Dukla Praha – Karviná 0:0 (kon.) | Brno – Liberec 1:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Slovácko 0:0 (kon.)
Zlín – Plzeň 0:0 (kon.) | Příbram – Slavia 1:8 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
0:0 (0:0)
1.FC Slovácko
Sobota 25.02.2017, 16:30 • Ďolíček • ePojisteni.cz liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dámy a pánové, ode mne je to z Ďolíčku vše. Krásný zbytek dnešního večera a úspěšný start do nového dne Vám přeje Richard Wagner. Sledujte i nadále naší Epojisteni.cz ligu! (18:35:17)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:5.
     
    Dnes se radují především fanoušci z Fanklubu defenzivního fotbalu. Především výkon Slovácka musel přívržence tohoto hnutí potěšit. Hosté totiž závěrečnému tlaku klokanů čelili i s osmi hráči v brance.

    Velká škoda pro domácího útočníka Jevgenije Kabajeva, který mělpři svém debutu několik šancí, ale přáno mu nebylo. A to i díky Milanu Hečovi, který tak své jubilejní sté utkání za Slovácko oslavil nulou.

    A na závěr ještě dobrá zpráva. Milan Berkovec i Daniel Krch by měli být po vzájemném střetnutí v pořádku. Alespoň to říkají zprávy z Vinohradské nemocnice.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Po přímém kopu se cpal Havlík do hlavičky, ale byl pískán ofsajd. Následně byl hráč Slovácka na půlce faulovaný.
     
    90+1
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Benjamin Tetteh, přichází Matěj Biolek.
     
    90
    Benjamin Tetteh byl při průniku po levém křídle fauován Petrem Buchtou, který dostává žlutou kartu. Navíc je Tetteh ošetřován.
     
    89
    Klokani tahají za útočné nitky tak silně, že to ani není možné. Slovácko s vypětím všech sil zatarasilo branku a nepustilo do mí míč.
    88. Heča parádně zlikvidoval únik Kabajeva!
     
    88
    A zase ten Kabajev! Po levém křídle se procpal do vápna a uháněl na Milana Heču. Ten bryskně zareagoval, provedl rychlý výpad a akci domácích zastavil skvělým zákrokem!
     
    87
    Jako zručný hodinář staré kukačky natáhl z dálky Petr Buchta. Jeho rána ale neměla potřebnou přesnost a snesla se jen nad břevno.
     
    86
    Fauly obou celků na polovině hřiště. Zápas zatím směřuje k remíze, ale je vidět, že tempo hry se zvedá a hlad po gólu roste.
     
    85
    Bohemka rozehrála nakrátko a následně vzplanuly emoce. Sudí totiž odpískal po souboji dvou hráčů ruku jednomu k klokanů. A to zrovna ve chvíli, kdy jeden z jeho spoluhráčů sebral míč a vystřelil. Pro útěchu domácím jen vedle.
     
    84
    Jevgenij Kabajev byl v dobré šanci a chtěl přehodit Milana Heču, který proti němu vyběhl na penaltu. Jenže Tomáš Břečka na poslední chvíli ukopl míč do rohu.
     
    82
    Po dalším ataku hráčů v zeleno-bílé kombinaci bude od své svatyně odkopávat Milan Heča.
     
    81
    Kabajev se dostal znovu na střed, ale jeho zakončení zablokovali hosté na roh. Ten se klokanům nepovedl, Slovácko jej odvrátilo.
     
    80
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Francis Koné, přichází Tomáš Zajíc.
     
    79
    Trenér Stanislav Levý má hlavu v dlaních! Benjamin Tetteh totiž nyní zazdil tutovku jak hrom! Parádní akce na jeden dotek přinesla Navrátilův centr z pravého křídla na Ghaňana ve službách Slovácka, který na penaltě narval balon z první, ale přestřelil.
     
    77
    Po útočném faulu Uherskohradišťských se domácí tlačili do vápna. S vypjetím všech sil ale dokázali hosté nápor Bohemky zvládnout.

    Richard Wagner

    Branky:

    Karty:   45+2. Jirásek (BOH), 90. P. Buchta (BOH) – 9. Civič (SLO), 14. Šumulikoski (SLO), 22. Reinberk (SLO), 45+4. Daníček (SLO)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:5.
    Bohemians Praha 1905: Berkovec (32. Fryšták) – P. Buchta, Švec, Bartek (75. Luts), Hubínek – Jirásek, Havel, Krch (C) (32. Šmíd), Dostál – Mašek, Kabajev.
    Náhradníci: Fryšták – Jindřišek, Šmíd, Marković, Berger, Nitrianský, Luts.

    1.FC Slovácko: Heča – Šumulikoski (C), Civič (46. Šimko), S. Hofmann, Navrátil – Tetteh (90+1. Biolek), Havlík, Reinberk, Koné (80. Zajíc) – Břečka, Daníček.
    Náhradníci: Daněk – Machalík, Kalouda, Biolek, Šimko, Zajíc, Rezek.

    Rozhodčí: Orel – Wilczek, Vlasjuk

    Diváci: 4338
    ocianews.com