Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
Středa 22.03.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Blake Wheeler (WPG) (1 + 2)
    Mark Scheifele (WPG) (1 + 2)
    Michael Hutchinson (WPG) (24 zásahů) (03:48:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) (0 + 0, 2 střely, čas na ledě 17:33)
    Radko Gudas (PHI) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 20:42)
    Marko Daňo (WPG) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 4:03)
     
    Střely na branku v zápase

    Winnipeg Jets: 33

    Philadelphia Flyers: 26
     
    Je konec utkání, které sice skončilo rozdílem jedné branky, ale v jeho druhé polovině měli domácí hráči navrch. Zejména ve třetí třetině převzali otěže hry a dvěma povedenými akcemi rozhodli zápas. Co je pozoruhodné, všechny tři góly Winnipegu připravila jedna útočná formace. A tu dnes trenér Jets jistě pochválí. Naopak Flyers se opět vzdalují od příček pro play-off a z kanadského města odjíždí bez bodového zisku, dnes jim nepomohly ani dvě vstřelené branky. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou středu.
     
    Konec zápasu.
    59:58 Michael Del Zotto - 3:2
     
    59:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny před koncem zápasu je tu přeci jen ještě branka hostů. MICHAEL DEL ZOTTO překonal Hutchinsona střelou pod horní tyčku. Už to vypadalo, že gól nebude platit, ale přeci jen to ještě hokejista Flyers stihl před sirénou. Philadelphii ovšem tento zásah k zisku bodů z utkání nepomůže. Bez asistence.
     
    59:23
    Začíná krátká přesilovka domácích, ale to už se blíží konce třetí třetiny.
     
    59:11
    Další problémy pro Philadelphii. Bude hrát oslabení poté, co musí odejít za katr Wayne Simmonds za vysokou hůl. Doplní jej Jakub Voráček, jenž neudržel nervy a dostává menší trest za hrubost.
     
    59:06
    Začala poslední minuta základní hrací doby. Giroux poslal dobrou střelu na branku a dokonce ještě došlo k dorážce. Obě šance ale Hutchinson dobře viděl a také je zastavil.
     
    58:51
    Flyers si vybírají oddechový čas.
     
    58:51
    Výtečný zákrok Hutchinsona lapačkou, gólman Winnipegu je dnes velmi dobře připraven a zastavuje jednu akci za druhou. Ještě ale bude muset dávat pozor.
     
    58:28
    Stále má Philadelphia puk na hokejkách, jenže téměř nestřílí. Jeden z obránců v bílém dresu pak sice vypálil, ale úplně vedle.
     
    58:07
    Hutchinson zasahuje lapačkou a necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny přerušuje hru. Bude se samozřejmě opět vhazovat po jeho levé ruce.
     
    57:58
    Hosté odvolávají brankáře a zkouší hru se šesti muži na ledě.
     
    57:30
    Flyers vyhráli buly na začátku přesilovky a Voráček už si hledal z levého kruhu místo na střelu. Ale nenašel jej, místo toho ještě hledal některého ze svých spoluhráčů.
     
    57:21
    Poslední šance pro hosty, jak s výsledkem něco udělat. Zahrají si totiž přesilovou hru poté, co míří na trestnou lavici útočník Jets Bryan Little. Provinil se podražením Del Zotta.
     
    57:10
    Zkusil to také Patrik Laine, jehož následoval obránce Morissey. Oba pokusy Steve Mason zastavuje.
     
    56:34
    Lowry a jeho moc dobrá práce u pravého mantinelu. Dlouho tam kličkoval, aby se pak málem dostal do zakončení. Tohle jsou pochopitelně cenné vteřinky pro domácí mužstvo.
     
    56:14
    Moc času do konce základní hrací doby už nezbývá a Jets drží kotouč dostatečně daleko od své branky.
     
    55:18
    Flyers se těžko dostávají na kotouč a jakmile se dostanou do středního pásma, hned je tam někdo v modrém dresu, kdo jejich možnost překazí.
    53:51 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    53:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tahle formace dneska válí! Jakmile se dostane formace kolem MARKA SCHEIFELEHO na kotouč, tak jsou Flyers v problémech a teď se to znovu potvrdilo. Hosté pokazili rozehrávku zpoza vlastní branky a jejich gólman se nestačil divit. Po nedorozumění kolem Masona nabral kotouč na hokejku právě Scheifele, jenž dává první gól zápasu, ale celkově si dnes připisuje už třetí kanadský bod. Tohle je zatím jeho zápas a Winnipeg vede už o dvě branky. Podobně dobře si vede i Wheeler. Dokáže si už náskok Winnipeg pohlídat? Asistence: Blake Wheeler.
     
    53:40
    Až nyní hra přerušena ve středním pásmu. Tam se také bude pokračovat vhazování hned po konci komerční přestávky.
     
    53:18
    Na druhé straně Armia, ale moc daleko se nedostal, jeho akce skončila ještě na modré útočné čáře.
     
    52:50
    Hraje se docela dlouho bez přerušení, tohle očividně vyhovuje spíše hostům, kteří drží útočné pásmo. Philadelphia dělá vše možné, aby se dočkala vyrovnání.
     
    52:20
    Teď už si Voráček vyměnil puk s Konecnym. Ale opět bez lepšího zakončení.
     
    51:53
    Za Flyers to zkoušel Jakub Voráček. Než aby ale posílal puk z dálky na klec, měl ještě asi zkusit nahrávat. A to neučinil, takže Letci hned o šanci přišli.
     
    51:13
    Na druhé straně zahrozil střelou bez přípravy Dustin Byfuglien. Ale neměl tolik štěstí jako předtím jeho protihráč, trefil pouze zadní mantinel a pak domácí přišli o pásmo.
     
    50:48
    Zakázané uvolnění Winnipeg Jets, vhazovat se bude před gólmanem Hutchinsonem.
     
    50:36
    Už se hraje v plném počtu na obou stranách. Hosté ovšem zůstávají aktivní a je jasné, že za současného stavu jim nic jiného ani nezbývá.
     
    49:50
    Další vyhození přes všechny čáry, hala jásá, protože Jets výborně brání. Ještě ale není konec a stále si musí dávat pozor na to, co se kolem jejich gólmana děje.
     
    49:20
    Winnipeg se hned na úvod oslabení dostal do šance, ale Wheelera stačil na poslední chvíli zastavit Mason. Flyers zatím přesilovka moc nefunguje.
     
    48:11
    Bude se vylučovat opět na obou stranách. Radko Guda i Adam Lowry dostávají dvě minuty za hrubost. Domácí hráč ale inkasuje navíc trest za sekání. Takže je z toho přesilovka Flyers.
     
    48:11
    Armia ve veliké šanci, kterou stačil likvidovat Mason. Pak za jeho klecí větší potyčka.
     
    47:58
    Flyers ale ukazují aktivní hokej a rozhodně se nechtějí vzdát.
    47:02 Blake WHEELER - 2:1
     
    47:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    U první branky domácích v přesilovce si nakonec BLAKE WHEELER připsal pouze asistenci, teď už se ale může naplno radovat také ze vstřelené branky. Tahle trefa přišla jako blesk z čistého nebe. Útočník domácího celku získal útočné pásmo a jakmile byl kousek za modrou čarou, tvrdě vypálil. Brankář Mason tento pokus očividně nečekal, protože nestačil reagovat. Wheeler může také děkovat spoluhráči za krásnou přihrávku z levé strany. Jets tedy poprvé v zápase vedou a teď je na řadě Philadelphia, aby reagovala. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.
     
    46:36
    Domácí to zkusili ve dvou proti třem a málem jim to vyšlo. Nakonec sám Blake Wheeler zakončoval, i když ještě mohl zkusit nahrávat. Mason opět v nebezpečí, ale zatím situace ustává.
     
    46:35
    Také brankář Jets má po dlouhé době práci. Ráno z dálky jej prověřil obránce Schultz. Hutchinson to ale zvládl, pokračovat budeme po komerční přestávce.
     
    46:05
    Wealovi ve středním pásmu podklouzly brusle a místo toho, aby se řítil do šance, se málem mohl utrhnout na druhou stranu někdo z hráčů Winnipegu.
     
    45:48
    Laine zase jen spíše z povinnosti nahodil puk na branku. Ale stačilo to k získání útočného pásma, Steve Mason totiž neriskuje a zase přerušuje hru. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.l
     
    45:28
    Little si hledal místo na zakončení a nakonec jej našel. I když netrefil prostor mezi třemi tyčemi, Masona docela vystrašil tímto pokusem.
     
    44:53
    Morissey nahodil kotouč od modré čáry na branku, ale zařízení netrefil. A tak mohli v klidu touš na holích zpracovat obránci hostujícího celku.
     
    44:08
    Při hře ve čtyřech zatím žádnou šanci nesledujeme. Puk je často ve středním pásmo. Právě tam jej zkusil nabrat na hokejku Jakub Voráček, ale nikdo se mu nenabídl do kombinace.
     
    43:34
    Hra přerušena ve středním pásmu, protože hráč Flyers musí na trestnou lavici. Ale také domácí hokejista tam usedne. Za Jets jde pykat Nikolaj Ehlers za sekání, stejný prohřešek provedl také hostující MacDonald.
     
    43:10
    Laine dělal co mohl, aby v rohu vydoloval puk proti Provorovovi. Ale nepovedlo se mu to, takže na druhou stranu zamířila zkusit štěstí Philadelphia.
     
    42:48
    Hutchinson po lehkém nahození raději podržel puk v rukavici a zařídil buly po své levé ruce.
     
    42:28
    Flyers poslali puk přes všechny čáry tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění, a tak mohli v klidu dostřídat zbytek unavené formace.
     
    41:58
    Weal zkusil dát druhou branku v zápase, jenže nedokázal trefit puk přesně ze vzduchu. Pak se Winnipeg osvobozuje aspoň vyhozením do středního pásma.
     
    41:38
    Hra přerušena, potom ještě u mantinelu menší potyčka mezi hráči. Ale vylučovat by se zatím nemělo, takže pokračujeme v plném počtu na obou stranách.
     
    41:28
    A znovu Wheeler a Perreault v akci. Tahle dvojice dnes Flyers pořádně zlobí a na začátku třetí části je to opět na ledě znát.
     
    40:58
    Wheeler zakončoval z ostrého úhlu, ale trefil jen připravený beton brankáře Masona.
     
    40:32
    Hutchinson si zahrál s pukem za brankou, pak našel dobře jednoho ze svých spoluhráčů. Ale je jasné, že ani jedna strana teď nebude chtít udělat chybu.
     
    40:10
    Třetí třetina začala, na jejím prvním buly uspěli Flyers. Také hned zkusili zaskočit obranu soupeře útokem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina se blíží. Dočkáme se vítěze zápasu ještě v základní hrací době?
     
    Střely na branku po dvou třetinách

    Winnipeg Jets: 18

    Philadelphia Flyers: 14
     
    Druhá třetina končí. Stejně jako po té první, také nyní máme vyrovnané skóre. Pouze s tím rozdílem, že už jsme na každé straně viděli po jedné brance. A tak se o vítězi duelu bude muset rozhodnout ve třetí periodě, případně v nastavené pětiminutovce či samostatných nájezdech. To se teprve nechejme překvapit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Ještě jedno přerušení ve středním pásmu, kde se také za okamžik bude vhazovat.
     
    39:02
    Je tu poslední minuta prostřední části. Patrik Laine zavezl puk do útočného pásma, ale vypálit už nestihl. Měl totiž na zádech hned dva soupeře.
     
    38:36
    Dustin Byfuglien a Ehlers se pustili do šance na levé straně útočného pásma. Jenže zbytečně ztratili puk a nakonec z toho ještě mohl být příležitost pro Letce.
     
    38:15
    Zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    38:08
    Scheifele stále má puk na hokejce, a to do té doby, než o něj přišel poté, co se ocitl ve špatném střeleckém úhlu.
     
    37:40
    Scheifele důrazně, ale v pořádku podle pravidel zastaven Gudasem u mantinelu. Přesto ještě Winnipeg udržel útočné pásmo a dostal se do šance.
     
    37:22
    Po delší době šance Philadelphie. Del Zotto pálil z pozice za levým kruhem, Hutchinson si kotouč bez problémů našel a skokem přerušil hru.
     
    37:09
    Lowry jen nahodil puk do útočného pásma a čekal, jestli u něj bude někdo z jeho spoluhráčů jako první. To se sice stalo, jenže stejně je hra zase brzy přerušena.
     
    36:30
    Flyers jsou kompletní. Musejí si ale dávat pozor, aby opět nefaulovali, to už by pro ně mohl být veliký problém.
     
    36:10
    Většina domácí přesilovky je znovu pryč, Jets navíc mají problém udržet útočné pásmo. Zatím to nevypadá, že by se měli radovat z přesilovkové branky.
     
    35:53
    Puk končí někde za mantinelem, vhazovat by se mělo ve středním pásmu.
     
    35:20
    Teď už Flyers vyhazují přes všechny čáry a mohou poslat na led čerstvé síly. Vypadá to, že hru v početní nevýhodě si hokejisté v bílých dresech dnes vyzkoušejí dostatečně.
     
    34:48
    Také další přesilovku začínají domácí dobře. Scheifele hned ohrozil Masona, ale brankář Flyers se ještě zavčas stačil vrátit ke své tyči.
     
    34:29
    Rozhodčí se znovu chystá vylučovat. Trest dostane hostující Sean Couturier. Inkasuje dvě minuty proto, že fauloval podražením. Opět tedy početní výhoda pro Winnipeg.
     
    33:48
    Zakázané uvolnění Flyers.
     
    33:18
    Až nyní gólman domácího týmu v akci, musel vyrážet šanci Simmondse na brankovišti. Navíc se za pár okamžiků bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    33:08
    A nejspíš si ani nesáhne, protože útočí Winnipeg a nedává soupeři před svou brankou moc prostoru.
     
    32:36
    Už se znovu hraje a Copp se pokusil o vyhození kotouče. To také udělal, pak ale Flyers stejně útočí. Hutchinson si každopádně pěkně dlouho nesáhl na kotouč.
     
    32:31
    Následuje komerční přestávka, za pár okamžiků samozřejmě budeme pokračovat.
     
    32:28
    Ehlers si našel za pravým kruhem prostor na střelu, ale to už je soupeř Jets kompletní a oslabení zvládl bez inkasování. Pokračujeme tedy za vyrovnaného stavu.
     
    32:05
    Vhazovat se bude v obranné třetině celku z Východní konference.
     
    31:58
    Zdá se, že Flyers tentokrát oslabení zvládnou. Provorov se pomalu chystá zpátky do hry a Mason navíc opět zasahuje.
     
    31:18
    Už jen minutu budou hrát Jets přesilovku a zatím s ní nemohou být spokojeni. I když se snaží zakončovat, většina pokusů jde mimo brankoviště.
     
    30:48
    Opět nebezpečí z hokejky Lowryho. Zkusil zasunout puk pod betony Masona, ale neměl na tento úkon dostatek času, možná proto neuspěl.
     
    30:32
    Vhazovat se bude nejspíš ve středním pásmu, protože puk skončil vytečovaný někde mezi diváky.
     
    29:57
    Polovina dlouhé přesilovky domácích bude za pár okamžiků minulostí. Laine si hledal místo ke střele na pravé straně, jenže nejlepší moment nejspíš prováhal.
     
    29:22
    Fylers poprvé v oslabení vyhazují přes všechny čáry, ale Winnipeg bude jistě zase hodně rychle zpátky.
     
    28:58
    Lowry byl před brankovištěm připravený na dorážku, jenže nenabral touš na hokejku ideálně, a tak nezařídil žádnou další radost v hale.
     
    28:28
    Perrault střílel hned po buly, ale jeho rána netrefila branku. Ale odrazila se zpátky na domácí hokejky, takže Jets mohou i nadále kombinovat před zraky Masona.
     
    28:17
    Navíc je tu další velká možnost pro Stíhačky. Obránce Provorov dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hokejku ve tváři soupeře. Takže Letce čeká dlouhá hra v oslabení.
     
    28:10
    Stále se pokračuje aktivně, i když se hra trošku uklidnila.
    27:02 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    27:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Teď už ale kotouč branku trefuje a Winnipeg Jets využívají přesilovou hru. Početní výhoda domácích nevypadala moc dobře. I když se Jets drželi v útočném pásmu, nezakončovali na Steveho Masona. Už to vypadalo, že se Flyers ubrání, když z dálky vypálil a vše na sebe vzal Blake Wheeler. Ten se opřel do kotouče a propálil vše, včetně brankáře Philadelphie. Puk ale ještě tečoval MATHIEU PERREAULT, takže gól je připsán jemu. Máme tedy poměrně brzy vyrovnáno, pěkná přesilovková akce. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
     
    26:38
    První lepší střela Jets v přesilovce, vyslal ji od levého mantinelu Perreault. Ale Mason přesto ještě nemusel zasahovat, protože pokus netrefil branku.
     
    26:08
    Hned na úvod oslabení se hosté osvobozují a mají dokonce prostor k tomu, aby vystřídali celou čtveřici.
     
    25:17
    Ale pozor, je tu trest za vyhození kotouče. Dvě minuty za zdržování hry dostává obránce Flyers Schultz a domácí mají šanci vyrovnat výsledek na kostce.
     
    25:17
    Puk končí na střídačce Flyers, vhazovat se bude ve středním pásmu.
    24:28 Jordan WEAL - 0:1
     
    24:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tahle situace už snad ani nemohla skončit jinak než vstřelenou brankou. Wayne Simmonds nejdříve nevyužil velikou šanci, když se objevil na levé straně sám proti Hutchinsonovi. Pak se ale kotouč odrazil zpoza klece zpátky před brankoviště, kde byl připravený na zakončení do svatyně Winnipegu JORDAN WEAL. Gólman domácího celku už neměl moc šancí něco udělat, nestihl reagovat. Flyers si tedy na začátku druhé části berou vedení a uvidíme, jak zareagují prohrávající Stíhačky. Asistence: Wayne Simmonds, Claude Giroux.
     
    23:57
    Na druhé straně hrací plochy operuje Couturier, také pálil. Ale ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi vůbec přesně.
     
    23:28
    Moc se zatím ve druhé třetině nepřerušuje, ale na druhou stranu nesledujeme ani moc šancí. Laine si dělal prostor na pravé straně, ale neuspěl.
     
    22:48
    Nick Schultz jen nahodil po mantinelu do útočného pásma. Nikdo z jeho spoluhráčů se ale na kotouč nedostal, a tak mohou hrát domácí hokejisté.
     
    22:17
    Winnipeg je kompletní a teď bude také na něm, aby ukázal, co vše dokáže směrem do útoku. Stále ještě zůstává v útočném pásmu hostující celek.
     
    21:44
    Teď už Winnipeg vyhazuje přes všechny čáry, tak Jets nejspíš první oslabení v zápase zvládnou bez inkasování. Ale problémů měli dostatek.
     
    21:20
    Ještě stále Flyers drží útočnou třetinu. Hutchinson musel vyrážet zakončení Girouxe, těsně se stihl přesunou ke své pravé tyčce.
     
    20:40
    Hned po buly další možnost hostů. Andrew Copp se musel postarat o to, aby Jets dostali kotouč pryč z brankoviště svého gólmana. Jen tak tak to domácí zvládli.
     
    20:28
    Schennova střela zblokována obráncem Jets, pak končí v ochranné síti. Zatím Flyers ukazují v přesilovce dobrou kombinaci.
     
    20:08
    Flyers budou hrát ještě skoro celé dvě minuty přesilovku, uvidíme, co v ní dokážou vymyslet.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina je tu, vše je připraveno na její první buly.
     
    Pomalu se blíží začátek druhé třetiny, dočkáme se prvních branek?
     
    Střely na branku v první třetině

    Winnipeg Jets: 8

    Philadelphia Flyers: 7
     
    To je z první třetiny vše. Viděli jsme nakonec nějaké šance na obou stranách, ale nic vážnějšího. Gólmani mohli zůstat docela v klidu, i proto se zatím hraje bez branek na obou stranách. Uvidíme, zda přesné zásahy přinese prostřední dějství.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Ještě se před první sirénou bude vylučovat. Dvě minuty za držení je nucen odsedět domácí hokejista Morissey. Také Philadelphia si tedy zahraje první početní výhodu v zápase.
     
    19:35
    Ale opět hraje Winnipeg. Perreault a Scheifele ještě zkusili vybojovat zakončení, jenže prozatím marně.
     
    19:03
    Běží poslední minuta první třetiny, puk mají na hokejkách Flyers, kteří ještě budou chtít zkusit založit akci.
     
    18:34
    Melchiori zkusil zakončit bekhendem a dát svůj první gól v NHL, ale přestřelil o kousek horní tyčku a bylo po šanci.
     
    18:26
    Laine a další jeho střela v úvodní části. Ani teď neměl zrovna nejlepší pozici, Steve Mason si jeho zakončení z dálky našel v rozkleku a nakonec zasáhl lapačkou.
     
    18:15
    Zakázané uvolnění Philadelphie Flyers.
     
    18:10
    Mason vyjel za svou klec a tam společně s ostatními rozehrál.
     
    17:35
    V závěru první třetině jsou na tom mnohem lépe domácí, ti zatlačili soka před jeho branku a Flyers rázem mají problémy. Přesto bude Winnipeg potřebovat více zakončovat.
     
    17:13
    Hra přerušena, brankář celku z Východní konference má puk pod kontrolou a zařizuje nové vhazování.
     
    17:03
    Opět to je Radko Gudas, kdo zastavuje aktivit Winnipegu u mantinelu v obranné třetině hostů. Perreault přeci jen dokázal zakončit ze složité pozice.
     
    16:34
    Provorov vypálil z prostory kolem modré čáry, ale Hutchinson jeho zakončení v pohodě viděl a proto také okamžitě přerušil hru.
     
    16:28
    Zatím to ale nevypadá, že bychom se v první třetině měli dočkat branky, střel je minimum.
     
    15:53
    Philadelphia nikam nespěchá a dává si na rozehrávce záležet. Jakmile se pak dostane kupředu, mají obránci Jets veliké problémy s aktivitou svého soka.
     
    15:10
    Opět Lowry, teď dokonce v pokusu o střelu. Jenže minul branku a byl rád, že pak ještě Patrik Laine stačil udržet útočnou třetinu.
     
    14:42
    Už se znovu hraje a puk před branku soupeře zavezl Lowry. Moc dlouho se ale Winnipeg v útočném pásmu neohřál, Phiadelphia reaguje protiútokem.
     
    14:34
    Ještě jedna reklamní pauza v této třetině, pak budeme pokračovat v jejím zbytku.
     
    14:20
    Konecny chtěl za hosty po delší době za hosty poslat střelu na branku, pak to za něj uděl Filppula. Jenže Hutchinson zakrývá touš lapačkou a přerušuje hru.
     
    13:48
    Jets se snaží aktivně napadat v útočném pásmu, jenže obrana Letců zatím funguje moc dobře. Jakmile se soupeř Flyers ocitne na puku, hned se o něj musí strachovat.
     
    13:18
    Schultz potřeboval společně se zbytkem formace vystřídat, a tak pouze nahodil kotouč do pásma Winnipegu a nevymýšlel nic riskantního.
     
    12:40
    Laineho střelu Mason v pohodě kryje vyrážečkou, finský forvard neměl moc času na to, aby si zakončené lépe připravil a v klidu zamířil.
     
    12:06
    Morissey taktéž nahazoval od modré čáry, někdo před Masonem puk přesměroval a jen tak tak, že z toho nebyly pro Flyers větší komplikace. Už ale dokázali situaci uklidnit.
     
    11:25
    Na druhé straně hrací plochy hrozil Byfuglien, jenže byl moc daleko od zařízení. Střela, kterou posílal, šla úplně mimo tři červené tyče.
     
    10:53
    Opět pokračujeme, Del Zotto nahazoval touš od modré čáry. Ale ten skončil jen na zadním mantinel na hokejkách soupeře.
     
    10:39
    Schenn našel Gudase a český bek spíše symbolicky nahodil na branku. Hutchinson podrží puk lapačkou a my uvidíme druhou komerční přestávku.
     
    10:09
    Scheifele překvapil z dálky od levého mantinelu Masona zakončením bez přípravy. Puk nakonec odskákal daleko od hostující brány.
     
    09:40
    Little a Byfuglien zkusili zaskočit obranu soupeře. Ale marně, na modré útočné čáře ztratili kotouč a mohli být rádi, že z toho ještě nebyly trable pro jejich celek.
     
    09:25
    Někdo zahrál vysokou hokejkou, čehož si rozhodčí moc dobře všimli. Takže pískají a nařizují nové buly před brankářem Hutchinsonem.
     
    09:10
    Ani Read sám nakonec uspěl, potřeboval ještě někoho do kombinace.
     
    08:37
    Hodně kotouč pobývá ve středním pásmu, to značí vyrovnaný úvod duelu. VandeVelde střílel od modré čáry, ale jeho ránu nikdo před Hutchinsonem nepřesměroval.
     
    08:10
    Teď to pro změnu vypadá, jako by Flyers ztratili na aktivitě a vrhli se jen na bránění. Ale nejspíš ne na dlouho, pokus o akci předvedl Couturier.
     
    07:48
    Už jsou Jets o něco aktivnější a Mason má první větší práci. Melchiori pálil od modré, před ním stál ještě Wheeler zaparkovaný na teč. Jen tak tak, že se domácímu forvardovi nepodařilo dostat puk až do sítě.
     
    07:23
    Příliš rychlý přechod do útočného pásmu a opět postavení mimo hru celku v modrých trikotech.
     
    07:08
    Znovu finský mladík v akci, ale nyní jej u mantinelu stihl zpracovat Radko Gudas. Následně musí Winnipeg zakládal celou akci až od své brány.
     
    06:36
    Flyers volí jednoduchou taktiku. Jakmile se puk objeví v jejich třetině, okamžitě jej nahazují dopředu do bezpečí. Laine se zkusil přesto znovu protáhnout až před bránu.
     
    06:20
    Brankář Jets brzy opět přerušuje hru lapačkou, pro jistotu, nechtěl nic riskovat.
     
    06:15
    Letci jsou kompletní, Giroux zpátky na ledě a hosté zvládli první oslabení utkání bez problémů. Budou se tedy moc opět soustředit na útok. Ale až poté, co skoční komerční pauza.
     
    05:48
    Až teď Byfuglien pálil na branku, i když ze špatné pozice. Ale Mason na puk v pohodě viděl a neměl vůbec žádné problém jej vyrážečkou poslat do rohu.
     
    05:34
    Aby prohřeškům proti pravidlům nebylo málo, tak nyní pískáno Jets také zakázané uvolnění, hra míří před Hutchinsona.
     
    05:22
    Navíc znovu ofsajd Winnipegu.
     
    05:13
    A zase vyhození. Nene, tahle přesilovka není vůbec povedená. Philadelphia s klidem na srdci odhazuje kotouče a během toho dostřídává formace.
     
    04:45
    Ehlers zavezl puk do pásma zpátky pro Winnipeg. To už je polovina Girouxova trestu pryč a domácí se ještě pořád vůbec k ničemu nedostali.
     
    04:08
    Jets ovšem na začátku početní výhody přicházejí o útočné pásmo a musejí pro puk až za svou branku.
     
    03:54
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovku si zahrají Winnipeg Jets. Na dvě minuty za podražení je vyloučen hostující kapitán Claude Giroux. Takže první větší příležitost pro kanadský klub.
     
    03:41
    Opět vhazování před zařízením Winnipegu.
     
    03:25
    Winnipeg docela dlouho čeká na střelu na branku. V pásmu soupeře stále Philadelphia, nyní gólman Stíhaček musel likvidovat zakončení Voráčka.
     
    02:58
    Hutchinson si za svou klecí zahrál s pukem. Hned se ale vrátil zpátky mezi tři tyče, protože kolem něj je spousta nebezpečí v bílých dresech.
     
    02:36
    Od začátku se hraje ve vysokém tempu, to až nyní přerušuje vyhození puk na domácí střídačku. Vhazovat by se mělo ve středním pásmu.
     
    02:10
    Flyers si dokážou najít prostor na rychlé přechody do útočného pásma a Jets to dělá problémy. Budou potřebovat zkusit něco podobného.
     
    01:36
    Giroux zahrozil z pravé strany, jenže mířil moc vysoko. Pálil hodně nad úroveň horní tyčky, Hutchinson mohl zůstat v pohodě.
     
    01:07
    Ehlers si musel dávat pozor, aby u své klece neztratil puk a nedal tak příležitost soupeři. Ale nakonec vše zvládl moc dobře a v klidu zavezl kotouč za branku.
     
    00:49
    Zkoušel to na druhou stranu také český útočník Jakub Voráček, ale toho na modré čáře zastavuje postavení mimo hru.
     
    00:13
    Na úvodním buly uspěli domácí hráči, které se hned vydali dopředu. Ale na první střelu si ještě budou muset počkat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Už jen chvilička a bude vhozeno úvodní buly.
     
    Halou zní hymny a za pár okamžiků bude vše připraveno k začátku utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Byfuglien, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Ehlers, Little, Laine – Perreault, Scheifele, Wheeler – Copp, Lowry, Armia – Daňo, Petan, Thorburn.

    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas, N. Schultz, Gostisbehere – Weal, Giroux, Simmonds – Konecny, Filppula, Voráček – B. Schenn, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Knorr, Mills.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vítejte u dnešního utkání National Hockey League. Budeme sledovat duel týmů z opačných konferencí. Ani jeden z nich nemá moc velké šance na postup do play-off. Winnipeg Jets doma vyzvou Philadelphia Flyers.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) (17 + 38)
    Radko Gudas (PHI) (4 + 6)
    Michal Neuvirth (PHI) (26 odchytaných zápasů)
    Marko Daňo (WPG) (4 + 7)
     
    Předchozí vzájemné utkání

    Naposledy se oba týmy potkaly v listopadu loňského kalendářního roku, Philadelphia Flyers doma porazili Winnipeg Jets 5:2.
     
    WINNIPEG JETS

    Nene, play-off se tentokrát ve Winnipegu s největší pravděpodobností hrát nebude. Na divokou kartu to mají Stíhačky hodně daleko, drží ji totiž jejich divizní soupeř, konkrétně Nashville Predators. V rámci Centrální divize Jets náleží až pátá pozice, na šestý Dallas má ale Winnipeg pořád náskok. Podobně jako Philadelphia, také kanadský výběr dvě z předchozích tří utkání ovládl, v tom třetím prohraném navíc bral aspoň bod za neúspěch v prodloužení. Naposledy se Winnipeg radoval v neděli večer, když přestřílel Minnesotu Wild 5:4. Ale Jets měli namále. Před cestou do kalifornského Los Angeles se ještě jednou představí na domácím ledě, kde mají možnost potěšit své fanoušky. Podaří se jim to?

    Statistikám kádru vévodí forvard Mark Scheifele (28 + 43), kterého doplňuje nejlepší střelec Jets Patrik Laine (33 + 27). Daří se také Blakeu Wheelerovi (21 + 39).
     
    PHILADELPHIA FLYERS

    Zatím to nevypadá, že by se Flyers letos měli podívat do vyřazovacích bojů. Na druhou divokou kartu, tedy poslední postupové místo do play-off, mají pořád velikou ztrátu. A pokud soupeři před nimi nezaváhají, pravděpodobně budou hokejisté Philadelphie skousnout konec sezóny. Flyers náleží až šestá pozice Metropolitní divize, více bodů mají i New Yorks Islanders. Na druhou stranu, Philadelphia dvakrát z posledních dvou střetnutí urvala výhru a ukazuje, že ještě neřekla poslední slovo. Duel ve Winnipegu tak může být pro mančaft z Východní konference velmi klíčový, co se dalšího vývoje ročníku týče. Naposledy Letci předčili Carolina Hurricanes, když je doma porazili těsným poměrem 4:3. Důležité pro Flyers budou brankářské výkony Stevea Masona, případně jeho českého kolega Michala Neuvirtha.

    Kanadské bodování týmu nadále vede Jakub Voráček (17 + 38), který je podporovaný Claudem Girouxem (14 + 37) nebo Waynem Simmondsem (29 + 18). Zaberou ještě Flyers a zabojují o naději na play-off?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. Perreault (Wheeler, Scheifele), 48. Wheeler (Scheifele, Perreault), 54. Scheifele (Wheeler) – 25. Weal (Simmonds, Giroux), 60. Del Zotto


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Byfuglien, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Ehlers, Little, Laine – Perreault, Scheifele, Wheeler – Copp, Lowry, Armia – Daňo, Petan, Thorburn.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas, N. Schultz, Gostisbehere – Weal, Giroux, Simmonds – Konecny, Filppula, Voráček – B. Schenn, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Knorr, Mills

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri