Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Středa 22.03.2017, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:29 Conor SHEARY - 1:3
     
    56:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak tohle si Girgensons za rámeček nedá! CONOR SHEARY ve vysoké rychlosti proletěl kolem levého mantinelu a ze spodní části levého kruhu vystřelil zápěstím, ale trefil pouze Lehnera, který vyrazil kotouč před branku, kde se puk odrazil od Girgensonsovi brusle přímo do odkryté branky! Domácím se tak velmi komplikuje situace v samotném závěru třetí třetiny! Lehner se chytá za hlavu a Girgensons nevěřícně sleduje kotouč ve své brance. Bez asistence.
    54:31 Nick BONINO - 1:2
     
    54:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    I druhý gól ve třetí třetině padá po nenápadné akci a Penguins se podruhé v dnešním zápase ujímají vedení! Ian Cole na středu levého kruhu chtěl přihrávat na pravý kruh, ale v tu chvíli mu Brady Austin vypíchl kotouč, který se dostal přesně na čepel NICKA BONINA, který neváhal a jednoduše prostřelil Lehnera střelou do levého růžku. Asistence: Ian Cole a Tom Kühnhackl.
    42:09 Sam REINHART - 1:1
     
    42:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí vstřelují branku z nenápadné situace a je vyrovnáno! Marcus Foligno zastavil vyhození domácích na pravém mantinelu a zastavený kotouč si převzal Hudson Fasching, který přihrál na střed pravého kruhu SAMU REINHARTOVI, jehož první střelu Murray vyrazil, ale na následnou dorážku z ostrého úhlu už nedosáhl. Asistence: Hudson Fasching a Marcus Foligno.
    19:52 Sidney CROSBY - 0:1
     
    19:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak tomuhle se říká gól do šatny! SIDNEY CROSBY předvedl parádní sólo, o kterém se bude mluvit celý zápas! Akci začal v obranném pásmu, pokračoval na útočnou modrou čáru, kde se prosmykl skrz kompletní obrannou čtyřku Sabres a přesným bekhendem k pravé tyči otevřel stav utkání. Hosté tak využívají přesilovou hru a odnáší si do šaten brankové vedení. Asistence: Justin Schultz a Connor Sheary.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 43. Reinhart (Fasching, M. Foligno) – 20. Crosby (J. Schultz, Sheary), 55. Bonino (Cole, Kühnhackl), 57. Sheary


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, Gorges (A), C. Nelson, McCabe, Bogosian, Austin – Ennis, Eichel, R. O'Reilly (A) – Ju. Bailey, Girgensons, E. Kane – B. Gionta (C), Reinhart, Moulson – Fasching, Rodrigues, M. Foligno.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Dumoulin, Ruhwedel, Cole, Streit, Corrado – Sheary (C), Crosby, Guentzel – Kessel, Cullen, S. Wilson – Hörnqvist, Bonino (A), Kunitz – Kühnhackl, Sundqvist, Rowney.
    thejrc.org