Kladno – Jihlava 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 2:3 (kon.)
Sparta – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 1:5 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 2:7 (kon.)
Č. Budějovice – Třinec 1:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 8:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:4, 0:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Středa 01.03.2017, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají ponechanou výhodu ke své první brance! Před libereckou bránou vymyslel Tomáš Kynčl pěknou nahrávku na MARTINA HEJNU, jenž se podíval do očí hostujícímu gólmanovi a nekompromisně poslal puk kolem pravé tyčky do sítě – 1:5. Asistence: Tomáš Kynčl, Tomáš Hofman.
     
    26:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už hradecký brankář kapituloval a Tygři završují bůra! A nutno dodat, že o jejich pátý gól se zasloužila krásná trefa. Z kruhu až před bránu si vybruslil TOMÁŠ NEZBEDA, který položil Bechného na led a poté ukázkově zavěsil – 0:5. Asistence: Petr Wiencek.
     
    18:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    A liberecký tlak je nakonec přetaven ve čtvrtou branku! Na pravém kruhu obdržel kotouč MATOUŠ BĚLOHORSKÝ, který využil i zmatků v domácí obraně a zacílil přesně do vzdálenějšího vinglu – 0:4. Asistence: Albert Janele.
     
    15:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Proměněný samostatný únik a Bílí Tygři vedou již 3:0! Hlavním aktérem celé situace byl JIŘÍ PRŮŽEK, který tváří v tvář domácímu brankáři předvedl chladnokrevnou kličku do forhendu a nekompromisně zavěsil – 0:3. Asistence: Jan Turek.
     
    09:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už je to o dva góly! Od pravého mantinelu nahrával Chlum puk úplně volnému PETRU WIENCEKOVI, jenž si ho před Bechným zpracoval a zvýšil na 2:0 z pohledu Liberce – 0:2. Asistence: Filip Chlum, Tomáš Nezbeda.
     
    07:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak na tenhle okamžik nebudou Hradečtí vzpomínat v dobrém, neboť vlastním gólem pomohli svému soupeři k vedení. ALBERT JANELE nahazoval kotouč z levého kruhu do předbrankového prostoru, kde ve snaze odklidit puk do bezpečí tečoval černou pryž nechtěně přímo do sítě David Chalupa – 0:1. Asistence: Jiří Průžek.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 56. Hejna (T. Kynčl, Hofman) – 8. Janele (Průžek), 10. Wiencek (Chlum, Nezbeda), 16. Průžek (Turek), 19. Bělohorský (Janele), 27. Nezbeda (Wiencek)


    Mountfield HK: Bechný (Bartozel) – T. Kynčl, Jonáš, Brádler, J. Kynčl, J. Moník, Lier – D. Matouš, Matějček, M. Síla, Hnik, Vaňát, F. Moník, Hofman, Šimůnek, Řepík, Hidveghy, Chalupa (C), Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Žajdlík) – Turek, Klinger (C), Benák, Korecký, Husa, Starosta – Janele, Průžek, Vlach, Beran, Wiencek, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Chlum, Bělohorský. Trenér: Valdemar Jiruš.

    Rozhodčí: Horinek – Potůček, Špringl ml.
    thejrc.org