Třebíč – Ústí n/L 4:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 17.03.2017, 18:00 • MANN + HUMMEL ARENA • Liga juniorů
Partner:
     
    Utkání Horácké Slavie Třebíč a Slovanu Ústí nad Labem skončilo lépe pro Třebíč, která i přes úvodní gól, který vstřelil hráči Slovanu dokázala utkání přizpůsobit ve svůj prospěch. Ve třetí třetině jsme byli svědky opět tří gólů. V čase 45:24 dorovnal stav utkání na 2:2 Kopta, ale Horácká Slavie se dostala opět do vedení po zásluze Jakuba Tůmy, který v čase 54:52 navýšil stav utkání Třebíče proti Slovanu na 3:2. Pak se Slovan pokoušel zuby nehty dát branku při přesilovce 5 na 4 a následné hře v šesti lidech na ledě, ale nic to nebylo platné. Třebíč dokázala jejich náporu odolat a v čase 59:51 ukončila gólovou sérii gólem do prázdné brány zásluhou Lukáše Horta. Děkuji za sledování onlajnu a někdy příště na shledanou. (20:19:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní už je gól uznán a Třebíč se dostává do vedení zásluhou LUKÁŠE HORTA, který vystřelil na prázdnou bránu. Asistence: Patrik Matov.
     
    59:43
    I přes gól, který padl do brány hostů se stav nemění! Tento gól padl v ofsajdu.
     
    59:00
    Třebíč zatím odolává nátlaku Slovanu. Brankář Ústí čeká na pokyn, který dostává a Ústí hraje v 6 mužích na ledě.
     
    58:36
    Domácí v plném počtu.
     
    58:25
    Balcar vypálil puk na Šoustala, ten si jeho pokus pokryl pravým betonem.
     
    57:50
    Vhazování před Šoustalem si berou hosté, kteří se dostávají do středního pásma, ale odtud zpět do obranného pásma Třebíče.
     
    57:13
    Ofsajd Slovanu. Třebíč se nyní dostává do svízelné situace, kdy musí čelit přesilovce Slovanu a zároveň pouhým dvou a půl minutám do konce zápasu. Třebíč si bude muset dávat pozor.
     
    56:36
    Vyloučen hráč číslo 61 Lukáš Hort (TRE) na dvě minuty – vysoká hůl.
     
    56:35
    Puk byl sražen do ochranné sítě, vhazuje se před Šoustalem.
     
    56:05
    Vhazování před Šoustalem vyhráli hosté, domácí se po delší době konečně dostávají ze sevření Slovanu a své obranné třetiny vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    55:40
    Třebíč se dostává podruhé v zápase do vedení. Slovan má před sebou přes 4 minuty na to, aby dorovnal či dokonce otočil stav utkání ve svůj prospěch.
     
    54:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB TŮMA prokličkoval skrz obranu Slovanu a zavěsil puk do levého růžku Rychtářovy brány. Asistence: Jiří Wasserbauer.
     
    54:00
    Jak Třebíči tak Ústí nad Labem se stále nedaří zavěsit puk do brány a otočit tak stav utkání.
     
    53:50
    Hort vypálil na Rychtáře od modré čáry, ten si jeho střelu s pomocí obránce pohlídal.
     
    52:59
    Tůma se opět dostává před Rychtáře, ale ten si s jeho dalšími pokusy poradil.
     
    52:20
    Kopta se pokusil vypálit na Šoustala, jeden z obránců Třebíče mu v tom dokázal zabránit.
     
    50:59
    Nyní se hra přelévá ze strany na stranu. Před bránou se octl Tůma, který nadvakrát dorážel na Rychtáře, který si s jeho pokusy poradil.

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 30. Dvořák (Urban), 34. Wasserbauer (Šimka), 55. Tůma (Wasserbauer), 60. Hort (Matov) – 23. Veselý (Trmal, Tomáš), 46. Kopta (Balcar)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal (Pavlas) – Šimka, Wasserbauer Jiří, Svoboda, Hort – Caha, Všetečka, Urban – Michálek, Nejedlý, Dvořák – Matov, Kajnar, Túma.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Rychtář (Kosina) – Opočenský, Loukota, Vytejček, Hucek, Moucha, Balcar – Veselý, Gottfried, Trmal – Batrin, Tomáš, Dorner – Amirov, Kopta, Magasanik – Zdvořáček, Balcar, Žďánský.

    Rozhodčí: Král – Mikšík, Komínek.
    thejrc.org