HC Litvínov – K. Vary 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:2 (1:0, 4:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 16.02.2017, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:36:39)
     
    57:25
    Krásné gesto fair-play MICHAELA ČEJKY! Dominik Havlík už seděl na trestné lavici za podražení, ovšem hostující útočník ihned přijel za hlavním rozhodčím a přiznal, že byl nejprve zasažen kotouč, až potom brusle.
     
    56:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí rozhodují o svém vítězství a třech veledůležitých bodech! JOSEF JÍCHA našel odražený kotouč u tyčky a poslal ho do prázdné brány, čímž zkompletoval hattrick! Bez asistence.
     
    55:39
    Po souboji v brankovišti se strhla bitka mezi Jiřím Horákem a Pavlem Vápeníkem. Hostující hráč po dlouhé přetahované nakonec povalil domácího Horáka na zem. Litvínovský útočník potrestán 2 minuty za hrubost, hostující Vápeník 2+10 za hrubost a shození rukavic!
     
    52:38
    Ondřej Kuchař předvedl dva krásné zákroky, nejprve sebral gól Horákovi, později Zdeňkovi Vébrovi hattrick!
     
    46:59
    Domácí v plném počtu.
     
    44:59
    Další přesilová hra pro hostující tým. Dalším vyloučeným je Josef Myšák, který se provinil podražením.
     
    44:40
    Varům se přesilová hra vůbec nepovedla a Dominik Pecka míří na střídačku.
     
    42:19
    Přesilovka také pro Vary. Dominika Pecka putuje na trestnou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    42:09
    Hosté v plném počtu.
     
    40:09
    Ondřej Pajk zasáhl Kučeru holí do obličeje a míří na trestnou lavici.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Fantastická třetina, ve které padlo šest branek, opět dopadla lépe pro domácí. Ti si v ní totiž vytvořili tříbrankový náskok! Dvě branky během této třetiny vstřelili domácí Josef Jícha a Zdeněk Vébr, za Vary se prosadili Vápeník a Horký.

    Třetí perioda začne zhruba v 19:04.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Domácí v plném počtu.
     
    38:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Karlovarští obránci se velmi vehementně dohadují, čí to byla chyba, ale Litvínov vsítil "bůra" ve vlastním oslabení! Po sérii několik střel Litvínova se k volnému puku na brankovišti procpal JOSEFA JÍCHA a nekompromisně ho zasadil do šibenice hostující brány. Asistence: Štěpán Urbánek, Martin Havelka.
     
    37:31
    Karlovy Vary se můžou dvě minuty před sirénou vrátit zpět do utkání! Zdeněk Vébr míří na trestnou lavici za sekání a Vary mají skvělou šanci v podobě přesilové hry.
     
    37:16
    Domácí útočník se pokusil o bekhendový blafák, ovšem v závěrečné fázi mu kotouč sjel z čepele a Kuchař mu ho vypíchl.
     
    37:16
    Jan Bárdoš byl v samostatném úniku zahákován Vodičkou a pojede trestné střílení!
     
    34:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici přidávají velmi důležitou čtvrtou branku! Dufek mezi kruhy uvolnil Havelku, ten přenechal kotouč pro JOSEFA JÍCHU, který krásnou střelou nad vyrážečku Kuchaře uklidňuje svůj tým čtvrtým gólem! Asistence: Martin Havelka, Jan Dufek.
     
    28:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí opět zaspali v defenzívě, a teď už to gólem končí! Brejk tři na jednoho vyřešil Hauzr přihrávkou na MICHALA HORKÉHO, který se štěstím zametl kotouč mezi betony Havlíka do brány. Asistence: Filip Hauzr, Petr Vodička.
     
    25:55
    Neskutečné, hosté jeli tři na Šimona Havlíka, ovšem brankou to nekončí. Čejka přihrál Vápeníkovi, který ovšem vracel kotouč zbrkle na paty svého spoluhráči, ten neudržel stabilitu, a nakonec doklouzal na zadní mantinel. Kotouče se chopili domácí a je po šanci.
     
    24:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na Zimním Stadionu Ivana Hlinky se roztrhl pytel s góly! Davídkovu střelu z úhlu vyrazil Havlík na brankoviště, kde kotouč jako první našel PAVEL VÁPENÍK a s chladnou hlavou ho poslal do prázdné brány. Asistence: Milan Davídek, Lukáš Procházka.
     
    22:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Lepší chvilka Kuchaře střídá horší. Hostující obrana nechala projít kotouč až do rohu kluziště, u něho byl jako první ZDENĚK VÉBR, který mazal hned na bránu. Pokusil se natlačit na střed, kotouč mu ovšem sjel z hole ideálně mezi betony Kuchaře, a nakonec až za brankovou čáru. Šťastná branka pro domácí Litvínov. Asistence: Josef Myšák, Jiří Horák.
     
    21:15
    Tvrdý direkt mohl zasadit Varům Josef Jícha, který se protáhl středním pásmem a ze strany upaloval sám na bránu. Kuchaře se pokusil zaskočit střelou na přední tyč, brankář ovšem ránu vyrážečkou jistě vyrazil.
     
    20:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího Litvínova, který jde do dvoubrankového trháku! Jakub Březák zatáhl kotouč až za bránu, odkud našel na brankovišti ZDEŇKA VÉBRA, který pohotově propálil přesouvajícího se Kuchaře! Asistence: Jakub Březák.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Litvínovští byli v první třetině aktivnějším týmem a po zásluze byli odměněni prvním gólem. Dominik Brzek v osmnácté minutě utkání načapal Kuchaře a dal svému týmu těsné vedení, které si Litvínov nese také do kabin.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Obrovská šance domácího Litvínova! Kotouč se od betonu Kuchaře odrazil na čepele Jiřího Horáka, který ovšem nedokázal puk zvednout a poslat ho nad ležícího brankáře Karlových Varů.
     
    17:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou krátce před koncem první třetiny do vedení! Havlík poslal kotouč k pravém mantinelu na hůl DOMINIKA BRZKA, který udělal pár kroků a poslal jej na bránu. Tam nebyl příliš připravený Ondřej Kuchař a kotouč prošel až do sítě! Asistence: Dominik Havlík.
     
    15:52
    Hosté v plném počtu.
     
    15:08
    Martin Havelka se zjevil po Jíchovo přihrávce sám před Kuchařem, ovšem bránu o několik centimetrů přestřelil. Na tohle by byl hostující brankář asi krátký.
     
    13:52
    Agilní Zdeněk Vébr si s kotoučem vybruslil do střelecké pozice před Kuchařem, v čemž za záchranou brzdu zatáhl hostující Dominik Beer. Dvě minuty pro obránce Karlových Varů za podražení.
     
    12:47
    Domácí v plném počtu.
     
    10:47
    První přesilovka také pro Karlovy Vary. Josef Myšák poslal k zemi jednoho ze svých protihráčů a putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    07:16
    Krásná individuální akce Zdeňka Vébra končí ještě hezčím zákrokem Kuchaře. Domácí útočník se po pravém mantinelu natlačil před bránu a poslal kotouč mezi betony směrem do sítě. Kuchař je ovšem velmi rychle sklapl a udržel puk před brankovou čárou.
     
    05:56
    Litvínovští si během své první přesilové hry vytvořili jednu slibnější šanci, ovšem kotouč za záda Kuchaře nedostali, a tak se kapitán Kralových Varů Lukáš Procházka vrací po celých dvou minutách na ledovou plochu!
     
    03:56
    Domácí si zahrají první přesilovou hru utkání! Procházka ukončil dlouhý tlak domácí první pětky faulem, a za držení protihráče odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    01:46
    Po Vodičkově ráně od modré čáry se kotouč od zadního mantinelu odrazil zpět do brankoviště, kde nadělal obrovskou neplechu. Už už se do prázdné chystal zamést puk Čejka, ovšem Havlík dlouhým skokem ukradl kotouč lapačkou z jeho čepele.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Urbánek, Macháč, Franc, Havlík, Březák, Brzek, Myšák – Kučera, Vébr, Bárdoš, Pecka, Horák, Jícha, Dufek, Havelka.

    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Špírek) – Ptáček, Beer, Pajk, Vodička, Brabec, Vápeník – Kurfürst, Horký, Fečo, Čejka, Salnikov, Kovář, Davídek, Hauzr, Hendrych, Procházka.

    Rozhodčí: Orlický – Mašek, Hynčica.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 18. Brzek (Havlík), 21. Vébr (Březák), 23. Vébr (Myšák, Horák), 35. Jícha (Havelka, Dufek), 39. Jícha (Urbánek, Havelka), 57. Jícha – 25. Vápeník (Davídek, Procházka), 29. Horký (Hauzr, Vodička)


    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Urbánek, Macháč, Franc, Havlík, Březák, Brzek, Myšák – Kučera, Vébr, Bárdoš, Pecka, Horák, Jícha, Dufek, Havelka.
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Špírek) – Ptáček, Beer, Pajk, Vodička, Brabec, Vápeník – Kurfürst, Horký, Fečo, Čejka, Salnikov, Kovář, Davídek, Hauzr, Hendrych, Procházka.

    Rozhodčí: Orlický – Mašek, Hynčica.
    thejrc.org