New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 19.02.2017, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jamie BENN - 4:3
     
    63:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN napřáhl v levém kruhu pro vhazování v blízkosti brány k nádherné střele zápěstím a nad vyrážečkou Andreje Vasilevskiho zamířil přesně do bližšího horního rohu brány! Dallas dokonal fantastický obrat a vítězí nad Tampou po prodloužení! Asistence: Cody Eakin.
    44:40 Antoine ROUSSEL - 3:3
     
    44:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    ANTOINE ROUSSEL v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která prošla mezi nohama jednoho z hráčů Lightning a pod lapačkou Andreje Vasilevskiho zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Antoine Roussel zkompletoval hattrick! Stav utkání je vyrovnaný 3:3! Asistence: Tyler Seguin a Patrick Sharp.
    29:46 Victor HEDMAN - 2:3
     
    29:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    VICTOR HEDMAN na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl k pěkné táhlé střele zápěstím, která sice nebyl příliš prudká, účel ale splnila, když zamířila přesně ke vzdálenější levé tyči, ke které se Kari Lehtonen nedokázal přesunout včas! Victor Hedman měl prsty ve všech třech gólech a Lightning podruhé v zápase vedou! Gól padl v přesilové hře. Asistence: Tyler Johnson a Ondřej Palát.
    18:50 Antoine ROUSSEL - 2:2
     
    18:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    ANTOINE ROUSSEL si najel před bránu na krásnou přihrávku Tylera Seguina z pravého kruhu pro vhazování a čepelí hole na vzdálenější levé tyči usměrnil puk pod horní tyč! Antoine Roussel vstřelil svůj druhý gól v utkání a po vyrovnání na 2.2 je zde zaděláno na hattrick! Asistence: Tyler Seguin a Patrick Eaves.
    12:50 Antoine ROUSSEL - 1:2
     
    12:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    ANTOINE ROUSSEL si najel na vzdálenější pravé tyči na nádhernou bekhendovou přihrávku Dana Hamhuise z levého rohu útočného pásma a bez přípravy zamířil těsně nad ledem k pravé tyči! Dallas bleskově zareagoval a vrátil se zpět do zápasu! Asistence: Dan Hamhuis a Tyler Seguin.
    11:59 Tyler JOHNSON - 0:2
     
    11:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    TYLER JOHNSON si najel před bránu na krásnou diagonální přihrávku Braydena Pointa a nádherným bekhendovým blafákem nad pravým betonem Kariho Lehtonena zamířil ke vzdálenější levé tyči! Lightning využili první přesilovou hru a vedou na ledě Dallasu 2:0! Parádní začátek. Asistence: Brayden Point a Victor Hedman.
    03:01 Victor HEDMAN - 0:1
     
    03:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Kari Lehtonen skvěle zasáhl proti střele Jakea Dotchina pravým betonem, v blízkosti levé tyče se ale dostal k dorážce VICTOR HEDMAN a poslal Lightning po třech minutách do vedení – 0:1! Asistence: Brian Boyle a Jake Dotchin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Roussel (Hamhuis, Seguin), 19. Roussel (Seguin, Eaves), 45. Roussel (Seguin, Sharp), 64. Ja. Benn (Eakin) – 4. Hedman (Boyle, Dotchin), 12. T. Johnson (Point, Hedman), 30. Hedman (T. Johnson, Palát)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Jo. Benn, Nemeth, Oleksiak – Ja. Benn (C), Eakin, Eaves – D. Shore, Spezza (A), Seguin – Roussel, Faksa, Sharp (A) – Korpikoski, Cracknell, B. Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Hedman, Dotchin, Coburn, Strålman (A), Garrison, Šustr – Naměstnikov, T. Johnson, Kučerov – Killorn, Point, Drouin – Palát (A), Filppula, Boyle (A) – Paquette, Dumont, J.T. Brown. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Kendrick Nicholson. Čároví: Ryan Gibbon, David Brisebois

    Diváci: 18210
    bahis siteleri