Turín – Inter 2:2 (kon.) | AC Milán – Janov 1:0 (kon.)
konec
Turín FC
2:2 (1:1)
Inter Milán
Sobota 18.03.2017, 18:00 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hezký den všem fanouškům fotbalu, zvláště toho italského.
    Dnes podvečer nás čeká utkání 29. kola italské Serie A mezi FC Turín a Interem Milán. Mělo by jít o jedno z nejatraktivnějších klání tohoto kola, takže se máme na co těšit.
    Utkání začíná v 18:00.
     
    FC Turín je v podobné situaci jako v minulé sezóně. S novým trenérem Sinišou Mihajlovićem okupují 10. místo tabulky, ovšem "Býci" předvádějí sympatický fotbal – s 52 vstřelenými brankami jsou pátým nejlépe útočícím týmem v Serii A. Úspěšnější jsou jen týmy na prvních třech místech a právě Inter Milán.
    Obrana však nefunguje tak dobře – pouze tři sestupující a Cagliari dostali více branek. Poslední zápasy tento nešvar potvrzují – třináct obdržených branek v posledních pěti zápasech je zkrátka moc.
    Hlavní zbraní domácích bude kromě hlučného publika určitě Andrea Belotti. Třiadvacetiletý útočník má v tomto ročníku na svém kontě již 22 branek a je nejlepším střelcem Serie A! Jeho cena se vyšplhala už na astronomických 100 milionů eur a "Gallo", jak se odchovanci Albinoleffe přezdívá, by to měl svými výkony potvrdit i v tomto utkání.
    Za zmínku stojí i 10 gólů křídelníka Iaga Falquého a 8 asistenci srbského hračičky Adema Ljajiće, hráče, jenž přišel právě z Interu Milán.
     
    Inter Milán má velkou formu. Od příchodu Stefana Pioliho na trenérský post prohráli "Nerazzuri" v lize pouhé tři zápasy, a to s trojkou top týmů v Serii A. Jinak fotbal Interu vzdáleně připomíná časy Roberta Manciniho a José Mourinha. Naposledy milánský tým zlikvidoval v přímém souboji o evropské poháry Atalantu 7:1!
    Velkou formu si pod Piolim obnovil kapitán Mauro Icardi. Mladý Argentinec vsítil 20 branek a je druhým nejlepším střelcem soutěže hned za Belottim.
    Kromě střelecké potence je Inter výborný i v obraně – ta v čele s brankářem Samirem Handanovičem inkasovala 29 branek, což znamená třetí nejlepší obranu v celé lize. To je velký úspěch tím spíš, když si připomeneme, jakou mizérií Inter procházel pod Frankem de Boerem.
    Právě dobrá obrana by měla platit na turínské býky a i proto jsou svěřenci Pioliho mírným favoritem tohoto duelu.
     
    Vzájemné zápasy
    Statistika posledních vzájemných zápasů zaráží. Inter si s Turínem pravidelně v posledních čtyřech vzájemných soubojů rozdělili vítězství. Naposledy v říjnu Inter ještě pod vedením de Boera porazil turínské 2:1.
    Dalším zajímavým prvkem vzájemných duelů je to, že většinou uspěje hostující tým. Z posledních 21 zápas domácí uspěli jen pětkrát. A co víc, všech pět vítězství si připsal Inter Milán!

    Turín v tomto tisíciletí ještě svého zítřejšího soupeře na domácí půdě neporazil, podaří se mu to tentokrát? To zjistíme už dnes večer.
    Pozitivní bilance Interu v zápasech s Turínem

     
    V domácím dresu dnes nenastoupí pro zranění brazilský obránce Danilo Avelar. Bývalý fotbalista Cagliari má nejspíš svalové problémy.
    Delší trable se stehny má Nigerijec Joel Obi. Někdejší středopolař Interu chybí už měsíc, uzdravit by se měl okolo poloviny dubna.
    Otazník visí také nad startem veterána Maxiho Lopéze. Argentinský útočný matador má potíže s nohou, je připravený na lavičce, ale je nepravděpodobné, že by se zapsal do herních statistik.

    Naproti tomu kádr Interu je kompletní, takže Stefano Pioli má široký výběr hráčů, které může poslat na trávník.
     
    Hlavním rozhodčím dnešního duelu bude Luca Banti. Pro dvaačtiřycetiletého rodáka z Livorna to bude v tomto ročníku dvanáctý duel.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Turín FC: Hart – Zappacosta, Rossettini, Moretti, Molinaro – Baselli, Lukić, Acquah – Iturbe, Belotti (C), Ljajić.
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – A. Barreca, Benassi, Boyé, Carlão, Castán, De Silvestri, Falqué, Samuel Gustafsson, Maxi López, Valdifiori.
    Trenér: Siniša Mihajlović

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia – Candreva, Banega, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Biabiany, Brozović, Éder, Gabriel, Mário, Murillo, Nagatomo, Palacio, Sainsbury, Santon.
    Trenér: Stefano Pioli

    Rozhodčí: Luca Banti.
     
    Hráči se pomalu připravují na východ z tunelu na hrací plochu. Za moment začínáme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Rozehrával Turín, ale první míč Davideho Zappacosty z hloubi pole odhlavičkoval Joao Miranda. Navíc byl Juan Iturbe v ofsajdu.
     
    2
    Po autu Davide Zappacosty nedokázal Andrea Belotti zpracovat míč a toho se zmocnil Inter.
     
    2
    První akce Interu po levé straně – Cristian Ansaldi se na levé straně uvolnil, přihrál po zemi na Ivana Perišiće, jehož střela byla zblokovaná. Z druhé vlny to zkusil Roberto Gagliardini, ale jeho pokus skončil u diváků za brankou Joea Harta.
     
    4
    Kombinace Interu na pravé straně, kterou zakládal D'Ambrosio, ukončil rázným skluzem Cristian Molinaro.
     
    5
    Přihrávka Garyho Medela z hloubi pole našla Maura Icardiho, jehož bombu zablokoval Moretti. Následný prudký centr zleva vyškrábl mimo dosah Evera Banegy Joe Hart.
     
    6
    Turín opět útočil pravou stranou, ale přihrávka čerstvého reprezentanta Zappacosty neprošla do pokutového území.
     
    6
    Turín se snaží zklidnit hru, udržet míč na kopačkách. Zatím se to daří.
     
    7
    Juan Iturbe se na pravé straně uvolnil přes bránícího hráče a střelou ze třiceti metrů se pokusil ohrozit Samira Handanoviče. Ten míč chytil i proto, že mířil doprostřed brány.
     
    7
    Zápas se zatím hraje ve velkém tempu – další centr zleva od Ivana Perišiće málem našel Roberta Gagliardiniho. Míč však skončil v zámezí a odpokávat od branky bude Joe Hart.
     
    9
    Inter sice vsítil branku Maurem Icardim, ale i z opakovaného záběru bylo vidět, že přihrávka Evera Banegy mířila do ofsajdu.
     
    10
    Geoffrey Kondogbia se přihrávkou po zemi snažil vysunout Ivana Perišiće, ale tomu na levém křídle vystavil skluzem stopku Luca Rossetini.
     
    11
    Joe Hart zkusil odkopem od branky najít Andreu Belottiho, ale populární "Gallo" stál v postavení mimo hru.
     
    11
    Gary Medel ve vzdušném souboji přistrčil Andreu Belottiho, a tak budou mít turínští volný kop okolo poloviny hřiště.
     
    12
    Daniele Baselli nezpracoval přihrávku od Cristiana Molinara, a tak se bude muset Turín vracet zpět do obrany.
     
    13
    Ivan Perišić se pokoušel na pravé straně ocentrovat, ale blízko přistoupivší Moretti odvrátil na roh.
     
    14
    Rohový kop Evera Banegy trefil hlavu Roberta Gagliardiniho, ale míč byl tak prudký, že jej dvaadvacetiletý Ital nedokázal umístit mezi tři tyče.
     
    15
    Davide Zappacosta byl na pravé straně sám, pokusil se tak vybojovat alespoŇ rohový kop, ale to se nepovedlo.
     
    15
    Protiútok Turínu táhl po levé straně Adem Ljajić, přihrál do pokutového území, kde však Gary Medel trefil ruku Andrey Belottiho, takže jeho následná nebezpečná střela těsně vedle už neměla smysl.
     
    17
    Ivan Perišić se pokusil přesunout hru z levé strany na pravou, ale k tomu, aby našel některého ze svých spoluhráčů, měl hodně daleko.
     
    17
    Cristian Ansaldi našel na levé straně Ivana Perišiće, jehož centr po zemi si dlouho v pokutovém území zpracovával Ever Banega. Času pro stopery bylo dost na to, aby nebezpečí odvrátili.
     
    18
    Územní převahu Interu nevyužil Ivan Perišić, jehož pokus nepochopil Mauro Icardi a nenaběhl si do nebezpečného prostoru.
     
    19
    Inter Milán rozehrával rohový kop – rozehrál jej nakrátko, centr Danila D'Ambrosia vyboxoval Joe Hart.
     
    19
    Další centr Ivana Perišiće z levé strany boxoval Joe Hart jen na kopačky D'Ambrosia, jehož volej minul už prázdnou branku domácích.
     
    21
    Toro bude hrozit z brejků, jeden takový táhl Daniele Baselli, ale jeho centr přizvedl Joao Miranda jen k Ivanu Perišićovi. Ten si problémy nedělal a odpálil na rohový kop.
     
    21
    Roh domácích se hodně nepodařil, Toro prakticky odevzdalo soupeři.
     
    22
    Cristian Molinaro se snažil využít volného prostoru na levé straně a ocentroval do vápna, avšak byl zablokovaný jedním z obránců. Bude z toho roh.
     
    22
    Rohový kop Juana Iturbeho odvrátila obrana Interu Milán.
     
    23
    Dlouho jsme neviděli žádnou střelu, řekl si Ivan Perišić, a tak vypálil z velké dálky z levé strany. Jeho pokud nepředstavoval hrozbu pro Joea Harta, míč proletěl asi dva metry od levé tyče.
     
    24
    Po delší době pozvolnou rozehrávku Turína posunul Zappacosta na Adema Ljajiće. Ten našel Daniele Baselliho, jenž vypálil z 25 metrů na bližší tyč Samira Handanoviče. Tato střela však skončila mimo, i když parametry měla zajímavé.
    24.
     
    26
    Turín se snaží útočit především dlouhým držením míče. Takovou kombinaci zakončil tentokrát zpoza šestnáctky Afriye Acquah, ale jeho bombu zblokoval Joao Miranda.
     
    26
    Nadějnou příležitost na brejk zazdil Antonio Candreva, jehož dostihl na křídle Molinaro.
     
    27
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Po autu na pravé straně od Danila D'Ambrosia se do pokutového území vřítil jako tank GEOFFREY KONDOGBIA, jehož prudkou, ale nepříliš umístěnou střelu, pustil Joe Hart za svá záda. Mauro Icardi sice stál v ofsajdovém postavení, ale hry se nezúčastnil, a tak branka platí.
    27. Geoffrey Kondogbia (INM) - 0:1
     
    28
    Inter Milán se snažil hned po vstřeleném gólu své vedení navýšit, ale přihrávku na Icardiho dobře zablokoval Emiliano Moretti.
     
    30
    Kombinace FC Turín začínají jevit známku nepřesnosti, Daniele Baselli nedokázal udržet slibný míč na levé straně na hrací ploše.
     
    31
    Inter v tuto chvíli velmi zpomaluje hru svojí dlouhou rozehrávkou. Daří se mu tak otupovat rychlost a hbitost domácích.
     
    32
    Situaci tři proti třem nevyužili domácí – Daniele Baselli vysunul na levé straně Adema Ljajiće, jehož centr na Belottiho byl zablokovaný na rohový kop.
     
    33
    FC Turín právě vstřelil branku!

    Turínští skórují po rohovém kopu. Tento roh Juana Iturbeho šikovně prodloužil na přední tyči Emiliano Moretti a nikým nepokrytý DANIELE BASELLI vyrovnává hlavou ještě v první půli.
    33. Daniele Baselli (TUI) - 1:1
     
    34
    Domácí hned chytili druhou mízu – Davide Zappacosta šel však do souboje s Cristianem Ansaldim s takovou vervou, že fauloval.
     
    35
    Inter Milán se pokusil zaútočit levou stranou, ale prudký centr Evera Banegy odhlavičkoval Luca Rossetini.
     
    35
    Slušnou šanci na protiútok měli domácí – Afriye Acquah uvolnil na pravé straně Andreu Belottiho, jehož zblokovaný centr raději odvrátil Gagliardini na roh.
     
    36
    Luca Banti uklidňuje emoce v pokutovém území před rohovým kopem.
     
    36
    Další centr Juana Iturbeho od rohového praporku na přední tyč odhlavičkoval jeden z hostujících obránců.
     
    38
    Inter Milán se snažil zaútočit do uzamčené obrany středem hřiště, ale přihrávka Roberta Gagliardiniho na křídlo mířila hodně mimo.
     
    39
    Kombinace Interu na pravé straně končí rohovým kopem, protože se Danilo D'Ambrosio nedokázal probít přes Cristiana Molinara.
     
    39
    Rohový kop Evera Banegy propadl středem pokutového území k těsně bráněnému Danilu D'Ambrosiovi, jehož pokus neměl razanci, ani přesnost, a tak Joe Hart neměl problém připsat si úspěšný zákrok.
     
    40
    Afriye Acquah byl faulovaný Robertem Gagliardinim ve středu pole. Začíná se nám přiostřovat.
     
    41
    Dlouhým míčem se pokusil Cristian Molinaro oslovit Adema Ljajiće, ale balón měl velký odskok a Samir Handanovič si pro něj došel.
     
    42
    Mauro Icardi dostal dobrou přihrávku na levou stranu pokutového území, ale jeho následný centr po zemi nikoho nenašel.
     
    43
    FC Turín se snaží držet míč na kopačkách ke konci poločasu. Bude se snažit především neinkasovat.
     
    44
    Daniele Baselli měl chuť zakombinovat s Andreou Belottim, ale útočník domácích nezpracoval dobře přihrávku po zemi.
     
    45
    Hra je teď plná nepřesností, hráči se už nejspíš těší do kabin.
     
    45
    Hlavní rozhodčí zápasu nenastavil ani vteřinu, a tak první poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je za námi a to i s jeho paradoxním průběhem. Paradox byl v tom, že v prvních dvaceti minutách se sice na obou stranách hrálo ve svižném tempu, ale nebyla z toho žádná vyložená šance, jelikož obrany fungovaly bezchybně.
    Když už nějaká přišla, bylo to zničehonic po veliké územní převaze Interu Milán – individuální akce Geoffreyho Kondogbii se zcela jistě zapíše mezi pěkné momenty tohoto kola.
    Pak ovšem Inter přestal hrát a dovolil Turínu vyrovnání z nacvičeného rohového kopu, kdy největší chybu udělal D'Ambrosio, který se nechal předskočit Morettim.
    Následně byla hra poměrně vyrovnaná, ani jeden tým si nevytvořil drtivý tlak.

    Pochválit za aktivitu si zaslouží určitě Ivan Perišić na straně Interu a za domácí prožil dobrý první poločas Davide Zappacosta. Naopak úplně mimo hru je Saša Lukić a je otázkou, zda trenér Turína Mihajlović nesáhne ke změně.

    Druhý poločas začne zhruba v 19:02, do té doby si od fotbalu odpočiňte.
    Hlavní postavy prvního poločasu

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Vypadá to, že o poločase nedošlo k žádným změnám v sestavách obou týmů.
     
    46
    První útok Interu skončil po přihrávce Ivana Perišiće centrem Cristiana Ansaldiho. Míč argentinského beka odvrátil Emiliano Moretti.
     
    48
    Druhý poločas nám začal ve velmi vlažném tempu, hráči témět neběhají, pouze chodí.
     
    48
    Antonio Candreva zakombinoval na pravé straně s Everem Banegou a poslal vysoký míč do pokutového území. Tam však byl připravený Joe Hart.
     
    49
    Andrea Belotti dostal skvělou přihrávku za obranu od Davide Zappacosty, ale nedokázal využít situace, kdy se proti němu řítil Samir Handanovič a podstřelit tohoto Slovince.
     
    50
    FC Turín bude mít velmi nadějnou standardní situaci. Po faulu na Juana Iturbeho tu bude přímý kop ze zhruba dvaceti metrů. Míč už si staví bývalý Interista Adem Ljajić.
     
    52
    Rozhodčí Luca Banti si dává záležet, aby zeď stála správně.
     
    52
    Adem Ljajić z přímého kopu napálil pouze zeď Interu.
     
    53
    Nepřesná rozehrávka na obou stranách nás provází v poslední minutě.
     
    53
    Po souboji s Andreou Belottim zůstal na zemi ležet Gary Medel. Chilan se drží za pravé stehno a vypadá to, že se bude muset připravovat Jeison Murillo.
     
    54
    Gary Medel nakonec ze hřiště odchází po svých a vypadá to, že bude pokračovat.
     
    55
    Pěknou kombinaci domácích, do které se zapojili Daniele Baselli a Andrea Belotti, zakončoval Afriye Acquah. Míč dostal na středu hřiště 20 metrů od brány, ale míč mu sjel z kopačky a skončil hodně mimo branku.
     
    56
    Velkou příležitost měl Andrea Belotti. Po přihrávce Adema Ljajiće zakončil akci, kterou sám začal, střelou z 20 metrů. Tento míč by tečovaný a brankář Handanovič měl co dělat, aby jej vytáhl nohou z branky. Dorážka Saši Lukiće mířila mimo.
     
    57
    Tým Inter Milán bude střídat.
    Ze hřiště odejde Gary Medel, který střídá pro zranění. Na jeho místo přijde Jeison Murillo.
     
    58
    Cristian Molinaro prošel levou stranou jako nůž máslem a málem nachytal na švestkách brankáře Samira Handanoviče. Ten totiž očekával centr, ale místo toho přišla střela, která jen těsně minula cíl.
     
    59
    FC Turín právě vstřelil branku!

    Domácí se dostávají do zaslouženého vedení. Juan Iturbe z pravé strany předložil míč pro AFRIYE ACQUAHA a ten krásnou točenou střelou na zadní tyč překonal Samira Handanoviče.
    59. Afriyie Acquah (TUI) - 2:1
     
    60
    Tým Inter Milán bude střídat.
    Ze hřiště odejde Éver Banega. Na jeho místo přijde Éder.
     
    60
    Inter Milán se pokusil o okamžité vyrovnání – právě střídající Éder centroval po zemi do pokutového území a míč tečovaný Emilianem Morettim skvěle vyrazil Hart na roh.
     
    61
    Dobrou šanci měl při protiútoku Turína Afriye Acquah. Jemu přihrál Andrea Belotti do běhu a ghanský záložník zakončoval těsně mimo.
     
    62
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Akci z levé strany táhl Ansaldi, nacentroval, jeho míč hrubě neodhadl Joe Hart a tak mohl ANTONIO CANDREVA zakončit dělovkou do prázdné brány.
    62. Antonio Candreva (INM) - 2:2
     
    64
    Turínští vybojovali rohový kop, ten zahrával už poněkolikáté Juan Iturbe. V pokutovém území našel Emiliana Morettiho, který hlavičkoval jen do Roberta Gagliardiniho.
     
    66
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Adem Ljajić. Na jeho místo přijde Lucas Boyé.
     
    66
    Inter Milán po vyrovnávacím gólu opět převzal kontrolu nad středem hřiště.
     
    67
    Lucas Boyé si řekl, že gólový půst už byl dost dlouhý a vydal se do pokutového území. Postupně překonal několik protihráčů, než mu střelu před Samirem Handanovičem zblokoval skvělý Kondogbia.
     
    68
    Geoffrey Kondogbia zůstal po jednom z drsných skluzů ležet na trávníku a vyžádal si ošetření lékařů.
     
    69
    Kondogbia se vrací na hřiště a vypadá to, že je v pořádku.
     
    69
    Lucas Boyé se snažil podruhé v krátkém časovém úseku proklestit si cestu do pokutového území, ale tentokrát jej zastavil Jeison Murillo.
     
    70
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Juan Iturbe. Na jeho místo přijde Iago Falqué.
     
    71
    Hra se opět zklidnila, uvidíme, co přinese poslední dvacetiminutovka.
     
    72
    Inter se pokusil o založení útočné akce přes levé křídlo, ale centr na Cristiana Ansaldiho zblokoval Davide Zappacosta.
     
    73
    Ivan Perišić a Mauro Icardi chytře zakombinovali v pokutovém území, ale přihrávka kapitána Interu nenašla chorvatského spoluhráče, který si zapomněl naběhnout.
     
    74
    Andrea Belotti se dostal po přihrávce Iaga Falquého při protiútoku do šance. Avšak nejlepší kanonýr Serie A nedokázal využít v pokutovém území volného prostoru na střelu a míč skončil mimo branku.
     
    76
    Skrumáž v pokutovém území domácích vyřešil střelou Roberto Gagliardini. Ta mířila mimo, ale byla z velmi krkolomné pozice.
     
    76
    Tým Inter Milán bude střídat.
    Ze hřiště odejde Geoffrey Kondogbia. Na jeho místo přijde Marcelo Brozović.
     
    77
    Po faulu Cristiana Molinara na Antonia Candrevu bude Inter zahrávat přímý kop z pravé strany. Nebezpečná chvíle pro domácí.
     
    78
    Centr Antonia Candrevy hlavičkoval Danilo D'Ambrosio, ale jeho hlavičku nemusel Joe Hart ani likvidovat. Rozhodčí zapískal útočný faul.
     
    79
    Turín opět vykombinoval svého soupeře po levé straně. Lucas Boyé vybídl Cristiana Molinara k centru, ten však byl příliš dlouhý a spoluhráči Molinara nebyli v dobrém náběhu.
     
    80
    Další možnost Interu – po centru D'Ambrosia z hloubi pole hlavičkoval míč Mauro Icardi na Ivana Perišiće. Chorvatský útočný hráč balón potáhl a vystřelil z hranice vápna, ale jeho míč se do branky nevešel.
     
    81
    Protiútok Interu Milán byl zakončený centrem Ansaldiho, který nedokázal umístit Antonio Candreva. Nedošlo ani k teči blízko postaveného Maura Icardiho.
     
    81
    Střídající Éder se opřel do míče z 25 metrů a jeho bombu musel na roh vyrazit Joe Hart.
     
    82
    Rohový kop Candrevy odklidil jeden z obránců Turína.
     
    84
    Rozhodčí Banti má menší diskuzi s Andreou Belottim a s lavičkou Turína. Někdo z domácích byl vykázán z lavičky na tribunu.
     
    85
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Daniele Baselli. Na jeho místo přijde Maxi López.
     
    86
    V posledních pěti minutách se více diskutuje než hraje. Uvidíme, kolik sudí nastaví.
     
    86
    Kombinaci Interu na levé straně zakončil Ansaldi centrem do penaltového území. Jeho míč byl však příliš nízký a skončil na prvním obránci.
     
    87
    Velká chyba Luky Bantiho, jehož asistent nesprávně odmával ofsajd po centru Cristiana Molinara. Andrea Belotti by se však ani tak gólu nedočkal, jeho koníček mířil mimo.
     
    88
    Rychlý protiútok Interu Milán řešil Mauro Icardi přihrávkou na Ivana Perišiće, avšak tomu chyběl k míči krok, možná dva. Obrana úspěšně odvrátila.
     
    89
    Ve velkém tempu se hraje na obou stranách – tentokrát zaútočili domácí, když Davide Zappacosta poslal dlouhý míč do pokutového území, který hlavičkoval Andrea Belotti. Jeho hlavička však byla slabá, Handanovič ji zkrotil.
     
    89
    Ivan Perišić při protiútoku vymíchal Acquaha, ale jeho střelu zablokoval Rossetini na roh.
     
    90
    Další velkou možnost spálil Ivan Perišić. Chorvatský záložník si počkal na zadní tyči na centr Antonia Candrevy, ale volejem nedokázal zacílit přesně.
     
    90
    Hlavní rozhodčí zápasu nastavuje šest minut.
     
    90+2
    Snaha Interu o rozhodující branku byla zhacena, když Danilo D'Ambrosio fauloval Maxi Lópeze.
     
    90+3
    Ivan Perišić měl třetí šanci v posledních minutách. Éder mu poslal míč na levou stranu, Perišić se řítil sám na branku Joea Harta, ale vysoko přestřelil.
     
    90+5
    FC Turín se nejspíš spokojí s remízou. Domácí v posledních minutách hodně táhnou čas, s rozehrávkou rozhodně nespěchají.
     
    90+6
    Jeison Murillo teď v důležitém souboji zastavil čistě Andreu Belottiho. Nebýt jeho zákroku, Belotti by sám šel na branku Handanoviče.
     
    90+6
    Maxi López (Turín FC) dostává žlutou kartu.
    Argentinský útočník se podle rozhodčího Bantiho snažil vymodlit přímý kop díky své simulaci.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    Zápas skončil remízou

     
    Je tu konec krásného zápasu. Itálie si mohla užít na své poměry gólové hody. Utkání nakonec dospělo asi k zasloužené remíze.
    Turínští měli první dvacetiminutovku druhé půle více ze hry a spalovali dost nadějných příležitostí. Jejich tlak byl ukončen vedoucím gólem Acquaha.
    Inter však nesložil zbraně a okamžitě se vrhl do pokutového území soupeře – vyrovnání přišlo relativně rychle a Inter od té doby dominoval.
    Nerazzuri však nedokázali z tlaku vytěžit další branku, i když příležitostí měli nespočet. Zejména Ivan Perišić si asi bude hodně drbat hlavu nad některými neproměněnými příležitostmi.
    Z celkového obrázku hry je však nerozhodný výsledek logickým vyvrcholením toho, co mohli fanoušci na stadionu Olimpico Grande Torino sledovat.

    To je pro dnešek vše, mějte se hezky, užijte si zbytek víkendu a někdy u dalšího fotbalového zápasu na viděnou! (19:59:27)

    Stanislav Mohorita

    Branky: 33. Baselli (Moretti), 59. Acquah (Iturbe) – 27. Kondogbia (D'Ambrosio), 62. Candreva (Ansaldi)

    Karty:   90+6. Maxi López (TUI)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 6:11. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:10.
    Turín FC: Hart – Zappacosta, Rossettini, Moretti, Molinaro – Baselli (85. Maxi López), Lukić, Acquah – Iturbe (70. Falqué), Belotti (C), Ljajić (66. Boyé).
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – A. Barreca, Benassi, Boyé, Carlão, Castán, De Silvestri, Falqué, Samuel Gustafsson, Maxi López, Valdifiori.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Medel (57. Murillo), Miranda, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia (76. Brozović) – Candreva, Banega (60. Éder), Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Biabiany, Brozović, Éder, Gabriel, Mário, Murillo, Nagatomo, Palacio, Sainsbury, Santon.

    Rozhodčí: Banti – Dobosz, Fiorito
    thejrc.org