Pardubice – Mladá Boleslav 3:6 (kon.) | Třinec – Zlín 2:1 (po pr.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.)
Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:0 (kon.)
Olomouc – Chomutov 1:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 19.02.2017, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:05 Miroslav INDRÁK - 6:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to tady, Patrik Bartošák opouští svou klec. MIROSLAV INDRÁK kompletuje svůj hattrick, když sice vypálil nevýrazně z mezikruží, ale hostující gólman si puk srazil do vlastní sítě. Asistence: Miroslav Preisinger, David Stach.
    45:06 Ondřej ROMAN - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Někomu se tady roztrhl pytel s góly! ONDŘEJ ROMAN se pár kroků za modrou opřel do puku a ten přes klubko těl před Machovským doletěl až do sítě. Asistence: Marek Hrbas.
    44:28 Martin PROCHÁZKA - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Patrik Bartošák již možná přemýšlí o střídání jako v minulé sezóně. MARTIN PROCHÁZKA se opřel do touše mezi kruhy a černý nesmysl doskákal za brankovou čáru jen silou vůle. Bez asistence.
    43:50 Miroslav INDRÁK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla neskutečná věc! MIROSLAV INDRÁK se mezi kruhy neskutečným způsobem opřel do skákajícího kotouče a ten div nedoletěl až na náměstí. Asistence: David Stach, Jakub Lev.
    35:26 Miroslav INDRÁK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ženy mohou protestovat, ale třináct vteřin někdy opravdu může stačit! Bartošák zazmatkoval při příhře Lva na brankoviště a nestrážený kus černé pryže dopravil dorážkou MIROSLAV INDRÁK za brankovou čáru. Bez asistence.
    30:30 David SKLENIČKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí nyní hosty točili jako na kolotoči a výsledkem byla výborná palebná pozice pro DAVIDA SKLENIČKU, který od modré sjel až na vrchol pravého kruhu a zacílil přesně do bližšího růžku. Asistence: Michal Moravčík, David Stach.
    14:07 Patrik ZDRÁHAL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla parádní individuální akce PATRIKA ZDRÁHALA, který projel mezi dvěma indiány až před Machvoského, jemuž touš zasunul mezi betony. Asistence: Petr Kolouch.
    10:34 David STACH - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dominik Kubalík krásným pasem z vrcholu pravého kruhu oslovil u levé tyče číhajícího DAVIDA STACHA, který nekompromisně zavěsil do horního růžku. Asistence: Dominik Kubalík, Miroslav Indrák.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 11. Stach (D. Kubalík, Indrák), 31. D. Sklenička (Moravčík, Stach), 36. Indrák, 44. Indrák (Stach, Lev), 45. Martin Procházka, 47. Indrák (Preisinger, Stach) – 15. P. Zdráhal (Kolouch), 46. O. Roman (Hrbas)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – Kvasnička, P. Kadlec (A), Moravčík, D. Sklenička, Pulpán (A), Čerešňák, Němeček – D. Kubalík, Kracík, T. Svoboda – Lev, Kratěna (C), Martin Procházka – Stach, Preisinger, Indrák – Hrnka, Koreis, Schleiss.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (47. Dolejš) – Klok, Sloboda (A), D. Krenželok, Hrbas, Výtisk (A), Urbanec, L. Kovář – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Olesz (C), Stastny, Vandas – Szturc, Balán, Tomi – E. Němec, Kolouch, P. Zdráhal – Kurovský.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4234
    thejrc.org