Vsetín – Kopřivnice 8:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:8 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 3:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 1:3 (kon.) | Tábor – Pelhřimov 9:4 (kon.) | Bílina – Trutnov 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Řisuty 1:3 (kon.) | Kobra – Klášterec nO 5:4 (kon.) | Šumperk – Opava 4:1 (kon.)
Technika Brno – Nový Jičín 2:6 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 1:3 (kon.) | Kolín – Jindř. Hradec 3:2 (3:1 po s.n.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HK Opava
Středa 22.02.2017, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Milan OSTŘANSKÝ - 4:1
     
    58:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle je zápas Milana Ostřanského. Ten byl dnes u všech branek domácího mužstva a nyní přidává svou druhou trefu v utkání. Pavel Sedláček poslal krásný pas právě na MILANA OSTŘANSKÉHO, kterému nedělalo žádný problém doklepnout puk za bezmocně se přesouvajícího se Michala Waneckiho. Asistence: Pavel Sedláček.
    38:55 Milan OSTŘANSKÝ - 3:1
     
    38:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci využívají svou početní výhodu. Michal Vymazal poslal kotouč MILANU OSTŘANSKÉMU, který svou střelou kotouč umístil přesně k levé tyči Waneckovy brány. Asistence: Michal Vymazal.
    29:03 David GALVAS - 2:1
     
    29:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava snižuje stav utkání. DAVID GALVAS dostal nabito od Kilnara, jeho dělovka z bezprostřední blízkosti pak skončila v levém horním růžku domácí brány. Kůdela proti této střele nestihl ani zareagovat. Asistence: Aleš Kilnar, Tomáš Černý.
    22:43 Michal VYMAZAL - 2:0
     
    22:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Milan Ostřanský už mohl skórovat do prázdné brány, jenže celou akci ještě vyšperkoval a puk přihrál na hůl MICHALA VYMAZALA, kterému nedělalo žádný problém dostat kotouč do sítě. Asistence: Milan Ostřanský.
    16:43 Daniel VACHUTKA - 1:0
     
    16:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se po nenápadné šanci dostává do vedení. Lehká střela DANIELA VACHUTKY vypadla Waneckimu z výstroje a kotouč se pák následně pod jeho betony dokutálel až za jeho záda. Asistence: Michal Vymazal, Milan Ostřanský.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 17. Vachutka (Vymazal, Ostřanský), 23. Vymazal (Ostřanský), 39. Ostřanský (Vymazal), 59. Ostřanský (Sedláček) – 30. Galvas (Kilnar, Černý T.)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Kůdela (Svoboda) – Adam, Sedlák, Řezáč, Fišera, Janota, Drtil, Ďurkáč – Ostřanský, Vymazal, Vachutka – Sedláček, Králík, Novosad – Langr, Fischer, Hroch
    HK Opava: Wanecki (Urbisch) – Galvas, Černý T., Slavík, Holík, Mosler, Šindelář, Tůma – Wolf, Polok, Selingr – Kilnar, Černý L., Vítek – Herman, Sysala, Rousek – Svoboda, Pavelek, Štindl

    Rozhodčí: Zbořil – Bubela, Čelechovský
    thejrc.org