Toronto – Boston 4:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.) | Nashville – Arizona 3:1 (kon.)
Dallas – San Jose 1:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 21.03.2017, 01:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají a závěr utkání ještě může být zajímavý! Christian Dvorak našel od brankové čáry krásnou přihrávkou OLIVERA EKMANA-LARSSONA, proti jehož střele z pravého kruhu se Rinne nestihl dostatečně rychle přesunout – 3:1. Asistence: Christian Dvorak a Anthony Duclair.
    46:35 Ryan ELLIS - 3:0
     
    46:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují už na 3:0! Podruhé v utkání se trefuje obránce RYAN ELLIS, který se na modré opřel do přihrávky Craiga Smithe a Mike Smith puk viděl zřejmě až v síti. Asistence: Craig Smith a Mike Fisher.
    36:44 Ryan ELLIS - 2:0
     
    36:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Craig Smith nabil na vrchol levého kruhu RYANOVI ELLISOVI, který dělovkou z první na bližší tyčku nedal Mikeovi Smithovi šanci zakročit – 2:0. Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    25:00 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    25:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už jdou Predátoři do vedení! Střelu Colina Wilsona vyrážel Smith opět jen před sebe. Volný kotouč chtěl uklidit do bezpečí Dvorak, který nastřelil pouze hůl VIKTORA ARVIDSSONA, od níž se puk odrazil za záda hostujícího gólmana. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Arvidsson, 37. Ellis (C. Smith, Josi), 47. Ellis (C. Smith, Fisher) – 57. Ekman-Larsson (Dvorak, Duclair)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Neal (A), Järnkrok, Fiala – C. Smith, Fisher (C), C. Wilson – Watson, Sissons, McLeod.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Schenn, Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, Z. Michálek, Chychrun – Vrbata (A), Dvorak, Domi – Rieder, Martinook, Perlini – Duclair, Holland, J. McGinn – Pulkkinen, Jooris, Crouse.

    Rozhodčí: O'Rourke, Nicholson – Shewchyk, Amell

    Diváci: 17113
    bahis siteleri