Havlíčkův Brod – Jihlava B 5:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava B
Neděle 12.03.2017, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Ve třetím dějství se ještě z havlíčkobrodského tábora prosadili Adam Rybáček a kapitán Dominik Vacík, kteří uzavřeli na konečných 5:1. Mladí Bruslaři tak přesvědčivě ovládli v hezkém utkání prestižní derby Vysočiny proti Jihlavě B a mohou se opět radovat.

    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Znovu se vám ozvu v 17:00, kdy čeká Kotlinu další derby. Tentokrát se představí v akci brodský A-tým, jenž vyzve v úvodním zápasu čtvrtfinále play-off Žďár nad Sázavou. Rád bych vás touto cestou na sledování zápasu pozval. Zatím se mějte hezky a přeji vám dobrou chuť k nedělnímu obědu! (12:01:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Martin Horáček předvedl skvělý obranný zákrok, když se hosté zkoušeli uvolnit hezkou kombinací. Nahrávku zachytil a rozehrál na spoluhráče.
     
    59:36
    A další vyhození mladých Bruslařů po souboji v rohu obranného pásma.
     
    59:06
    Tomáš Kulhánek se svými spoluhráči vyvezl puk do útočného pásma, domácí se tak v oslabení dál skvěle brání.
     
    58:31
    Dukla se ještě tlačí vpřed, nyní se dopustila postavení mimo hru.
     
    57:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr! Jihlava B prohrávala důležité vhazování v útočném pásmu a okamžitě ji za to stihl krutý trest! Patrik Vacík vyhrál vhazování, kotouče se v rohu brodského pásma chopil DOMINIK VACÍK, jeho nádherný oblouček přeletěl všechny jihlavské hráče a kotouč se doklouzal až do odkryté brány! Brankář Krejčí se vrací do branky! Asistence:Patrik Vacík.
     
    57:50
    Hosté dokonce ještě zkusí hru bez brankáře!
     
    57:50
    Podaří se Dukle ještě utkání alespoň trochu zdramatizovat a dočká se při přesilovce druhé vstřelené branky? Uvidíme.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Trupl – 2 min., napadení).
     
    57:50
    Jihlava B si bere oddechový čas, zahraje si přesilovku.
     
    57:38
    Domácí přenesli děj hry do útočného území a tlačili se v předbrankovém prostoru k puku, ale hosté si poradili a počínající požár rychle uhasili.
     
    57:10
    Nápor Dukly dál pokračuje, ale havlíčkobrodská obrana si počíná zodpovědně a rozhodně nechce nic podcenit. Brańkář Král má minimum práce.
     
    56:19
    Domácí získali kotouč a vyvezli ho dopředu, ale jen na chvilku. Znovu už přihlížíme v Kotlině ofenzivnímu snažení hokejistů z krajského města.
     
    55:50
    Jakub Jančí hezky objel soupeřovu bránu a naservíroval kotouč Davidu Mihulkovi, jehož dorážku zblízka po ledě skvěle zmařil betony gólman Král a přerušil hru!
     
    55:21
    Hosté ani za hodně nepříznivého stavu sympaticky neskládají zbraně a dál bojují o co nejlepší výsledek. V posledních okamžicích se hodně tlačí kupředu.
     
    54:55
    Brankář Král se jen ohlédl za prudkou střelou z okraje levého kruhu, proti níž zřejmě neměl ani vůbec dobrý výhled. Kotouč však proletěl vedle jeho levé tyčky.
     
    54:30
    Jihlava má puk na svých holích a kombinuje ve středním pásmu v blízkosti středového kruhu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. P. Vacík (Klofáč, Kerber), 24. Dudek (Kulhánek), 28. Rybáček (Fiala, Kopic), 53. Rybáček (Kopic, Dvořák), 58. D. Vacík (P. Vacík) – 29. Jančí


    BK Havlíčkův Brod: Král – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Brdičko, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Dukla Jihlava B: Krejčí – Kratochvíl, Nosek, Jančí, Sapík, Mikeš, Buzek, Poledna, Augusta "C", Machovský, Havel "A", Rampír, Kochrda, M. Kohout, Barák, Krajíček, Mihulka, Hroch

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Richard Cachnín ml., Jan Kubát
    ocianews.com