West Brom – Arsenal 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Watford 1:0 (kon.) | Everton – Hull City 4:0 (kon.)
Stoke – Chelsea 1:2 (kon.) | Sunderland – Burnley 0:0 (kon.) | West Ham – Leicester 2:3 (kon.)
Bournemouth – Swansea 2:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
2:0 (1:0)
Swansea City
Sobota 18.03.2017, 18:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Marc Pugh, přichází Jordon Ibe.
     
    90+3
    Střídající Jack Wilshere se po krásné akci tažené po levém křídle dostal na hranici šestnáctky k prudké střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány a náruče Fabiańskiho!
     
    90+2
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Joshua King, přichází Max-Alain Gradel.
     
    82
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Fernando Llorente, přichází Borja Bastón.
    79. Fabiańskiho spektakulární zákrok proti hlavičce Kinga!
     
    79
    Jack Wilshere na levé straně šestnáctky krásně odcentroval z nulového úhlu a na vzdálenější pravé tyči hlavičkoval do pravého horního rohu brány Joshua King, Łukasz Fabiański ale předvedl spektakulární zákrok, kterým míč vyrazil!
     
    77
    Jack Cork nepříjemně dohrál Benika Afobea, který zůstal ležet na hrací ploše, zatímco hostující hráč viděl žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Jack Wilshere.
     
    73
    Střídající Wayne Routledge se dostal po praženém centru z pravé strany na vzdálenější levé tyči k hlavičce, která mířila z těžké pozici do protipohybu brankáře Bournemouthu, Artur Boruc ale po pěkném zákroku kryl míč v náručí!
    72. Benik AFOBE - 2:0
     
    72
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    BENIK AFOBE na pravé straně šestnáctky parádně převzal míč po kolmé přihrávce Joshui Kinga mezi dvěma protihráči a přízemní střelou o vzdálenější levou tyč poslal míč do brány! Bournemouth vede nad Swansea osmnáct minut před koncem 2:0! Asistence: Joshua King.
     
    67
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Ki Song-jung, přichází Wayne Routledge.
     
    58
    Ryan Fraser napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou k táhlé přízemní střele, která byla dobrá a mířila přesně k pravé tyči, Łukasz Fabiański ale předvedl dobrý zákrok a míč ukryl po pádu na zem v náručí! Bournemouth vede stále 1:0.
     
    56
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Luciano Narsingh.
    53. Fabiański předvedl skvělý zákrok proti střele Goslinga.
     
    53
    Jack Cork trestuhodně přišel ve středu obranné poloviny svého týmu o míč a Dan Gosling krásnou přízemní střelou zpoza šestnáctky mířil ke vzdálenější levé tyči, Łukasz Fabiański ale míč vyrazil skvělým zákrokem na roh!
     
    41
    Adam Smith vypálil z volného přímého kopu mezi tři tyče, jenže zamířil pouze doprostřed brány a náruče brankáře Łukasze Fabiańskiho! Brána Swansea úspěšně odolala.
     
    40
    Ryan Fraser si nedaleko šestnáctky rovnal míč ve středu hřiště na levačku a zřejmě by vypálil, jenže Ki Song-jung k němu přispěchal na saních a za ostrý skluz viděl žlutou kartu.
     
    36
    Gylfi Sigurdsson napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné táhlé střele, která se ze vzduchu snášela přesně ke vzdálenější levé tyči, Artur Boruc ji ale famózním zákrokem vyrazil!
    31. Benik AFOBE - 1:0
     
    31
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Benik Afobe si krásně zpracoval kolmou přihrávku do pohybu mezi dvěma protihráči a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která byla tečována nešťastně hostujícím ALFIEM MAWSONEM a zamířila přesně ke vzdálenější pravé tyči! Bournemouth vede 1:0!
     
    15
    Ryan Fraser krásně odcentroval z pravé strany a na vzdálenější levé tyči hlavičkoval těsně mimo ve slibné šanci Benik Afobe! Na obou stranách jsme nyní zaznamenali šanci.
     
    14
    Fernando Llorente přihrál z pravé strany do středu hřiště a Gylfi Sigurdsson napřáhl k pohotovému voleji, který z hranice pokutového území zamířil přibližně metr a půl nad bránu!
     
    10
    Ryan Fraser se s tím vůbec nepáral a po rychlém zpracování míče do pohybu z hranice šestnáctky napřáhl pravačkou k přízemní střele, která těsně minula vzdálenější levou tyč!

    Tomáš Reiner

    Branky: 31. Mawson (vla.), 72. Afobe (J. King)

    Karty:   40. Ki Song-jung (SWN), 77. Cork (SWN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:9.
    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Surman, Gosling – Fraser (75. Wilshere), J. King (90+2. Gradel), Pugh (90+4. Ibe) – Afobe.
    Náhradníci: Allsop – Cargill, B. Smith, Ibe, Wilshere, L. Cook, Gradel.

    Swansea City: Fabiański – Cork (C), F. Fernández, Mawson, Kingsley – Fer, Ki Song-jung (67. Routledge), T. Carroll – J. Ayew (56. L. Narsingh), F. Llorente (82. Bastón), G. Sigurdsson.
    Náhradníci: Nordfeldt – Roberts, Amat, Routledge, Britton, L. Narsingh, Bastón.

    Rozhodčí: Mike Dean
    ocianews.com