Toronto – Chicago 1:2 (po pr.) | Tampa – Washington 3:5 (kon.) | Carolina – Nashville 4:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – St. Louis 0:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Florida 4:0 (kon.)
New Jersey – Columbus 1:4 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Nashville Predators
Neděle 19.03.2017, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Elias LINDHOLM - 4:2
     
    59:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho před střídačkami zasekl puk a krásnou diagonální přihrávkou našel ELIASE LINDHOLMA, který střelou zápěstím z vrcholu mezikruží poslal puk po ledě do prázdné brány! Gól v oslabení, ale hosté hráli samozřejmě v závěru bez brankáře. Asistence: Sebastian Aho.
    58:11 Filip FORSBERG - 3:2
     
    58:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Calle Järnkrok z pravého křídla nádhernou diagonální přihrávkou od modré čáry našel v levém kruhu pro vhazování FILIPA FORSBERGA, který bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad pravým ramenem Eddieho Läcka zasvištěla do bližšího levého horní rohu brány! Nashville snížil na rozdíl jedné branky a ještě živí naději na vyrovnání! Hosté prohrávají 3:2. Asistence: Calle Järnkrok a Ryan Ellis.
    34:35 Jeff SKINNER - 3:1
     
    34:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jaccob Slavin na levém křídle vypálil od modré čáry a po zablokování jeho střely se dostal před bránou k odraženému a volnému puku JEFF SKINNER, který ho nad levým betonem Juuseho Sarose bekhendem poslal z blízkosti pod horní tyč! Asistence: Jaccob Slavin a Jordan Staal.
    25:38 Viktor ARVIDSSON - 2:1
     
    25:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON po přihrávce Ryana Ellise zpoza brány na pravém křídle z nulového úhlu praštil bez přípravy do puku, který podél brankové čáry zamířil ke vzdálenější levé tyči! Nemožný úhel ke skórování se stal možným a Predators se dostali na dostřel jedné jediné branky! Asistence: Ryan Ellis a Kevin Fiala.
    08:59 Jeff SKINNER - 2:0
     
    08:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Juuse Saros se vydal za svou bránu, kde prohrál souboj o puk s Leem Stempiakem, po jehož zpětné přihrávce JEFF SKINNER bez přípravy střelou zápěstím nad lapačkou vracejícího se brankáře Nashvillu mezi tři tyče zamířil do bližšího horního rohu brány! Carolina opět udeřila a vede už 2:0! Asistence: Lee Stempniak.
    00:29 Jordan STAAL - 1:0
     
    00:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jaccob Slavin na levém křídle od modré čáry nahazoval puk před bránu na teč, ke které skutečně došlo, a kotouč po teči JORDANA STAALA pod levým betonem Juuseho Sarose prošel ke vzdálenější pravé tyči! Carolina skórovala z první střely utkání a po necelé půlminutě vede 1:0! Asistence: Jaccob Slavin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. J. Staal (Slavin), 9. Skinner (Stempniak), 35. Skinner (Slavin, J. Staal), 60. E. Lindholm (Aho) – 26. Arvidsson (Ellis, Fiala), 59. Forsberg (Järnkrok, Ellis)


    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, R. Murphy – Aho, J. Staal (A), Teräväinen – Skinner, D. Ryan, Stempniak – B. McGinn, V. Rask (A), E. Lindholm – Nordström, P. Brown, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Fisher (C), Parenteau – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – McLeod, Sissons, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Steve Kozari. Čároví: Brian Mach, Pierre Racicot

    Diváci: 10707
    thejrc.org