NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.) | Florida – Ottawa 1:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Arizona – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (2:1, 1:1, 0:0) Stav série: 2:0
HC ZUBR Přerov
Pondělí 27.02.2017, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Přerova pět na tři! Sýkora vyhrál buly na Pláška, který ihned poslal puk na levého beka. JAKUB FERENC poté napřáhl ke střele a jeho dělovka proletěla Kváčovi nad lapačkou do sítě. Brankář Motoru ale tentokrát na puk dobře viděl. Stále bude pokračovat přesilový hra zubrů. Asistence: Karel Plášek a Tomáš Sýkora.
     
    31:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar aréna právě viděla třetí branku Motoru, a to už je poměrně bezpečný náskok! Nouza si podržel puk v útočném pásmu a předal ho na střelu obránci FILIPU NOVÁKOVI. Rána domácího kapitána zazvonila o tyč, načež se od zad brankáře odrazila na brankovou čáru. Novák se ale vydal za pukem a podařilo se mu došťouchat ho definitivně do branky. Asistence: Tomáš Nouza a Martin Heřman.
     
    19:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen nebude stav po první třetině vyrovnaný. Motor předvedl krásnou kombinaci a Budvar aréna vybuchuje radostí! Pýcha v útočném pásmu našel Roba postaveného na zadním mantinelu. První centr domácích se nerozpakoval a šikovně našel před bránou číhajícího VLASTIMILA DOSTÁLKA. Ten se pohotovou střelou nemýlil a zaznamenává první gól za jihočeský celek! Asistence: Luboš Rob a Pavel Pýcha.
     
    07:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Stačila minuta a půl a je vyrovnáno! Vráblík si vzal puk v útočné třetině, natáhl na sebe hráče a z mezikruží vypálil. Horčička puk vyrazil, ale pouze do zadního mantinelu, odkud se vrátil zpět před branku. Tam už číhal MARTIN HEŘMAN, který napálil kotouč na branku, a ten prošel brankáři mezi rukou a tělem do odkryté klece. Signalizovaný trest Přerova se neukládá. Asistence: Roman Vráblík.
     
    05:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    I ve druhém utkání jdou do vedení jako první hosté. Zubři potvrzují svou skvělou efektivitu proměňování šancí, když skórují z druhé střely. Nikým nepokrytý Pšurný dostal puk na hranici levého kruhu, Kváča proti němu vyjel, ale přerovský lišák poslal puk do strany JANU BERGEROVI. Tomu už se podařilo procedit puk přes obětavého obránce Pýchu do odkryté klece. Asistence: Roman Pšurný a Milan Procházka.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 8. Heřman (Vráblík), 20. Dostálek (Rob, Pýcha), 32. F. Novák (Nouza, Heřman) – 6. Berger (Pšurný, Milan Procházka), 39. Ferenc (Plášek, T. Sýkora)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, F. Novák (C), Pavlin, Pýcha, Vráblík, Mucha, Suchánek (A) – Dostálek, Rob, Čermák – Nouza (A), Vlček, Heřman – Šulek, Škoda, Babka – Fronk, Vak, Pajič – Guman.
    HC ZUBR Přerov: Horčička (Klimeš) – M. Novotný, Ferenc (A), Chmelíř, Malina, L. Vágner, Pala, Zbořil – Plášek, T. Sýkora (C), Sikora – Milan Procházka (A), Pšurný, Berger – Goiš, F. Dvořák, Kovařík – Petelin, Tadeáš Král, Ižacký.

    Rozhodčí: Bejček, Würtherle – Štofa, Beneš

    Diváci: 6 206
    Motor ČB 4 0 Přerov
    #1 Neděle 26.02.2017 • 17:00
    Motor ČB - Přerov 5:4 po prodl.
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 17:30
    Motor ČB - Přerov 3:2
    #3 Čtvrtek 02.03.2017 • 18:00
    Přerov - Motor ČB 0:1
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Přerov - Motor ČB 0:3
    thejrc.org