San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 12.03.2017, 17:00 • Tipsport arena • Play-out extraligy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Vary přece jen málem zápas zdramatizovaly! Gorčík minul úplně prázdnou bránu!
     
    58:50
    Domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    55:46
    Vary si v závěru vyzkouší přesilovku a dostávají zajímavou příležitost s výsledkem ještě něco udělat. Na dvě minuty za podražení sedá na trestnou lavici Marek Trončinský.
     
    54:12
    Ján Sýkora ujel společně s Petrem Hubáčkem soupeřově obraně. Sýkorova přihrávka jen těsně minula Hubáčkovu hůl a Energie stále ještě žije.
    53:24 Lukáš NAHODIL - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle LUKÁŠI NAHODILOVI sedlo parádně! Pardubický útočník dostal nabito do mezikruží a příklepem z první se trefil přesně do růžku Závorkovy branky! Asistence: Tomáš Rolinek a Marek Trončinský.
     
    53:00
    Rolinek se snažil najít Tomáška před odkrytou klecí, obránci hostí za minutu dvanáct přihrávku zachytili.
     
    52:43
    Karlovy Vary přišly v útočném pásmu o kotouč a výpad domácích musel Rýgl hasit faulem. Dynamo si po jeho podražení zahraje přesilovou hru.
     
    52:43
    Karlovy Vary přišly v útočném pásmu o kotouč a výpad domácích musel Rýgl hasit faulem. Dynamo si zahraje přesilovou hru.
     
    48:09
    Dynamo bude hrát další přesilovku. Dvě minuty za držení Patrika Poulíčka za karlovarskou brankou inkasuje Tomáš Harant.
    46:01 Filip ZADINA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po úniku dvou na jednoho domácí znovu vedou o jednu branku! Tomáš Kaut s FILIPEM ZADINOU se řítili proti jedinému obránci Energie a domácí mladíček zužitkoval přihrávku do druhé vlny parádně – 4:3! Asistence: Tomáš Kaut a Matěj Beran.
     
    44:00
    Václav Skuhravý poslal svou chybou do obrovské šance Lukáše Nahodila, jenž pláchl podél mantinelu, ale blafákem do forhendu Závorku nepřekonal!
    39:31 Antonín DUŠEK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle je pohroma pro domácí! Dynamo se po krásném obratu o vedení připravilo dalším gólem v poslední minutě a navíc vlastním! Po odražení puku ho chtěl Matěj Beran odpálit mimo nebezpečí, ale místo toho přesně trefil odkrytou domácí branku. Gól je přiznán poslednímu hráči Energie, který jej odehrál, tedy TOMÁŠ RACHŮNEK..
     
    33:26
    Dynamo dostává další výhodu v podobě přesilové hry. Dvě minuty za hrubost inkasuje Václav Skuhravý.
    33:23 Tomáš KAUT - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale TOMÁŠ KAUT dočkal a domácí otáčí vývoj utkání! Sudí trochu rozporuplně nechali hru běžet i přes zranění Baránka a Zajíc našel úplně osamoceného pardubického útočníka, který s naprostým přehledem poslal Dynamo do vedení!
    Asistence: Josef Zajíc.
     
    33:02
    Tomáš Kaut ujížděl na Závorku s Ondřejem Pannou a nabídl mu přihrávku k levé tyči, domácí mladík ovšem trefuje pouze karlovarského brankáře!
     
    30:32
    Karlovy Vary se po delší odmlce také dostaly do útočného pásma a ihned získávají přesilovku! Za nedovolené bránění vyloučen Petr Sýkora.
    28:28 Ján SÝKORA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Do útočného pásma se probil JÁN SÝKORA a taháčkem z mezikruží přes dva karlovarské hráče rozvlnil síť za Závorkou! Asistence: Karel Nedbal a Josef Zajíc.
     
    27:57
    Petr Sýkora se zjevil v další obrovské šanci, když se před Závorkou dostal k odraženému kotouči po předešlé střele a už už mířil do poloodkryté klece, našel ovšem pouze lapačku Závorky!
     
    26:55
    Nahodilův průnik do útočného pásma překazil Václav Skuhravý, který domácího útočníka podrazil. Přesilová hra pro Dynamo.
     
    26:36
    Beránkovo nahození od modré prolétlo jen těsně kolem branky Dynama!
     
    25:37
    Obrovská šance Energie! Puk se po kombinaci hostujících hráčů dostal až k Mikulíkovi za branku. Ten našel parádní přihrávkou před brankou osamoceného Fleka, jehož střelu Hübl dokázal pokrýt.
     
    24:08
    Další přesilová hra pět na tři, tentokrát pro hostující tým! Jan Ščotka vyloučen za hákování.
     
    23:57
    Přesilovku si na začátku druhé třetiny zahrají také Karlovy Vary. Jaroslav Hübl dostává dvě minuty za nebezpečnou výstroj. Menší trest odpyká Filip Zadina.
     
    23:42
    Hosté nebyli daleko od další vstřelené branky! Baránkova střela od modré čáry se cestou otřela celkem o dva hráče a Hübl zareagoval na poslední chvíli.
     
    22:12
    Ján Sýkora byl sám před Závorkou a ještě měl ve druhé vlně najetého Nedbala, ale rozhodl se pro individuální zakončení a karlovarský brankář kotouč vyrazil.
     
    20:22
    Už to vypadalo, že se Rachůnek dostane do brankové příležitosti, Antonín Dušek však útočným faulem tento čin překazil a oslabuje svůj tým.
     
    18:10
    Další přesilovka pro Energii, za vysokou hůl vyloučen Patrik Poulíček.
     
    14:50
    Až teď se dostal z ničeho nic do zajímavé příležitosti Jakub Flek! Útočník hostujícího týmu dostal přesnou přihrávku mezi kruhy a jeho bleskové zakončení Hübl vyrazil.
     
    13:08
    Petr Chaloupka zahákoval Tomáše Rachůnka a po zásluze tak odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici. Máme tu tedy další přesilovku pro Vary.
     
    09:04
    Dynamo dostává další příležitost početní výhody, nesportovní chování hráčské lavice odpyká Milan Davídek.
     
    09:04
    Vary už potřetí zvedali ruce, ale gól neplatí! Beránek dostal přihrávku přímo před odkrytou branku, ale trefit tyč!
     
    08:34
    To ale Dynamu vůbec nevadí! Lukáš Nahodil se protáhl od mantinelu až do mezikruží a jeho nebezpečnou ránu jen tak tak Závorka vyrazil.
    07:05 Petr SÝKORA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita po třiapadesátí vteřinách! Na levý kruh pro vhazování nedostal přesnou přihrávku nikdo jiný než PETR SÝKORA a nechytatelnou dělovkou nedal Závorkovi žádnou šanci. Asistence: Tomáš Rolinek a Marek Trončinský.
     
    06:12
    Dynamo dostává výhodu přesilové hry pěti proti třem! Domácí se po dlouhé době dostali do tlaku a jejich aktivita přinesla ovoce, Vachovec s Baránkem krátce po sobě faulovali a Dynamo dostává velice zajímavou příležitost na snížení.
    05:22 Petr STLOUKAL - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté mají již dvojnásobné vedení! Vladimír Sičák rozjel další útočnou akci Energie, nahozený puk dojel Jakub Flek a jeho přesnou přihrávku naprosto parádně zužitkoval střelou bez přípravy PETR STLOUKAL.
    Asistence: Jakub Flek
    02:55 Antonín DUŠEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba domácího obránce Chaloupky, který ztratil puk přímo před bránou Dynama. Toho využill Milan Mikulík, přistrčil kotouč ANTONÍNU DUŠKOVI, a ten si při zakončení Hübla vychutnal.
    Asistence: Milan Mikulík.

    Marek Votke

    Jakub Cimburek

    Branky a nahrávky: 8. P. Sýkora (Rolinek, Trončinský), 29. J. Sýkora (Nedbal, Zajíc), 34. T. Kaut (Zajíc), 47. Zadina (T. Kaut, Beran), 54. Nahodil (Rolinek, Trončinský) – 3. Dušek (Mikulík), 6. Stloukal (Flek), 40. T. Rachůnek


    HC Dynamo Pardubice: J. Hübl (Martin Růžička) – Trončinský, Ovčačík, Nedbal, Chaloupka, Havlík, Ščotka, Zajíc – Rolinek, Poulíček, P. Sýkora – Tomášek, M. Kaut, J. Sýkora – Hubáček, Nahodil, Beran – Panna, T. Kaut, Zadina – Špirko.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – Sičák, M. Rohan, Baránek, Harant, Rýgl, Benák, Weinhold – Mikulík, Dušek, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý, Vachovec – V. Tomeček, Tuominen, Stloukal – Flek, Harkabus, O. Beránek – Davídek.

    Rozhodčí: Horák, Hejduk – Flegl, Kotlík

    Diváci: 3 024
    thejrc.org