Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:5 (0:1, 1:2, 3:1 - 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 22.03.2017, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Daniel SEDIN - 4:5
     
    62:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Odpověď je na světě. DANIEL SEDIN tak dlouho kroužil s pukem, až si vyjel na vrchol kruhů a využil skvělé clony svého dvojčete. Darling neměl nárok, i když ještě reklamoval nedovolené bránění. Video mu ale za pravdu nedalo. Vancouver tak přeci jen v tomto zápase vítězí. Asistence: Troy Stecher, Henrik Sedin.
    58:57 Ryan HARTMAN - 4:4
     
    58:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teď už není pochyb o regulérnosti branky. Za nahozeným kotoučem skvěle dojel Kane, po krátké kličce posunul bekhendem puk před branku na RYANA HARTMANA a ten Millerovi nedal sebemenší šanci. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
    48:10 Richard PÁNIK - 3:4
     
    48:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Na drama je zaděláno. Toews vyhrál vhazování v útočném pásmu. RICHARD PÁNIK si poté vytvořil dost prostoru, kam mu van Riemsdyk mohl naservírovat kotouč a slovenský útočník střelou na lapačku Millera zaznamenal svou dvacátou trefu sezony. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Jonathan Toews.
    45:48 Marián HOSSA - 2:4
     
    45:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jedině přesilové hry dnes dostávají domácí celek do hry. Seabrook od modré posunul puk na kruh MARIÁNU HOSSOVI a ten rychlou střelu namířil přesně nad levé Millerovo rameno. Asistence: Brent Seabrook, Brian Campbell.
    42:15 Brandon SUTTER - 1:4
     
    42:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí dost riskovali. Propadli v útočném pásmu a Canucks situaci dva na jednoho vyřešili parádně. Skille zpoza nohou Campbella nahrál BRANDONU SUTTEROVI před prázdnou branku, hostující forvard nemohl minout. Asistence: Jack Skille, Alexander Edler.
    27:45 Reid BOUCHER - 1:3
     
    27:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté dají gól snad z každé akce. Znovu to ale byla parádní souhra. Tanev přebral za modrou kotouč od Bärtschiho a přesným pasem našel nastavenou hokejku REIDA BOUCHERA, která puk dopravila do branky. Crawford byl znovu bez šance. Asistence: Christopher Tanev, Sven Bärtschi.
    23:15 Ryan HARTMAN - 1:2
     
    23:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jsou zpátky v kontaktu. Vancouver hodně špatně bránil na modré čáře a přes Schmaltze a Hossu se puk rychle dostal na hokejku RYANA HARTMANA, který po bekhendovém blafáku překonal Millera. Asistence: Marián Hossa, Nick Schmaltz.
    21:33 Brandon SUTTER - 0:2
     
    21:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Moc pěkná akce. Megnu sice Schmaltz obral o kotouč, jenže hostující útočník se nedal, rychle jej vybojoval zpět a předložil před branku BRANDONU SUTTEROVI. Ten měl na zakončení doslova moře času a po šikovném blafáku zsouval puk prakticky do prázdné branky. Asistence: Jayson Megna.
    19:01 Henrik SEDIN - 0:1
     
    19:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Švédská dvojčata zase ukázala, jak spolu umí na ledě komunikovat. Daniel Sedin nastřelil puk přesně na hokejku HENRIKA SEDINA, který usměrnil kotouč za bezmocného Crawforda. Asistence: Daniel Sedin, Michael Chaput.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 24. Hartman (Hossa, Schmaltz), 46. Hossa (Seabrook, B. Campbell), 49. Pánik (T. van Riemsdyk, Toews), 59. Hartman (P. Kane, Keith) – 20. H. Sedin (D. Sedin, Chaput), 22. B. Sutter (Megna), 28. Boucher (Ch. Tanev, Bärtschi), 43. B. Sutter (Skille, Edler), 63. D. Sedin (Stecher, H. Sedin)


    Chicago Blackhawks: Crawford (43. Darling) – Keith, Hjalmarsson, Oduya, Seabrook, B. Campbell, T. van Riemsdyk – Hayden, Toews, Pánik – Panarin, Schmaltz, P. Kane – Hartman, Krüger, Hossa – Rasmussen, Kero, Jurčo.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin, Biega – Bärtschi, Horvat, Boucher – D. Sedin, H. Sedin, Chaput – Cramarossa, B. Sutter, Megna – Shore, Skille.

    Rozhodčí: Peel, Pollock – Shewchyk, Novak
    thejrc.org