Kundrátek, J. Kolář, Rutta, Tomáš Dvořák, Vitásek, Polášek, Klok – Radil, Jan Kovář, Vondrka – Řepík, P. Holík, Birner – Kašpar, V. Růžička, T. Zohorna – Hyka, P. Jelínek, Lenc – Kämpf.

    Rozhodčí: Öhlund, Harnebring – Persson, Lundgren.
    bahis siteleri