Chomutov – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Kladno – Slavia 5:6 (0:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Pardubice – Zlín 3:4 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 8:6 (kon.) | Sparta – Jihlava 2:3 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:6 (4:2, 1:1, 3:3)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 17.02.2017, 17:00DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři získali puk ve středním pásmu, Chlum zabojoval ve sprinterském souboji a poslal puk na pravou stranu PETRU WIENCEKOVI a ten byl úspěšný ranou k bližší tyči. Asistence: Filip Chlum, Tomáš Nezbeda.
     
    54:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další zvrat! VÍTEK TURSKÝ vypálil od mantinelu a asi nikdo nečekal, že by kotouč mohl projít za Daňu. Nicméně rána zamířila přesně ke vzdálenější tyči a Tygři opět vedou. Asistence: Václav Burda, Michael Klinger.
     
    53:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Tygři skórují a máme opět nerozhodný stav! Za záda Dani dostal kotouč zprava IVAN KORECKÝ. Asistence: Lukáš Beran.
     
    46:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí průběh zápasu. Kdo by to byl býval byl řekl. Po rychlé pasáži nasměroval svou ránu za libereckého gólmana nasměroval opět JOZEF BALÁŽ. Asistence: Lukáš Žiak.
     
    43:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. Tygři jsou v posledních okamžicích trochu laxní, z čehož pramení druhá branka Vítkovic během necelých čtyř minut. Před branku si sjel JOZEF BALÁŽ a po přesném pasu bez problémů překonal přesouvajícího se Žajdlíka. Asistence: Lukáš Žiak.
     
    40:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté do třetí třetiny vlétli ve velkém stylu a ihned využívají přesilovou hru. Prosadil se DANIEL SPRATEK, který využil zmatků před brankovištěm. Asistence: Ondřej Hartmann, Dominik Raška.
     
    25:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je téměř neuvěřitelné, kolik branek padlo a to nemáme za sebou ještě ani polovinu zápasu. Žajdlík si nestihl ani kleknout a dorážkou po zblokované střele se prosadil DOMINIK RAŠKA. Asistence: Jakub Maxner, Dominik Ficek.
     
    24:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se opět mění skóre. Jeník nejprve bekhendem ani následnou dorážkou k bližší tyči neuspěl. Jenže kotouč se odrazil k VÁCLAVU BURDOVI, jenž zkusil vystřelit k té vzdálenější a uspěl. Během prvních pětadvaceti minut jsme viděli už sedm branek. Asistence: Jan Jeník, Jiří Průžek.
     
    19:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Místo toho se pouhých pětadvacet vteřin před koncem úvodní třetiny prosazují domácí! Z velkého úhlu překonal Daňu tvrdou ranou PETR WIENCEK. Poté, co v úvodu periody orazítkoval spojnici, nyní tedy skóruje. Asistence: Tomáš Nezbeda, Vítek Turský.
     
    16:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přestřelka pod Ještědem pokračuje. Kotouč si před brankou uzmul VLASTIMIL MALINA a lehkým úderem poslal puk ke vzdálenější tyči, přesně do levého horního rohu branky. Asistence: Ondřej Hartmann.
     
    15:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Průžek se ocitl v rychlém brejku, který chtěl zakončit ranou zápěstím. Kotouč mu ale sjel, což nečekal ani Daňa. Puk sice dokázal zachytit, nicméně dojíždějícímu VÁCLAVU BURDOVI stačilo zacílil do poloprázdné branky. Tygři vedou znovu o dvě branky. Asistence: Jiří Průžek, Jan Jeník.
     
    14:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí se hosté přeci jen dočkávají a branka to je velmi šťastná. Nahození Spratka od pravého mantinelu trefilo do nohy před brankou stojícího DOMINIKA RAŠKU, od něhož kotouč za mířil za Žajdlíka. Rozhodčí branku uznávají, neviděli totiž pohyb brusle směrem k brance. Asistence: Daniel Spratek, Ondřej Gabrhelík.
     
    08:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dvě branky. Tygři ujížděli ve třech proti jedinému obránci, MARTIN JURSA se snažil protlačit kotouč na Starostu, ale od bránícího hráče se mu puk vrátil zpět na hůl a následně již liberecký útočník bleskurychle nasměroval puk za Daňu, který se přesunoval na opačnou stranu.
     
    03:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ PRŮŽEK provedl nájezd hodně mazácky. Rozhodil Daňu několika naznačeními a následně vše zakončil milimetrovou bekhendovou střelou do pravého horního rohu zařízení.
    Marken.cz

    RR

    Branky a nahrávky: 4. Průžek (TS), 9. Jursa, 16. Burda (Průžek, Jeník), 20. Wiencek (Nezbeda, Turský), 25. Burda (Jeník, Průžek), 54. Korecký (Beran), 55. Turský (Burda, Klinger), 59. Wiecek (Chlum, Nezbeda) – 15. Raška (Spratek, Gabrhelík), 17. Malina (Hartmann), 26. Raška (Maxner, Ficek), 41. Spratek (Hartmann, Raška), 44. Baláž (Žiak), 47. Baláž (Žiak)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Klinger, Turský, Benák, Kunst, Korecký, Starosta – Šír, Průžek, Vlach, Beran, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Burda, Chlum, Kadlec
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Šendera, Veřmiřovský, Ficek, Weintritt, Mrowiec, Štěpánek, Gabrhelík – Hartmann, Spratek, Blaško, Raška, Maxner, Malina, Toman, Žiak, Baláž, Kmošek

    Rozhodčí: Smitka – Bosák, Svoboda
    thejrc.org