Helas Brno – Vysoké Mýto 3:3 (kon.) | Třinec – Česká Lípa 2:3 (kon.) | Litoměřice – Hodonín 3:1 (kon.)
Sparta – Interobal Plzeň 2:3 (kon.) | Zruč n/S – Hradec Králové 6:2 (kon.)
konec
Helas Brno
3:3 (1:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 10.03.2017, 19:35 • Velká hala míčových sportů Vodova, Brno • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:28
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté dokázali proměnit svou powerplay a srovnávají skóre! Vladyka poslal míč do rohu hřiště, odkud jej Novák poslal před branku na TOMÁŠE VÁCHU, jenž srovnal! Asistence: David Novák.
     
    36:49
    Hosté se odhodlali k powerplay, tudíž ke hře bez brankáře.
     
    35:42
    Domácí mohli vést o dvě branky, ale prudký pas Lacka nedokázal do sítě poslat Mužík.
     
    34:54
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích končí brankou! Jiří Mužík si udělal z hostujících hráčů kužely, protancoval se až do rohu hřiště, našel u bližší tyče STANISLAVA LERCHA, jenž jen přizvedl míč a překonal brankáře Gerčáka! Asistence: Jiří Mužík.
     
    33:21
    Domácí teď spálili nemožné! Jakub Lidmila našel Cupáka před brankou, jeho pokus zázračně zastavil brankář Gerčák, míč se poté dostal k Lidmilovi, jenž opět nechal vyniknout brankáře Nejzbachu!
     
    29:52
    Domácí mohli jít poprvé v zápase do vedení! Jakub Lidmila hledal před brankou Vojtěcha Cupáka, kterému chybělo pár centimetrů k tomu, aby poslal míč do sítě!
     
    28:45
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Jakub Lidmila rozehrál roh na VOJTĚCHA CUPÁKA, jehož opakovaná rána si našla cestu mezi nohama brankáře Gerčáka až do sítě! Na této brance nese brankář Gerčák notný kus viny. Asistence: Jakub Lidmila.
     
    28:04
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté dostali k dispozici trestný kop, ten zahrál TOMÁŠ VÁCHA, jehož první ránu domácí obrana zastavila, ale na dorážku již byl i brankář Šimon krátký! Bez asistence.
     
    27:35
    Ivan Šarközy opět mohl překonat Gerčáka, ale hostující brankář si poradil a míč vyrazil. Dorážející Patrik Lidmila již měl těžkou pozici a brankáře Gerčáka neohrozil.
     
    24:23
    Hosté vystihli rozehrávku domácího celku, Vladyka nabídl míč Novákovi, který nepochopitelně minul zcela odkrytou branku!
     
    21:10
    Patrik Lidmila vyslal do úniku Šarközyho, ale ten pouze vyprášil rukavici brankáře Gerčáka.
     
    19:58
    Mužík mohl být opět hrdinou, ale i střelu v posledních vteřinách dokázal Gerčák vyrazit!
     
    19:53
    Mužík si narazil se svým spoluhráčem, dostal se do vyložené brankové příležitosti, ale Libor Gerčák předvedl fantastický zákrok a jeho střelu vyrazil na roh!
     
    18:50
    Tak to je neuvěřitelné! Hosté zahráli volný kop tragicky, nacvičený signál jim absolutně nevyšel a domácí se hnali ve třech na jediného obránce. Akci zakončil Mužík, ale netrefil branku!
     
    17:41
    Vladyka vykombinoval domácí obránu, předložil míč spoluhráči, ale Šimon společně se svými obránci udrželi míč před brankovou čárou!
     
    17:27
    Velké šance na obou stranách! Nejprve dokázal brankář Šimon vyrazit nebezpečný pokus z dálky, poté se na druhé straně prezentoval výborným zákrokem Gerčák!
     
    12:17
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí velice lacinou brankou srovnávají! Od postranní čáry vypálil STANISLAV LERCH a jeho rána, k překvapení všech přítomných, zaplula k bližší tyči hostující klece! Bez asistence.
     
    12:09
    Opět v akci Jakub Lidmila! Tentokrát zakončoval akci z velkého úhlu a Gerčák měl co dělat, aby míč vytěsnil na roh.
     
    10:21
    Vojtěch Cupák dostal dlouhý míč před branku hostí, zpracoval si jej a z otočky vypálil, bohužel pro domácí však minul branku.
     
    10:03
    Cupák si při cestě v doprovodu lékaře neodpustil poznámku k rozhodčímu, ten neměl k jeho mluvenému projevu soucit a odměnil jej žlutou kartou.
     
    05:21
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté se před brankou Šimona dostali k nenápadné akci, střela Michalce se odrazila k levé tyči, kde stál nekrytý PETR VLADYKA a ten uklidil míč do sítě! Asistence: Roman Michalec.
     
    02:45
    Lidmilův pokus likviduje nejistým zákrokem Gerčák, na druhé straně se hosté hnali ve dvou na jediného obránce, ale ten vyřešil situaci skluzem a akci zastavil.

    Kryštof Severa

    Branky: 13. Lerch, 29. Cupák V. (Lidmila J.), 35. Lerch (Mužík) – 6. Vladyka (Michalec), 29. Vácha, 40. Vácha (Novák)

    Karty:   11. Cupák D. (HEL)


    Helas Brno: Šimon, Dang, Konečný – Šarközy, Cupák D., Lidmila P., Lerch, Zatloukal, Cupák V., Lidmila J., Lacko, Bobylev, Mužík, Mileš
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák, Simon – Jeníček, Michalec, Vágner, Novák, Vladyka, Koblasa, Habrman, Vácha

    Rozhodčí: Jiří Lasch – David Lafek
    thejrc.org