New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:5 (1:2, 0:0, 1:3)
Detroit Red Wings
Neděle 19.02.2017, 21:20 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Luke GLENDENING - 2:5
     
    59:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Henrik Zetterberg ve spolupráci se Stevem Ottem dostal kotouč z obranného pásma na LUKA GLENDENINGA, který udělal pár kroků do středu a i přesto, že byl faulován, tak z poloviny hřiště trefuje opuštěnou klec Tučňáků. Asistence: Henrik Zetterberg, Steve Ott.
     
    57:56
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Niklas Kronwall – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Carl Hagelin – 2 min., podražení).
     
    56:23
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Nick Bonino – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:11
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Tomáš Tatar – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:30
    Athanasiou se prosmýkl po levé straně do útočného pásma, odkud vyslal tvrdou střelu na Murrayho. Ten svou lapačkou máchl naprázdno a puk se nakonec odrazil od tyčky do rohu kluziště. Nyní měli domácí velké štěstí.
     
    49:47
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Steve Ott – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:47
    Petr Mrázek zneškodnil další vyložené příležitosti domácího celku, který však bude mít k dispozici přesilovou hru.
     
    48:35
    Tom Kühnhackl znovu ujížděl sám na Petra Mrázka. Stejně jako v prvním případě zvolil střelu zápěstím, avšak ta se tentokrát nevešla mezi tři tyče, a domácí forvard tedy svou druhou branku při vlastním oslabení nepřidal.
     
    46:54
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., sekání).
     
    45:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Ian Cole – 2 min., podražení).
    42:23 Sidney CROSBY - 2:4
     
    42:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelně rychlá odpověď vrací Pens pozitivní myšlení do žil! Ihned po buly se Tučňáci vrhli kupředu. U levého mantinelu vybojoval puk SIDNEY CROSBY, který z prostoru levého kruhu prostřelil Mrázka mezi betony. Asistence: Jake Guentzel.
    42:16 Thomas VANEK - 1:4
     
    42:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tohle je komplikace pro domácí! THOMAS VANEK se dostal ke kotouči, zatáhl jej do útočného pásma a z pozice mezi kruhy vymetl horní růžek Murrayho brány. Bez asistence.
    40:27 Tomáš TATAR - 1:3
     
    40:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hrubice v rozehrávce Penguins je potrestána! Od pravého mantinelu namazal jeden z domácích kotouč přímo svému soupeři. Anthony Mantha poslal puk na TOMÁŠE TATARA, který si puk vyměnil s Henrikem Zetterbergem, jenž mu přihrávku vrátil a slovenský útočník poté z mezikruží nasměroval svou ránu mezi tělo a ruku Murrayho až do sítě. Asistence: Anthony Mantha, Henrik Zetterberg.
     
    35:02
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Xavier Ouellet – 2 min., sekání).
     
    34:30
    A další šance na obou stranách. Nejprve se zaskvěl Petr Mrázek a po něm nádherný zásah vytáhl i Matt Murray. Následně se bude znovu vylučovat.
     
    34:13
    Helm mohl postupovat sám na Murrayho. Avšak v poslední chvíli upadl a domácí obrana jej stihla dojet a poté strážce pittsburghské svatyně dokázal nebezepčeí zlikvidovat.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Nick Jensen – 2 min., podražení).
     
    29:38
    Neuvěřitelný zákrok Petra Mrázka! Střela od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu před bránu Detroitu, kde si puk našel Nick Bonino, jenž měl před sebou prázdnou bránu. Do ní také namířil svůj bekhendový pokus, ale kde se vzala, tu se vzala, lapačka českého brankáře, která gólovou střelu domácího forvarda zachytila.
     
    21:05
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Anthony Mantha – 2 min., sekání).
     
    18:21
    Vynikající Murray! Ten nyní pravým betonem zastavil střelu Nielsena, na kterého zívala poloodkrytá brána Pittsburghu. Domácí brankář nyní zachránil svůj celek před třetí inkasovanou brankou.
    16:29 Steve OTT - 1:2
     
    16:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a Red Wings opět vedou! Riley Sheahan adresoval přesnou přihrávku do mezikruží na STEVA OTTA, který si puk potáhl na pravou stranu a bekhendem překonává Murrayho podruhé. Asistence: Riley Sheahan.
    14:09 Tom KÜHNHACKL - 1:1
     
    14:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens se prosazují při vlastním oslabení srovnávají na 1:1! Kris Letang zkušeně počkal s přihrávkou na správnou chvíli a poté vyslal do přečíslení TOMA KÜHNHACKLA a Matta Cullena. Kühnhackl zvolil střelu, kterou propasíroval kotouč skrz Mrázkovu výstroj do sítě. Asistence: Kris Letang.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jevgenij Malkin – 2 min., vysoká hůl).
    08:48 Nick JENSEN - 0:1
     
    08:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se před polovinou první třetiny ujímají vedení! Abdelkader s NICKEM JENSENEM uháněli do přečíslení dvou na jednoho. Druhý jmenovaný se rozhodl zakončovat sám, naznačil střelu, na kterou Murray reagoval a Jensenovi poté stačilo domácímu brankáři udělat kličku a poslat kotouč do odkryté brány. Asistence: Justin Abdelkader, Andreas Athanasiou.
     
    02:12
    Phil Kessel uháněl po chybě Detroitu sám na Mrázka. Pokusil se o forhendový blafák, který český brankář dokonale přečetl a dokázal kotouč vytlačit mimo tři tyče.
     
    01:15
    Na druhé straně měl první branku na holi Trevor Daley. Ten ovšem svou ranou minul Mrázkovu svatyni.
     
    00:50
    Mantha tečoval nikým nehlídaný nahozený kotouč od modré čáry. Murray ale předvedl fantastický zákrok a šanci hostů zlikvidoval.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 15. Kühnhackl (Letang), 43. Crosby (Guentzel) – 9. Jensen (Abdelkader, Athanasiou), 17. Ott (Sheahan), 41. Tatar (Zetterberg, Mantha), 43. Vanek, 60. Glendening (Zetterberg, Ott)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Letang, Dumoulin, Ruhwedel, Cole, Daley, C. Gaunce – Guentzel, Crosby (C), Kunitz (A) – Hörnqvist, Malkin (A), Hagelin – Kessel, Bonino, S. Wilson – Fehr, Cullen, Kühnhackl.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Jensen, DeKeyser, Br. Smith, Kronwall (A), Sproul, Ouellet – Mantha, Zetterberg (C), Tatar – Vanek, Nielsen, Athanasiou – D. Larkin, Helm, Abdelkader (A) – Ott, Sheahan, Glendening.

    Rozhodčí: Rank, St. Laurent – Barton, Sericolo
    bahis siteleri