K. Vary – Sparta 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:6 (2:1, 1:3, 0:2) Stav série: 0:3
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 28.02.2017, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • Play-off extraligy st. dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    56:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Karlovy Vary definitivně stvrzují svou výhru. Radek Prošek našel zpoza branky nehlídaného DAVIDA HOLUBA, jenž z bezprostřední blízky prostřelil Kubíka. Asistence: Radek Prošek.
     
    48:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Karlovy Vary i tento gól dávají z přesilové hře. Puk se dostal k úplně osamocenému JANU BEČKOVI, který skvěle provedenou kličkou vymíchal Kubíka a zakončil do zcela odkryté branky – 3:5! Asistence: Michal Hotěk.
     
    34:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se opět ujímají vedení! A vedla k tomu skutečně pohledná akce. Michal Hotěk zavedl kotouč do třetiny, prohodil si kotouč mezi nohama a předložil jej OTAKARU ŠIKOVI, jenž puk doklepnul za záda Kubíka – 3:4! Asistence: Michal Hotěk.
     
    25:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ve Zlíně se dnes konají gólové hody! Ještě nemáme ani polovinu zápasu a diváci už viděli 6 branek. O tu šestou se zasloužil JÁCHYM JANOŠEK, který dostal přihrávku od Jana Marka a propálil Kašpara mezi rukou a tělem – 3:3! Asistence: Jan Marek.
     
    21:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Západočeši během jedné minuty otáčí skóre zápasu! JIŘÍ HALBERŠTÁT se nejrychleji zorientoval v předbrankové skrumáži a zasunul kotouč za Kubíka, který si poslední minuty bude určitě vyčítat – 2:3! Asistence: David Holub.
     
    21:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté dávají i svůj druhý gól v přesilové hře! MARTIN SLABÝ dostal kotouč od Klejny, zavetl ho do útočného pásma a z pravé strany poměrně nevinně vystřelil. Tato střela ale Kubíka překvapila natolik, že skončila v síti – 2:2! Asistence: František Klejna.
     
    11:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    JONÁŠ KOČICA se nejprve dostal do dvou slepených střel, z nichž ani jednu neproměnil. Za pár sekund mu Jan Václavek naservíroval kotouč před prázdnou branku a touto šancí již Kočica nepohrdnul. Asistence: Jan Václavek, Kryštof Dvořáček.
     
    02:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Hosté po krátké chvíli využívají přesilovou hru. František Klejna přihrál kotouč na hůl TOMÁŠE PŘIBYLA, jenž přesně umístěnou střelou do horního růžku nedal Kubíkovi sebemenší šanci – 1:1! Asistence: František Klejna, Jan Bečka.
     
    00:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    A domácí vstupují do útkání na výbornou! Jakub Jenáček nastřelil z modré čáry puk na Kašpara, kterého tento pokus poměrně překvapil, puk mu projel mezi nohama a před KRYŠTOFEM DVOŘÁČKEM nestál těžký úkol – dostat puk do odkryté brány – 1:0! Asistence: Jakub Jenáček.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 1. Dvořáček (Jenáček), 12. Kočica (Václavek, Dvořáček), 26. Janošek (Marek) – 3. Přibyl (Klejna, Bečka), 22. Slabý (Klejna), 22. Halberštát (Holub), 35. Šik (Hotěk), 49. Bečka (Hotěk), 57. Holub (Prošek)


    Berani Zlín: Kubík (Kořének) – Janošek, Gába, Dřímal, Hamrlík, Suhrada, Dluhoš, Jenáček, Marek – Václavek, Dvořáček, Světlík, Chalupa, Pröschl, Kočica, Hefka, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Leška
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Beran) – Bernáth, Cankov, Zavřel, Štaif, Přibyl, Ptáček, Brabec, Klejna – Holub, Hudečka, Habr, Maydl, Bečka, Slabý, Prošek, Šik, Tlačil, Halberštát, Hotěk, Křemen

    Rozhodčí: Slavka – Blaha, Maťašovský
    Zlín 0 3 K. Vary
    #1 Pátek 24.02.2017 • 17:30
    K. Vary - Zlín 4:1
    #2 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    K. Vary - Zlín 3:0
    #3 Úterý 28.02.2017 • 16:00
    Zlín - K. Vary 3:6
    thejrc.org