Chelsea – Swansea 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Middlesbrough 1:0 (kon.) | Everton – Sunderland 2:0 (kon.)
Hull City – Burnley 1:1 (kon.) | West Brom – Bournemouth 2:1 (kon.) | Watford – West Ham 1:1 (kon.)
konec
Watford FC
1:1 (1:0)
West Ham United
Sobota 25.02.2017, 18:30 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Během zápasu se ošklivě zranil Zárate, který musel odjet do nemocnice, protože má poraněné koleno, a tak doufejme, že bude brzy v pořádku. Antonio dnes obdržel dvě žluté karty, takže musel v 86. minutě předčasně do sprch, ale West Ham to na konečném výsledku nijak neovlivnilo. Oba celky si po dnešním zápase připisují jednobodový zisk. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního večera. (20:40:03)
     
    Rozhodčí Pawson naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak dnešní utkání, ve kterém jsme vítěze nenašli, protože Watford remizoval s West Hamem 1:1. Tento zápas reklamou na fotbal rozhodně nebyl, ale nejhorší výkon jsme také neviděli. Kouyaté už ve 2. minutě fauloval ve vápně a Watford dostal výhodu pokutového kopu, který ve 3. minutě Deeney bezpečně proměnil. Tato střela byla v podání Watfordu tou jedinou na branku, takže se Randolph dnes nezapotil. Ani West Ham nevyslal na bránu moc střel, přesně to byly 2 zásahy, ale gólman Gomes zasahoval pouze jednou, protože ve druhém případě už byl bez šance a Ayew střelou do odkryté brány vyrovnal na 1:1.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Rohový byl tím posledním, co jsme dnes mohli vidět a pro West Ham byla tato situace velmi nebezpečná, protože v pokutovém území vznikl zmatek a míč proletěl kolem brankové čáry, kde mohl Watfordu zajistit Success vítězství, ale v obrovské příležitosti balon do branky dostat nedokázal.
     
    90+3
    Cleverley poslal nadýchaný centr do pokutového území, ale Kouyaté byl pozorný a balon poslal na roh.
     
    90+1
    Lanzini bude na dnešní zápas ještě zítra vzpomínat, protože byl dnes několikrát faulován a jeho tělo si jistě vzpomene. Lanzini teď odchází na lavičku a místo něj na poslední 2 minutky přichází Fernándes.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o 3 minuty.
     
    90
    Šanci si chtěli vytvořit i hosté, ale nepodařilo se jim to. Cresswell sice parádním centrem hledal ve vápně někoho ze spoluhráčů, ale Feghouli byl obtěžován Holebasem, který mu nic nedovolil.
     
    88
    V samotném závěru se domácí tým dostal do šance. Cleverley ze své kopačky vyslal pěkný centr, kterým našel Britose, ale jeho pokus hlavou byl nepřesný.
     
    86
    Antonio zahrál rukou a obdržel druhou žlutou kartu, takže musí předčasně opustit hrací plochu. West Ham bude zápas dohrávat v deseti hráčích.
     
    83
    Lanzini je dnes nejvíc faulovaným hráčem West Hamu, teď byl opět nedovoleně zastaven a Holebas vyfasoval kartu.
     
    82
    Niang dohrál a místo něj na trávník nastoupil Success.
     
    79
    Lanzini byl opět faulovaný, tentokrát se proti němu provinil Doucouré a byl potrestán žlutým kartonkem.
     
    76
    Útočnou akci domácího celku zastavil praporek sudího, Deeney se totiž zapomněl v ofsajdu.
     
    73
    Antonio ze své levačky vyslal prudkou ránu, ale ta gólové parametry postrádala.
    73. André Ayew (WHU) - 1:1
     
    73
    West Ham právě vstřelil branku!
    ANDRÉ AYEW stál ve správný čas na správném místě a díky němu hosté vyrovnali na 1:1. Lanzini poslal parádní přihrávku pro Antionia, který s míčem došel až do vápna, odkud vystřelil, ale trefil pouze tyčku, od které se míč odrazil i do druhé tyče. AYEW však stále ve správný čas na správném místě, takže se jako první dostal k odraženému míči a přesným zásahem ho poslal do odkryté brány.
     
    71
    Lanzini byl opět faulován a West Ham měl výhodu standardní situace, ale ani volný přímý kop jim ke gólu nijak nepomohl.

    Lucie Rapantová

    Branky: 3. Deeney (pen.) – 73. A. Ayew

    Karty:   36. Janmaat (WAT), 68. Cleverley (WAT), 79. Doucouré (WAT), 83. Holebas (WAT) – 45+10. Antonio (WHU), 65. Kouyaté (WHU)   86. Antonio (WHU)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:14.
    Watford FC: Gomes – Janmaat (52. Cathcart), Kaboul, Britos, Holebas – Capoue, Behrami, Cleverley – Niang (82. Success), Deeney (C), Zárate (45+9. Doucouré).
    Náhradníci: Arlauskis – Prödl, Success, Cathcart, Doucouré, Zúñiga, Okaka.

    West Ham United: Randolph – Kouyaté, Fonte, Reid, Cresswell – Noble (C), Obiang – Feghouli, Snodgrass (65. A. Ayew), Lanzini (90+1. E. Fernandes) – Antonio.
    Náhradníci: Adrián – Collins, A. Ayew, Byram, Masuaku, Calleri, E. Fernandes.

    Rozhodčí: Pawson – Collin, Hussin
    thejrc.org