Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Středa 22.03.2017, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Až teď se Panteři vymanili z obranného sevření a míří do útoku. Reto Berra mezitím pouští do hry šestého hráče do pole!
    56:05 Jeff SKINNER - 3:4
     
    56:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle velká nepříjemnost pro Pantery, kteří budou muset v samotném závěru zápasu poprvé dotahovat náskok Hurikánů! Derek Ryan si nenápadně nabruslil až do útočné třetiny, kde z krátkého mantinelu vrátil puk před brankoviště JEFFU SKINNEROVI a ten položenou čepelí hokejky překonal Berru. Asistence: Derek Ryan.
     
    46:57
    Klas Dahlbeck se pustil do rozmíšky s Jonathanem Huberdeauem. Regulérní bitka to ale nebyla, a proto oba hráči dostávají jen menší tresty za hrubost.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brock McGinn – 2 min., hrubost).
     
    32:33
    Jágr si prodloužil střídání a zůstal na ledě i se čtvrtým útokem. Po střele od Petrovice byl český útočník nepokrytý u prázdné části branky, jenže vedle pravé tyčky skákající puk netrefil.
     
    31:58
    Obrovská šance Jaromíra Jágra! Český útočník byl po dvou přihrávkách blízko gólu, jenomže po narážečce s Barkovem trefil z mezikruží tyč!
     
    25:24
    Huberdeau dvakrát bezúspěšně pálil z pravého kruhu. Jonathan Marchessault pak zničeho nic stál před úplně prázdnou brankou, jenže se své šance zalekl a zamířil jen do boční sítě.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Elias Lindholm – 2 min., podražení).
     
    24:13
    Smith se parádní stahovačkou u útočné modré čáry zbavil obou obránců a namířil si to až k Wardovi, který dobrým zákrokem udržel remízový stav!
     
    21:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes i potřetí reagují na nepříznivý stav a srovnávají na 3:3! Slavin přihrávkou přes půlku hřiště vysunul Stempniaka, jehož únik Berra ještě zlikvidoval, jenže na pohotovou dorážku JEFFA SKINNERA už neměl nárok. Obránci Floridy si tento moment za rámeček rozhodně nedají, protože zůstali daleko vzadu. Asistence: Lee Stempniak, Jaccob Slavin.
    21:41 Jeff SKINNER - 3:3
    21:11 Keith YANDLE - 3:2
     
    21:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Spoře zaplněné tribuny se potřetí radují z vedení Floridy! Barkovovi pokus o střelu s hokejkou mezi nohama nevyšla, akce Panterů tím ale ještě neskončila. Jágr poslal puk na modrou Demersovi, po jehož vyražené střele se puku dostal další obránce KEITH YANDLE a z minusového úhlu trefil jednoho z obránců, který překonal vlastního obránce. Asistence: Jason Demers, Jaromír Jágr.
     
    17:12
    Huberdeau ukradl kotouč v útočné třetině. Přes Barkova a Jágra se vzápětí ke střele dostal Demers. Ward byl připraven a posléze vychytal i dorážky útočníků z první lajny Floridy!
    14:24 Sebastian AHO - 2:2
     
    14:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    A dokonce tu máme hostující trefu v oslabení! Fantastickou práci při něm odvedl Lindholm, který získal puk ve středním pásmu a v tom útočném přihrál z otočky přes dva obránce na SEBASTIANA AHA. Ten se možná snažil o bekhendový blafák, při kterému mu ale kotouč utekl tak šťastně, že projel pod ležícím Berrou až za brankovou čáru. Asistence: Elias Lindholm.
     
    12:47
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Justin Faulk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    11:51 Reilly SMITH - 2:1
     
    11:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se ve dvanácté minutě vrací do vedení! Vincent Trocheck potáhl puk po ose hřiště a přenesl těžiště na levou stranu, odkud Jokinen ještě přihrál metr před brankoviště REILLYMU SMITHOVI a pro něj už nebylo těžké nastavit hůl a poslat puk do prázdné brány. Asistence: Jussi Jokinen, Vincent Trocheck.
     
    07:41
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Sebastian Aho – 2 min., podražení).
    05:09 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    05:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak v útočném pásmu končí zaslouženým vyrovnáním! Aho z pravého kruhu nabídl teč Staalovi, který branku netrefil. U zadního mantinelu si ale puk sebral TEUVO TERAVAINEN a z nulového úhlu nachytal Berru, který se zakončením z těžké pozice úplně nepočítal. Asistence: Jordan Staal, Sebastian Aho.
     
    03:45
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., podražení).
    01:35 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    01:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Po minutě a půl tu máme vedoucí branku, ze které se mohou radovat domácí panteři! Jaromír Jágr přihrál na modrou čáru Demersovi, jehož střelu v předbrankovém prostoru ještě tečoval finský talent ALEXANDER BARKOV a přesměroval puk mimo dosah Warda, jenž toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Jason Demers, Jaromír Jágr.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Barkov (Demers, Jágr), 12. R. Smith (J. Jokinen, Trocheck), 22. Yandle (Demers, Jágr) – 6. Teräväinen (J. Staal, Aho), 15. Aho (E. Lindholm), 22. Skinner (Stempniak, Slavin), 57. Skinner (D. Ryan)


    Florida Panthers: Berra (Reimer) – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Huberdeau – R. Smith, Trocheck (A), J. Jokinen (A) – Marchessault, Bjugstad, Vanek – Sceviour, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Faulk (A), Slavin, Pesce, Hanifin, R. Murphy, Dahlbeck – Teräväinen, J. Staal (A), Aho – E. Lindholm, V. Rask, B. McGinn – Stempniak, D. Ryan, Skinner (A) – Di Giuseppe, P. Brown, Nordström.

    Rozhodčí: Dwyer, StLaurent – Heyer, Galloway

    Diváci: 10 793
    thejrc.org