Helas Brno – Vysoké Mýto 3:3 (kon.) | Třinec – Česká Lípa 2:3 (kon.) | Litoměřice – Hodonín 3:1 (kon.)
Sparta – Interobal Plzeň 2:3 (kon.) | Zruč n/S – Hradec Králové 6:2 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
3:1 (1:0)
FC Tango Hodonín
Pátek 10.03.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:43
    Žlutou kartu dostává Petr Tichý (Gardenline Litoměřice). Stal se totiž pátým hráčem v poli, ještě k tomu s rozlišujícím dresem na těle.
     
    38:49
    Žlutou kartu dostává Dimostenis Chadzidis (FC Tango Hodonín). Na půlící čáře stáhl za obličej a krk Tavernu k zemi.
     
    38:32
    Oddechový čas pro FC Tango Hodonín.
     
    38:32
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla paráda v podání VAGNAA. Ten si nejprve u postranní čáry obhodil efektně soupeře, aby o chvíli později poslal míč přes celou šíři na Danilinha. Druhý jmenovaný mu míč naservíroval přesně před bránu, kde už stačilo Vagnaovi do střely pouze přistavit nohu. Asistence: Danilinho.
     
    37:07
    Vagnao se pokoušel poslat míč do opuštěné brány Hodonína, ale míč jen milimetrově proletěl kolem brány!
     
    35:15
    Hodonín hraje znovu power-play.
     
    34:19
    Filinger se ocitl za obranou Hodonína, a také mu byl ihned adresován míč. Domácí kapitán si ho ovšem špatně zpracoval a střílel na dlouhou nohu, podle čehož dopadlo zakončení.
     
    31:37
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení Litoměřicím příliš dlouho nevydrželo. Domácí hráči byli ještě příliš vyjekaní z předchozí vstřelené branky, čehož využil Višváder při střetu s Vavrekem ke střele. Míč skončil na tyči, od které se odrazil před bránu přesně na nohu PATRIKA LEVČÍKA, pro kterého už nebyl problém dorazit míč do opuštěné klece. Asistence: Juraj Višváder.
     
    30:26
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí o míč na útočné polovině přijdou po výhozu Vavreka. Jenže Tichý zabojoval a přeci jen dohnal míč ještě na hrací ploše, aby ho mohl předat LUKÁŠI KROKOVI. Ve chvíli, kdy se dostal s míčem před Lupače neváhal vystřelit mezi nohy hostujícího brankáře, který nestačil dát včas nohy k sobě. Asistence: Petr Tichý.
     
    30:11
    Vavrek si poradil se střelou z velké blízkosti, která mu směřovala mezi nohy. To i přesto, že měl se zneutralizováním střely velké potíže.
     
    27:50
    Johne si u nohou posouval míč od své brány tak dlouho, až se ocitl ve vzdálenosti na ohrožení soupeřovy brány. Střelu také zvolil, ale pro domácí naneštěstí netrefil prostor tří tyčí.
     
    18:45
    Višváder (HOD) si v souboji s Rodrigem Tavernou počínal nad rámec pravidel, za což automaticky viděl žlutou kartu. Navíc má Hodonín po tomto provinění na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    18:30
    Hodně nevybíravě do souboje s Petrem Tichým zajel skluzem Patrik Levčík (HOD), který doslova sestřelil Petra Tichého společně s jedním ze svých spoluhráčů. Toto provinění znamená čtvrtý akumulovaný faul hostů společně s udělením žluté karty.
     
    18:26
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    14:56
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Úvodní branku si přeci jen zapisují domácí Litoměřice. DAVID FILINGER naznačoval prstem rozehrání z jedné z nacvičených variant. Míč z rohu hrací plochy putoval prudkou přihrávkou do předbrankového prostoru, kde si míč do brány srazil jeden z bránících hráčů. Branka je připsána domácímu kapitánovi. Bez asistence.
     
    14:17
    Hrdý si u pravé postranní čáry efektně obešel soupeře, z rohu hrací plochy poslal míč na nohu Tichého, který ale míč vůbec netrefil. Nic na celé akci nezvrátil už ani Two, který se dostal k odraženému míči, neboť mu byl co nevidět odkopnut od nohy do autu.
     
    10:18
    Litoměřice zkouší hrát power-play.
     
    07:42
    Po secvičené akci Hodonína se do míče opřel těsně před brankovou čárou Řezníček, který svým zakončením trefil hlavu Vavreka! Domácí brankář tímto zákrokem zachránil domácí od jasného inkasované branky.

    Josef Cestr

    Branky: 15. Filinger, 31. Krok (Tichý), 39. Vagnao (Danilinho) – 32. Levčík (Višváder)

    Karty:   40. Tichý (GRD) – 19. Levčík (HOD), 19. Višváder (HOD), 39. Chadzidis (HOD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Taverna, Hrdý, Two, Filinger (C), Vagnao, Krok, Macháček, Sedláček, Danilinho, Tichý, Johne.
    FC Tango Hodonín: Lupač (Dvořák) – Chadzidis (C), Cenek, Svoboda, Řezníček, Buršík, Levčík, Buc, Veselovský, Višváder, Doubravský.

    Rozhodčí: Lubomír Řeháček, Filip Nešněra.
    Delegát: Jiří Hanzlík
    thejrc.org