New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
San Jose Sharks
Neděle 19.02.2017, 02:20 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:35 Brent BURNS - 1:4
     
    56:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly se puk dostal na modrou, ze které si kousek sjel BRENT BURNS a jeho střela těsně nad ledem prošla přes všechny hráče a hlavně přes Smithe do branky. Tohle byla bleskově využitá přesilová hra. Asistence: Logan Couture, Joe Thornton.
     
    56:30
    San Jose si zahraje druhou přesilovku, dvě minuty za vysokou hůl dostal Radim Vrbata.
    40:33 Martin HANZAL - 1:3
     
    40:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Dellovo kouzlo končí a domácí snižují. Gólman hostů pouze vyrazil před sebe střelu od modré čáry, pohotový MARTIN HANZAL se po odraženém puku natáhl a bekhendem jej poslal po ledě za brankovou čáru. Asistence: Alex Goligoski, Radim Vrbata.
     
    36:08
    Tohle už bylo o mnoho lepší. Před Della si vyjel Martinook, okamžitě dostal přihrávku a střílel z první. Pak už jen ale kroutil hlavou, neboť trefil pouze gólmana San Jose...
     
    32:38
    Tak tohle byla stoprocentní šance na snížení! Před brankářem hostů se zjevil osamocený Perlini, jenže zblízka trefil pouze Dellův postoj!
     
    24:20
    Navíc je tu přesilovka pro hosty, dvě minuty za krosček dostal Oliver Ekman-Larsson.
    22:34 Micheal HALEY - 0:3
     
    22:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No vida, udeřilo na druhé straně. Po několika příhrách se puk dostal mezi kruhy, kde byl připravený MICHEAL HALEY, ten ranou z první poslal puk na Smithovo rameno a zaznamenal svůj letos vůbec první gól. Asistence: Paul Martin, Melker Karlsson.
     
    21:07
    Prakticky na brankové čáře se objevil puk, Vrbatovi stačilo jen jen sklepnout do branky, ale Dellův rychlý beton zasáhl a šanci zmařil!
    14:26 Melker KARLSSON - 0:2
     
    14:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté podnikli rychlý výpad po pravém křídle, do pásma si najel MELKER KARLSSON a přes padajícího protivníka dokázal z kruhu pro vhazování propálit Smithe – 0:2! Asistence: Micheal Haley, Drenden Dillon
    09:01 Brent BURNS - 0:1
     
    09:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení. BRENT BURNS si s pukem přilepeným na hokejce vybruslil od mantinelu na střed, sjel si blíže k brance a přes Joorise vyslal polovysokou střelu mimo Smithův dosah. Asistence: Melker Karlsson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 41. Hanzal (Goligoski, Vrbata) – 10. Burns (M. Karlsson), 15. M. Karlsson (Haley, Dillon), 23. Haley (P. Martin, M. Karlsson), 57. Burns (Couture, J. Thornton)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Langhamer) – Schenn, Ekman-Larsson (A), Stone, Goligoski, C. Murphy, Chychrun – Vrbata, Hanzal (A), Domi – Jooris, Burmistrov, Rieder – Doan (C), Dvorak, Perlini – White, Martinook, J. McGinn.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, Schlemko, P. Martin, Braun, Vlasic, Dillon – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – J. Ward, Hertl, Goldobin – Bødker, Couture (A), Marleau – Haley, Tierney, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Rehman, O'Rourke – Galloway, Wheler

    Diváci: 17 446
    bahis siteleri