New Jersey – Ottawa 0:3 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:3 (po pr.)
Buffalo – Colorado 2:0 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:1 (kon.)
Edmonton – Philadelphia 6:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
6:3 (2:0, 3:2, 1:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 17.02.2017, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:58 Connor MCDAVID - 6:3
     
    54:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká paráda v podání domácího kapitána, který dostal přihrávku od Eberleho a CONNOR McDAVID to trefil parádně. Tohle líp trefit už ani nešlo. Asistence: Jordan Eberle, Patrick Maroon.
    48:15 Brayden SCHENN - 5:3
     
    48:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla bleskurychle využitá přesilovka hostů. Voráček krásnou přihrávkou našel Girouxe, který nahrál a BRAYDEN SCHENN neměl problém uklidit kotouč do branky. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    47:50
    Domácí Lucic zahákoval hostujícího hráče, který byl v šanci. A dostává tak 2 minuty za hákování. Hosté si tak zahrají přesilovou hru.
    39:15 Wayne SIMMONDS - 5:2
     
    39:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS nad ničím nepřemýšlel vystřelil a puk skončil v brance. Asistence: Brayden Schenn.
    37:21 Oscar KLEFBOM - 5:1
     
    37:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Špatné vyhození hostujících hráčů, které zachytil Hendricks nahrál na modrou čáru odkud vystřelil OSCAR KLEFBOM a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Connor McDavid, Matt Hendricks.
     
    33:10
    A máme zde další vyloučení dvě minuty si odpyká domácí Benning za zbytečný faul uprostřed hřiště za nedovolené bránění.
     
    32:35
    Oba hráči nakonec od rozhodčích dostali 5 minut a odcházejí na trestnou lavici. Kde si odpočinou a odpykají svůj trest.
     
    32:30
    A pozor dochází ke rvačce mezi domácim Maroonem a hostujícím Manningem. V této bitce vyhrál jasně Maroon, který soupeři uštědřil několik tvrdých ran. Vše se ale obešlo bez vážnějšího zranění.
    29:30 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:1
     
    29:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak teďka to tam domácím padá, neuběhla ani minuta a opět se radují. Po pěkné souhře se prosazuje RYAN NUGENT – HOPKINS. Asistence: Eric Gryba, Zack Kassian.
    28:30 Jordan EBERLE - 3:1
     
    28:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    První velká šance domácích ve druhé třetině a hnedka končí brankou svůj důraz na brankovišti prokázal JORDAN EBERLE, který prostrkal kotouč skrz hostujícícho brankáře do branky. Asistence: Connor McDavid, Patrick Maroon.
     
    26:48
    Tak tohle byla obrovská šance pro hosty, Voráček dostal přihrávku do samostatného úniku, snažil se najít místo mezi betony domácího Talbota, ale neuspěl. Skvělý zákrok domácího brankáře.
    20:23 Radko GUDAS - 2:1
     
    20:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velmi zajímavá situace z kraje druhé třetiny, kdy Couturier nahazoval pouze před branku a RADKO GUDAS jen lehce tečoval. Asistence: Sean Couturier.
     
    19:58
    Velká šance domácího týmu, když se dostal sám před brankáře Eberle, ale z blízkosti nedokázal propálit hostujícího brankáře.
    15:40 Leon DRAISAITL - 2:0
     
    15:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hra 4 na 4 v dnešním utkání. Krásná práce domácího týmu při této hře a LEON DRAISAITL přidává druhou branku. Když dostal přihrávku od Benninga do středu a ranou nad rameno Neuvirtha nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Matt Benning, Ryan Nugent – Hopkins.
     
    14:50
    Po osobním souboji v obraném pásmu Edmontonu dostává zcela zbytečně Lucic dvě minuty za nafilmovaný pád. Toto byla školácká chyba. Ale zároveň dostává 2 minuty za sekání i hostující Manning. Takže uvidíme hru 4 na 4.
     
    12:00
    Tak tohle byla velká chyba domácího obránce Larssona, který nahrál přímo na hůl hostujícímu Schennovi, ale jeho ráně chyběli správné parametry. Škoda pro hosty.
     
    09:48
    Nepřesná rozehrávka domácího týmu vedla k velmi nebezpečné akci hostujícího týmu, když přihrávku na mezikruží dostal Couturier, ale jeho střela byla zblokovaná vysoko nad.
     
    07:05
    Tak toto byla velká šance domácích, když si po pravé straně najel domácí Kassian a jen o pár centimetrů míjí hostující branku.
    02:14 Matt HENDRICKS - 1:0
     
    02:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zcela zaslouženě do vedení, rychlý útok zakončil nekompromisní přízemní ranou k tyči MATT HENDRICKS. Asistence: Mark Letestu, Iiro Pakarinen.
     
    00:55
    První velká šance utkání domácího týmu. Do volného prostoru si najel Maroon, ale jeho střela šla těsně nad branku.

    Michal Studničný

    Branky a nahrávky: 3. Hendricks (Letestu, Pakarinen), 16. Draisaitl (Benning, Nugent-Hopkins), 29. Eberle (Maroon, McDavid), 30. Nugent-Hopkins (Gryba, Kassian), 38. Klefbom (McDavid, Hendricks), 55. McDavid (Eberle) – 21. Gudas (Couturier), 40. Simmonds (B. Schenn), 49. B. Schenn (Voráček, Giroux)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Benning, Sekera, A. Larsson, Klefbom, Gryba, Davidson – Eberle, McDavid (C), Maroon – Slepyšev, Lucic (A), Draisaitl – Kassian, Nugent-Hopkins (A), Caggiula – Pakarinen, Letestu, Hendricks.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Gudas, Manning – Giroux (C), B. Schenn, Simmonds (A) – Weal, Voráček, Couturier – Read, Raffl, Cousins – VandeVelde, Weise, Bellemare.

    Rozhodčí: Brad Watson, Tim Peel – Greg Devorski, Ryan Galloway
    thejrc.org