New Jersey – Ottawa 0:3 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:3 (po pr.)
Buffalo – Colorado 2:0 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:1 (kon.)
Edmonton – Philadelphia 6:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:5 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:5 (0:2, 0:0, 3:3)
Arizona Coyotes
Pátek 17.02.2017, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Tanner PEARSON - 3:5
     
    59:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar poslal mezi kruhy pro vhazování zpoza brány krásnou zpětnou přihrávku a TANNER PEARSON tvrdou střelou s příklepem bez přípravy zamířil nad lapačkou Mikea Smithe v přesilové hře do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Třetí třetina přinesla šest gólů! Asistence: Anže Kopitar a Jake Muzzin.
    58:35 Jordan MARTINOOK - 2:5
     
    58:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Josh Jooris vyhodil puk z pravé strany obranného pásma o mantinel do neutrální zóny, kde se ho zmocnil Christian Dvorak a místo střely ho přenesl doleva na JORDANA MARTINOOKA, který od modré čáry zamířil táhlou střelou zápěstím do prázdné brány. Asistence: Christian Dvorak a Josh Jooris.
    54:08 Jordan MARTINOOK - 2:4
     
    54:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    JORDAN MARTINOOK na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a v kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která zamířila nad lapačkou Petera Budaje k bližší pravé tyči. Arizona znovu zareagovala a potřetí vede o dvě branky!
    51:07 Dustin BROWN - 2:3
     
    51:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DUSTIN BROWN sice na první pokus před bránou Mikea Smithe z blízkosti překonat nedokázal, vzápětí se ale vpádu dostal k dorážce a puk nad ležícím Mikem Smithem poslal pod horní tyč. Kings se rychle dostali podruhé v zápase na dostřel branky! Asistence: Tanner Pearson.
    49:55 Brendan PERLINI - 1:3
     
    49:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI na levém křídle zvedl hlavu a z kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Petera Budaje přesně ke vzdálenější pravé tyči. Arizona rychle reaguje a vede opět o dva góly! Asistence: Alex Goligoski.
    48:38 Tanner PEARSON - 1:2
     
    48:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jeff Carter z pravého křídla a ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde se po zákroku Mike Smithe dostal k dorážce TANNER PEARSON a mezi jeho betony puk bez přípravy z levého kruhu pro vhazování poslal do sítě. Kings se dostávají na dostřel a prohrávají pouze o gól! Asistence: Jeff Carter a Dustin Brown.
    05:07 Tobias RIEDER - 0:2
     
    05:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    TOBIAS RIEDER krásně vyjel zpoza brány a v blízkosti pravé tyče nádhernou diagonální střelou zamířil o horní tyč do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Arizona během 16 sekund vstřelila dva góly a vede rázem 2:0! Asistence: Jordan Martinook a Alex Goligoski.
    04:51 Brendan PERLINI - 0:1
     
    04:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Radim Vrbata zavezl po pravé straně puk do útočného pásma a od modré čáry přenesl hru nádhernou žabičkou doleva, kde BRENDAN PERLINI v blízkosti levé tyče puk poprvé promáchl, na druhý pokus už ale nad pravým ramenem Petera Budaje zamířil do bližšího levého horního rohu brány. Arizona využila přesilovou hru a vede ve Staples Center 1:0! Asistence: Radim Vrbata a Oliver Ekman-Larsson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 49. Pearson (J. Carter, D. Brown), 52. D. Brown (Pearson), 60. Pearson (Kopitar, Muzzin) – 5. Perlini (Vrbata, Ekman-Larsson), 6. Rieder (Martinook, Goligoski), 50. Perlini (Goligoski), 55. Martinook, 59. Martinook (Dvorak, Jooris)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, LaDue – Kempe, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Clifford, Dowd, Gáborík – King, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), Schenn, Goligoski, Stone, Connauton, C. Murphy – Domi, Hanzal (A), Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Rieder, Burmistrov, Jooris – Martinook, Holland, White. Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Brad Meier. Čároví: Trent Knorr, Shane Heyer

    Diváci: 18230
    thejrc.org