New Jersey – Ottawa 0:3 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:3 (po pr.)
Buffalo – Colorado 2:0 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:1 (kon.)
Edmonton – Philadelphia 6:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Ottawa Senators
Pátek 17.02.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Kyle TURRIS - 0:3
     
    58:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už je opravdu rozhodnuto. KYLE TURRIS sice nejprve absolvoval tvrdý souboj, po kterém skončil na ledě, ale poté dostal přihrávku na útočnou modrou čáru a sám před prázdnou bránou nezaváhal. Asistence: Zack Smith, Mike Hoffman.
    56:02 Erik KARLSSON - 0:2
     
    56:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak a s velkou pravděpodobností je hotovo. Brassard puk udržel u mantinelu, kde touš posunul na ERIKA KARLSSONA. Střela hostujícího kapitána propadla Schneiderovi a kotouč se pomalu došoural až za brankovou čáru. Henrique se ještě pokusil zasáhnout, nicméně Pyatt ho v souboji včas nepustil k volně klouzajícímu puku. Asistence: Derick Brassard, Tom Pyatt.
    38:01 Dion PHANEUF - 0:1
     
    38:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a v závěru třetiny jdou do vedení. Puk šel po modré čáře k DIONU PHANEUFOVI, jenž tvrdě vypálil, avšak sudí pouze rozpažili na znamení tyčky. Hráči Ottawy se ale začali radovat a nakonec se puk opravdu odrazil až od prostoru za tyčí Schneiderovy brány. Asistence: Chris Wideman, Bobby Ryan.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 39. Phaneuf (Ch. Wideman, B. Ryan), 57. E. Karlsson (Brassard, Pyatt), 59. Turris (Z. Smith, Hoffman)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Lovejoy, Merrill, Santini, J. Moore, Severson – Hall, Zajac (A), Palmieri – Wood, Henrique (A), Cammalleri – Zacha, Josefson, Noesen – B. Bennett, Kalinin, Parenteau.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Claesson, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Turris (A), Hoffman – B. Ryan, Pageau, Pyatt – Wingels, Kelly, Lazar.

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Frederick L'Ecuyer – Brian Mach, Jonny Murray

    Diváci: 13 908
    thejrc.org