Tisková konference FC Hradec Králové (kon.) | Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.)
konec
Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava

sk Čtvrtek 16.02.2017, 14:00Tiskové konference
     
    Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (14:22:16)
     
    I. Vukomanovič o situácii po odstúpení Myjavy: "Stratili sme body, ktoré sme uhrali s Myjavou, tabuľka sa trochu pomenila, aj nám to pomohlo a znížili sa bodové odstupy. My sa však musíme sústrediť na seba a pokračovať v našej práci. "
     
    T. Kóňa o dnešnom prestupe: "Bolo to pre mňa hektické obdobie od začiatku roka, som rád, že zmluva je podpísaná a môžem sa sústrediť na futbal."
     
    I. Vukomanovič o najbližšom zápase proti Prešovu: "Prešov nám ukázal svoje kvality. Zahodili sme vtedy veľa šancí, aby sme rozhodli. Pre nás bude každý zápas do konca veľmi ťažký."
     
    O skorom začiatku jarnej časti

    B. Sekulič: "Bude to ťažký terén, ale trávnik je výhrevný. Problém fanúšikov tu bol aj predtým, keď liga začína trochu skôr, nič to na tom nezmení."

    T. Kóňa: "Nestotožňujem sa s tým, že začíname hrať tak skoro, sám som zvedavý, ako to dopadne. Radšej by som začínal o čosi neskôr, ale je to len môj názor."

    I. Vukomanovič: "Nie je to na nás, aby sme rozhodli, musíme to akceptovať, musíme sa prispôsobiť podmienkam. Aj v zahraničí to vždy tak bolo, môžem povedať z vlastnej skúsenosti. Bude to ťažké pre oba tímy, ale opakujem, musíme sa prispôsobiť."
     
    B. Sekulič: "Už sa všetci tešíme na prvý zápas, aj keď je vonku zima. Tento rok sa káder veľmi nezmenil, myslím, že sme sa lepšie spozali a budeme aj lepšie hrať."
     
    I. Vukomanovič: "Savičevič má stopku na jeden zápas, Schet bude dlhšie mimo. Máme však iných hráčov, ktorí ich nahradia. Vukan bude s nami aj pri najbližšom zápase. Hráči by mali na ihrisku kontrolovať svoje emócie, je to na nich, mali by to však zvládať."
     
    T. Kóňa: "Chalani ma prijali bez problémov. Na ihrisku nepoznám brata, zápasy proti Slovanu sú vybičované vždy."
     
    T. Kóňa: "Čo sa týka podmienok, sú tu vytvorené výborné podmienky, myslím, že je to lepšie, ako čo som zažil v Sparte, s tým rozdielom, že Slovan nemá vlastný stánok."
     
    I. Vukomanovič o tom, či je šanca dohnať bodovú stratu na Žilinu: "Vo futbale je všetko možné. Nikdy neviete, špeciálne teraz za týchto podmienok, v tejto ročnej dobe. Každý tím bude bojovať. My urobíme maximum, budeme sa pozerať sami na seba, aby sme boli pripravení na zápasy. Samozrejme, máme rešpekt voči ostatným."
     
    I. Vukomanovič: "Príjemné popoludnie, som rád, ýe tu môžem byť s Vami. Začína sa nám jarná časť ligy, tri mesiace sme boli spolu, trénovali sme. Tešíme sa na ligu, v Turecku sme odviedli dobrú prácu. Žiaľ, zranil sa nám Adam Laczkó, ktorý bude nejaký čas mimo hry."
     
    Tlačovej konferencie sa zúčastní tréner Ivan Vukomanovič, taktiež hráči Boris Sekulič a Tomáš Kóňa.
     
    Vitajte pri online textovom prenose z tlačovej konferencie ŠK Slovan Bratislava pred začiatkom jarnej časti sezóny.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:00.

    Daniela Mesíková

    bahis siteleri