Sparta – Třinec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 2:5 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:4 (kon.)
Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Pardubice – Liberec 0:3 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 7:3 (kon.) | Slavia – Jihlava 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:3 (2:1, 3:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 02.03.2017, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu sedmý puk v karlovarské síti! FILIP KOKOŠKA si šel za pukem, plácl do něj a touš se dostal až za Špírkova záda. Domácího útočníka už tedy neproměněné trestné střílení tolik mrzet nemusí. Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    52:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie přesilovou hru bleskově využívá a dává třetí gól! Puk se dostal na modrou čáry, MICHAEL ČEJKA se opřel do přihrávky, vystřelil z voleje a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Krasanovský toho moc neviděl. Asistence: Petr Vodička a Lukáš Procházka.
     
    51:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni ihned na trefu Varů odpovídají a znovu vedou o čtyři branky. DAVID ROUBAL se dostal k brance Varů a i on se podílí na dnešní kanonádě! Asistence: Filip Kokoška.
     
    50:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nebojte se, tento gól nikdo neodvolá, to byla regulérní a krásná trefa! DANIIL PETROV se prokličkoval před branku Plzně, poté švihem vypálil na vzdálenější tyč, Krasanovský se po puku natahoval marně. Asistence: Patrik Šťastný.
     
    34:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady bůra, domácí se mohou radovat z páté branky. Další obléhání hostující klece skončilo úspěchem, když se puk dostal na modrou čáru, kde se ho ujal JAKUB POKORNÝ. Ten zkusil kotouč nahodit a povedlo – touš skončil za zády Kuchaře. Asistence: Matěj Chalupa
     
    27:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už však Kuchař počtvrté kapituloval! MAREK RUBNER je dalším šťastným střelcem. Novák udržel puk v útočném pásmu, Kodýtek ho od něj přebral a perfektně nabil Rubnerovi. Ten ranou z voleje nedal hostující obraně šanci zasáhnout! Asistence: Petr Kodýtek a Adam Novák.
     
    20:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni vstoupili do prostřední části jako uragán a už vedou o dvě branky! Filip Kokoška vyhrál buly v útočném pásmu, poslal touš na MATĚJE CHALUPU, který se s ním dostal před Kuchaře a pohotovou střelou dává už svůj druhý gól v utkání. Asistence: Filip Kokoška.
     
    12:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se indiáni mohou podruhé radovat. Akce produktivní lajny Plzně pokračovala, domácí si vynutili faul a následovala výhoda. Krasanovský však ani nestihl dojet na střídačku, protože MATĚJ CHALUPA se dočkal a propálil Kuchaře! Asistence: Tomáš Vracovský a Filip Kokoška.
     
    08:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Naprosto skvělá odpověď hostujícího týmu, Energie totiž hned z protiútoku vyrovnává! Před brankou byl pohotový MICHAEL ČEJKA, který se dostal k puku, vystřelil a propálil Krasanovského. Máme ihned vyrovnáno! Asistence: David Kovář a Dominik Beer.
     
    08:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková akce, kterou TOMÁŠ VRACOVSKÝ vyřešil naprosto bezvadně! Lukáš Kaňák poslal svého kolegu do samostatného úniku, Vracovský ho proměnil naprosto chladnokrevně střelou o břevno! Asistence: Lukáš Kaňák.
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 9. Vracovský (Kaňák), 13. Chalupa (Vracovský, Kokoška), 21. Chalupa (Kokoška), 28. Rubner (Kodýtek, Novák), 35. Pokorný (Chalupa), 52. Roubal (Kokoška), 56. Kokoška (Vracovský) – 9. Čejka (Kovář, Beer), 51. Petrov (Šťastný), 53. Čejka (Vodička, Procházka)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Zeman) – Kačena, Váchal, Kaňák, Sysel, Čechura, Novák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský (A), Hanzlík, Vavřička (A), Chalupa, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Roubal, Rubner.
    Trenér: David Bruk.

    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (35. Špírek) – Beer, Pajk, Brabec, Vápeník, Vodička (A) – Kurfürst, Horký, Petrov, Salnikov, Svoboda, Čejka, Kovář, Pastyřík, Hauzr, Hendrych, Procházka (C), Šťastný.
    Trenér: Tomáš Mariška.

    Rozhodčí: S. Mertl – Jindra, J. Mertl
    ocianews.com