Znojmo – KHM Budapešť 9:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
9:3 (6:2, 3:0, 0:1)
KHM Budapešť
Neděle 19.02.2017, 13:35 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    52:15
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Hosté přeci jen ke konci utkání ještě snižují náskok, který si Orli doposud vytvořili. Autorem třetí branky za Budapešť je ISTVAN SZÜCS, jenž rychlou střelou poslal puk přímo do sítě.
    Asistence: David Olasz.
     
    33:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí krásně využívají přesilové hry. Nastěhovali se do útočného pásma a celá pětka se snažila protlačit puk za záda hostujícího brankáře. Ten dlouho odolával. Osudový okamžik přišel až když se odražený puk dostal na hůl JANA BULÍNA. Ten krásně poslal puk pod horní tyčku, čímž poslal své barvy do sedmibrankového vedení.
    Asistence: Jiří Svatuška, Jan Jambor.
     
    27:20
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu osmou branku dnešního utkání! Jako první se od modré snažil prosadit Zmeškal, jeho pokus ale pouze rozezvonil tyčku hostující klece. Tím ale snaha ze strany domácích nekončila. Odraženého puku od brankové konstrukce se ujal BRONISLAV FRUHWIRT, který už neměl potíže, uklidit puk za Kövariho záda.
    Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    25:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí znovu nabírají svoji předchozí formu a znovu překvapují hostujícího brankáře. Tentokráte podlehl střele z hole VLADIMÍRA OŠČÁDALA. Znojemský útočník obdržel přihrávku zpoza brány do prostoru mezi kruhy, odkud se už nemýlil.
    Asistence: Michal Kruckovyč, Bronislav Fruhwirt.
     
    19:32
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Maďaři ještě před odchodem do kabin alespoň mírně stahují náskok, který si domácí v průběhu hry vytvořili. DOMINIK HORVÁTH využil zmatku v domácí kleci a doklepl kotouč ke Slavíkovi, který mu omylem pomohl do brány.
    Asistence: Tamas Fenyvesi.
     
    13:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí hosty vůbec nešetří a slaví už šestou branku v tomto utkání! Jejím autorem je VLADIMÍR OŠČÁDAL, jenž po Brabecově střele od modré dorazil puk až za brankovou čáru.
    Asistence: Zedeněk Brabec, Jiří Kuntoš.
     
    12:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Kruckovyč poslal od pravého mantinelu přihrávku na vrchol pravého kruhu, kde už stál připravený LUKÁŠ ZMEŠKAL, jenž prudkou střelou prostřelil hostujícího brankáře.
    Asistence: Michal Kruckovyč, David Janás.
     
    10:24
    Orli právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR OŠČÁDAL vypíchl hostujícímu hráči puk ve středu kluziště a ze samostatného úniku skóroval střelou mezi betony Kövariho.
    Bez asistence.
     
    08:12
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu další branku v podání znojemských hokejistů. JAN BULÍN se v prostoru před bránou zorientoval jako první, využil špatného postavení hostujícího brankáře a neomylně pálil na pravé místo.
    Asistence: Lukáš Zmeškal, Jonáš Růžička.
     
    07:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma a ihned začali ohrožovat hostujícího brankáře. Úspěšnou střelou, která Orly posílá do vedení, se pyšní VLADIMÍR OŠČÁDAL. Znojemský útočník obdržel přihrávku těsně před bránu a se střelou rozhodně neváhal. Puk zaplul do sítě kolem lapačky hostujícího brankáře.
    Asistence: Vojtěch Hrubý.
     
    03:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají stav utkání! JAN BULÍN využil toho, že se Kövari nestihl včas přesunout k levé tyčce a skóroval střelou do volného prostoru mezi betonem a tyčí.
    Asistence: Jonáš Růžička.
     
    02:30
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Hosté jdou do vedení! Horváth objel domácí klec a pak vyslal přihrávku do prostoru mezi kruhy, kde už stál přichystaný ISTVAN SZÜCS. Druhý jmenovaný pak prudkou střelou poslal puk za brankovou čáru skulinkou, jenž našel mezi betony domácího gólmana.
    Asistence: Dominik Horváth.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 4. Bulín J. (Růžička), 8. Oščádal (Hrubý), 9. J. (Zmeškal, Růžička), 11. Oščádal, 13. Zmeškal (Kruckovyč, Janás), 14. Oščádal (Brabec, Kuntoš), 26. Oščádal (Kruckovyč, Fruhwirt), 28. Fruhwirt (Zmeškal), 34. Bulín J. (Svatuška, Jambor) – 3. Szücs (Horváth), 20. Horváth (Fenyvesi), 53. Szücs (Olasz)


    HC LERAM Orli Znojmo: Slavík (Gerža) – Kruckovyč, Hrubý, Kuntoš, Brabec, Peří, Konečný – Janás, Fruhwirt, Oščádal – Bulín J., Růžička, Zmeškal – Pucher, Svatuška, Jambor.
    KHM Budapešť: Kövari (28. Gadacsi) – Kaiser, Siklos, Ban, Bogo – Szeredi, Horváth, Szücs – Komjati, Varga, Fenyvesi – Preisinger, Olasz, Mile.
    thejrc.org