Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
Středa 22.03.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Další problémy pro Philadelphii. Bude hrát oslabení poté, co musí odejít za katr Wayne Simmonds za vysokou hůl. Doplní jej Jakub Voráček, jenž neudržel nervy a dostává menší trest za hrubost.
     
    57:21
    Poslední šance pro hosty, jak s výsledkem něco udělat. Zahrají si totiž přesilovou hru poté, co míří na trestnou lavici útočník Jets Bryan Little. Provinil se podražením Del Zotta.
     
    48:11
    Bude se vylučovat opět na obou stranách. Radko Guda i Adam Lowry dostávají dvě minuty za hrubost. Domácí hráč ale inkasuje navíc trest za sekání. Takže je z toho přesilovka Flyers.
     
    43:34
    Hra přerušena ve středním pásmu, protože hráč Flyers musí na trestnou lavici. Ale také domácí hokejista tam usedne. Za Jets jde pykat Nikolaj Ehlers za sekání, stejný prohřešek provedl také hostující MacDonald.
     
    34:29
    Rozhodčí se znovu chystá vylučovat. Trest dostane hostující Sean Couturier. Inkasuje dvě minuty proto, že fauloval podražením. Opět tedy početní výhoda pro Winnipeg.
     
    28:17
    Navíc je tu další velká možnost pro Stíhačky. Obránce Provorov dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hokejku ve tváři soupeře. Takže Letce čeká dlouhá hra v oslabení.
     
    25:17
    Ale pozor, je tu trest za vyhození kotouče. Dvě minuty za zdržování hry dostává obránce Flyers Schultz a domácí mají šanci vyrovnat výsledek na kostce.
     
    19:54
    Ještě se před první sirénou bude vylučovat. Dvě minuty za držení je nucen odsedět domácí hokejista Morissey. Také Philadelphia si tedy zahraje první početní výhodu v zápase.
     
    03:54
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovku si zahrají Winnipeg Jets. Na dvě minuty za podražení je vyloučen hostující kapitán Claude Giroux. Takže první větší příležitost pro kanadský klub.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. Perreault (Wheeler, Scheifele), 48. Wheeler (Scheifele, Perreault), 54. Scheifele (Wheeler) – 25. Weal (Simmonds, Giroux), 60. Del Zotto


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Byfuglien, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Ehlers, Little, Laine – Perreault, Scheifele, Wheeler – Copp, Lowry, Armia – Daňo, Petan, Thorburn.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas, N. Schultz, Gostisbehere – Weal, Giroux, Simmonds – Konecny, Filppula, Voráček – B. Schenn, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Knorr, Mills

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri