Havířov – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Slavia – Tábor 8:2 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 3:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:2 (3:0, 4:0, 1:2)
HC Tábor
Úterý 21.02.2017, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:09:21)
     
    54:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další parádní střela od modré čáry pod horní tyčku znamená zkompletovaný hattrick pro TOMÁŠE LABUZÍKA! Asistence: Jakub Janča.
     
    52:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH PÁNEK nabral rychlost, natlačil se před obránce a po bekhendové kličce rozvlnil síť! Asistence: Vladimír Máca a Vojtěch Slabý.
     
    48:26
    Tábor právě vstřelil branku!
    FILIP LEDECKÝ využil chyby slávistické obrany, sám se dostal před brankáře a našel skulinku mezi Němečkovými betony! Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    PAVLE VOJINOVIČ si vybruslil z rohu a s klidem překonal brankáře a zvyšuje skóre už na 7:0. Asistence: Libor Švec a Josef Burda.
     
    35:02
    Slavia právě vstřelila branku! Parádní kombinaci na jeden dotek zakončil do zcela odkryté klece MARTIN PETRÁK! Asistence: Dávid Kižlin a Maxim Kubánek.
     
    30:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    A červenobílý celek pokračuje dál ve své krasojízdě. Palát žabičkou poslal do úniku PAVLE VOJINOVIČE, který si počkal na pohyb brankáře a po pěkné kličce rozvlnil síť! Asistence: Dominik Palát a Libor Švec.
     
    27:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní v Edenu navyšují vedení už na 4:0. Moravec sklepl kotouč DÁVIDU KIŽLINOVI, který střílenou přihrávkou hledal spoluhráče, hosté si ale kotouč srazili do vlastní sítě! Asistence: Dominik Moravec a Jakub Janča.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ LABUZÍK zkusil ještě v posledních vteřinách první části zaútočit a vyplatilo se! Lehce se dostal do útočného pásma a svižnou ranou se trefil přesně pod břevno! Bez asistence.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mikuláš Hovorka – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    12:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Janča podél mantinelu nahrál na modrou čáru volnému Srdínkovi, jehož ránu táborský brankář jen vyrazil před sebe. Tam stál volný TOMÁŠ LABUZÍK, který bez problémů doklepl volný kotouč do sítě! Asistence: Jan Srdínko a Jakub Janča.
     
    08:23
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Vojtěch Pánek – 2 min., vražení na hrazení).
     
    07:49
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Milan Petřík – 2 min., faul kolenem).
     
    07:06
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Labuzík – 2 min., hákování).
     
    05:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se poměrně brzy ujímají vedení! Křenek zpoza branky našel volného JAKUBA JANČU, který neměl problém trefit odkrytou polovinu klece! Asistence: Lukáš Křenek.

    David Mencl

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 6. Janča (Křenek), 13. Labuzík (Srdínko, Janča), 20. Labuzík, 28. Kižlin (Moravec, Janča), 31. Vojinovič (Palát, Švec), 36. Petrák (Kižlin, Kubánek), 40. Vojinovič (Švec, Burda), 55. Labuzík (Janča) – 49. Ledecký, 53. Pánek (Máca, Slabý)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Dusil) – J. Srdínko, Hovorka, Čapka, D. Kučera, Moravec, Mareček, Palát – Labuzík, Křenek, Janča – Kižlin, Petrák, Kubánek – Burda, Vojinovič, Švec
    HC Tábor: Baloun (Bartoň) – Pavlát, Čížek, Pánek, Šedivý, Hubata – Knobloch, Ledecký, Slabý, Máca, Lang, Matoušek, Pauš, Duda, Berka, Kovařík, Petřík
    ocianews.com