Mountfield HK – Zlín 4:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (0:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Č. Budějovice – Jihlava 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 18.02.2017, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti svou přesilovku využili! Vojtěch Krejčiřík našel mezi kruhy FRANTIŠKA WÁGNERA, jenž svou střelou trefil zadní mantinel. Od něj se puk odrazil zpátky k Wágnerovi, který se druhým pokusem již nemýlil. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.
     
    44:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácím daří vyrovnat! Nahazovaný puk se odrazil do betonů Ondřeje Kuchaře přímo na hokejku JAROSLAVA KULICHA, který střelou do horní části branky vrátil nerozhodný stav. Asistence: Filip Palička a Michal Smutný.
     
    40:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Následně se ale hosté dočkali, je tu obrat! MILAN DAVÍDEK dostal puk před branku, kde se dokázal prosadit. Karlovy Vary tak jdou na začátku třetí třetiny do těsného vedení. Asistence: Tomáš Brabec.
     
    34:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásnou individuální akcí se prezentoval PETR VODIČKA! Ten si najel po levé straně až před branku, kde následně obešel brankáře a zakončením kolem betonu vyrovnal stav utkání! Bez asistence.
     
    29:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka domácího celku je bleskurychle využita! Krásná akce domácího celku byla zakončena přihrávkou na VOJTĚCHA KREJČIŘÍKA, jenž obdržel luxusní přihrávku od Františka Wágnera. Následné zakončení do prázdné branky bylo pouhou formalitou. Asistence: František Wágner a Josef Rindoš.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 30. Krejčiřík (Wágner, Rindoš), 45. Kulich (Palička, Smutný), 46. Wágner (Krejčiřík) – 35. Vodička, 41. Davídek (Brabec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Buchtela, Kopic, D. Novák, Lidák, Smutný, Hajič – Lauko, Polák, Kulich, Palička, Krejčiřík, Részegh, Tůma, Rindoš, Svoboda, Wágner.
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Fuksa) – Ptáček, Beer, Pajk, Brabec, Vodička – Kurfürst, Horký, Fečo, Salnikov, Čejka, Kovář, Davídek, Hauzr, Hendrych, Procházka.

    Rozhodčí: Würtherle – Frodl, Špůr
    thejrc.org