Vítkovice – Litvínov 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:0 (kon.)
Zlín – Sparta 0:5 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:1 (1:0 po s.n.) | Liberec – Olomouc 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:3 (2:1, 0:1, 4:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 17.02.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Ještě je tu trest pro Tomáše Svobodu – dvě minuty za sekání.
    58:03 Tomáš KNOTEK - 6:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KNOTEK trefou do prázdné brány kompletuje svůj dnešní hattrick! Pravdou je, že tento zásah byl ze všech nejsnazší. Hradecký ostrostřelec dostal od Jarůška nabito mezi kruhy, odkud pohodlně zamířil do uvolněné klece Plzně! Asistence: Richard Jarůšek, Alexandre Picard.
     
    57:50
    Gólman Západočechů spěchá na střídačku, indiáni to zkouší v šesti!
    53:24 Jakub LEV - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň ještě dramatizuje tento duel! Kadlec napřáhl na modré, Rybár jeho pokus jen vyrazil a JAKUB LEV vrátil kotouč rychle zpět do klece Mountfieldu – 5:3! Asistence: Martin Procházka, Petr Kadlec.
     
    53:20
    Dnešní utkání sleduje 4920 diváků.
     
    52:55
    Nyní však budou mít Plzeňští příležitost vstřelit branku. Michal Dragoun odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení. Následně probíhá poslední komerční přestávka.
     
    51:09
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň: ze hřiště odchází Matěj Machovský, přichází Alexandr Hylák.
    51:09 Tomáš KNOTEK - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tato akce bude určitě horkým kandidátem do zlaté helmy! Nádhernou kombinaci předvedli Jarůšek, Picard a zakončující TOMÁŠ KNOTEK, na jehož ránu pod břevno z bezprostřední blízkosti neměl Machovský šanci reagovat – 5:2! Asistence: Alexandre Picard, Richard Jarůšek.
     
    47:11
    Köhler získal v rohu kluziště touš a šikovně ji nahrál před bránu, kde se z otočky snažil zakončit Pavlík. Jeho rána ale pouze vyprášila betony Machovského.
    45:06 Michal DRAGOUN - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši unikají do dvoubrankového vedení po bleskurychlé akci! Červený si zpracoval kotouč v rohu kluziště a prudce ho přihrál na osu hřiště. Tam si najel MICHAL DRAGOUN a šikovnou tečí poslal kotouč za záda Machovského – 4:2! Asistence: Rudolf Červený, Stanislav Dietz.
    41:40 Richard JARŮŠEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí jdou opět do vedení! RICHARD JARŮŠEK dostal nabito do prostoru mezi kruhy a poslal kotouč prudce do sítě Škody, Machovský byl bez šance – 3:2! Asistence: Roman Kukumberg, Jake Newton.
     
    41:20
    Blaž Gregorc napřáhl a tvrdě vypálil od modré, po jeho ráně zazvonila spojnice břevna a pravé tyče plzeňské svatyně!
     
    40:35
    Mountfield má příležitost jít do vedení. Sklenička inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    33:29
    Rudolf Červený si sjel z levé strany a bekhendovým blafákem chtěl poslat touš mezi betony Machovského. Gólman Plzně však použil také hokejku a puk do sítě nepustil.
     
    32:47
    Gregorc zaváhal na útočné modré a do úniku se vydal Svoboda, kličkou do bekhendu však na pozorného Rybára nevyzrál!
     
    32:37
    Dominik Kubalík po svém návratu na led na kluzišti moc dlouho nezůstal a vrací se na lavici hanby – dvě minuty za nedovolené bránění. V průběhu je teď komerční přestávka.
     
    30:31
    První přesilovku si teď vyzkouší Hradečtí. Kubalík putuje na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    29:33
    Mountfield šel do přečíslení tří proti jednomu, ale Picard nyní prováhal ideální čas k přihrávce a dojíždějící obránci Škody pas zblokovali.
     
    28:19
    Lev pronikl z pravé strany až k Rybárovi, ale toho svou kličkou do bekhendu nepřekvapil!
     
    26:52
    Jarůšek jel s Picardem do dvou na jednoho, první jmenovaný poslal přesný pas, ale jeho kolega nezvládl bekhendem zamířit přesně.
    21:40 Ondřej KRATĚNA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda vyrovnává a zápas začíná od nuly! Tečovanou ránu od modré čáry vykopl Rybár betonem pouze k ONDŘEJI KRATĚNOVI, který jej pohodlně poslal do prázdné klece – 2:2! Asistence: Peter Čerešňák, Martin Procházka.
     
    19:17
    Dominik Kubalík se na pravé straně u modré čáry velmi tvrdě opřel do kotouče, který zasáhl betony Rybára a následně jej gólman Hradce ze vzduchu chytil do své lapačky. Útočníci Škody tak čekali na dorážku marně.
     
    18:35
    Uvidíme první přesilovku, kterou si zahraje Škoda. Blaž Gregorc inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    18:25
    Jaroslav Bednář si šikovně sjel mezi kruhy a svižnou ranou prověřil brankáře Plzně, ten byl však opět připraven zasáhnout!
     
    16:19
    Zpoza brány dostal na modrou nabito Blaž Gregorc a tvrdou ranou důkladně prověřil brankáře Škody, ten však v tomto souboji obstál!
    09:42 Tomáš SVOBODA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní však Plzeň rychle odpovídá na inkasovanou branku! TOMÁŠ SVOBODA dostal kotouč na pravou stranu k útočné modré, rychle si sjel na střed a pěknou ranou na přední tyč překonal Rybára – 2:1! Asistence: Dominik Kubalík, Jaroslav Kracík.
    08:40 Tomáš KNOTEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    O chvíli později předvedl ještě krásnější akci TOMÁŠ KNOTEK, který sebral kotouč ve středním pásmu, šikovně se s ním otočil a najel si sám až před Machovského. Tomu udělal kličku do bekhendu a poslal touš přesně pod břevno – 2:0! Asistence: Richard Jarůšek, Blaž Gregorc.
    03:31 Roman KUKUMBERG - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí rychle otevírají skóre tohoto duelu. Bednář přihrál od mantinelu na střed najíždějícímu ROMANU KUKUMBERGOVI a ten poslal puk nechytatelnou ranou do sítě – 1:0! Asistence: Jaroslav Bednář, Martin Pláněk.
     
    02:36
    Tomáš Svoboda dostal nabito do mezikruží a prudce vypálil, Rybár poslal kotouč vyrážečkou do ochranné sítě.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 4. Kukumberg (Jaroslav Bednář, Pláněk), 9. T. Knotek (Jarůšek, Gregorc), 42. Jarůšek (Kukumberg, Newton), 46. Dragoun (Červený, Dietz), 52. T. Knotek (Picard, Jarůšek), 59. T. Knotek (Jarůšek, Picard) – 10. T. Svoboda (D. Kubalík, Kracík), 22. Kratěna (Čerešňák, Martin Procházka), 54. Lev (Martin Procházka, P. Kadlec)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Pláněk, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený (A), Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – Köhler, Nedvídek, R. Pavlík – J. Dvořák.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (52. Hylák) – P. Kadlec (A), Němeček, Moravčík, Pulpán (A), Čerešňák, Kvasnička, D. Sklenička – T. Svoboda, Kracík, D. Kubalík – Martin Procházka, Kratěna (C), Lev – Schleiss, Preisinger, Stach – Vracovský, Koreis, Hrnka.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4920
    thejrc.org