Přerov – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:6 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 7:10 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:1, 0:4, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 24.03.2017, 12:30Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    Tím se s Vámi pro dnešek loučím a přeji příjemné strávení blížícího se víkendu. (14:43:04)
     
    Utkání mezi Chomutovem a Vítkovicemi právě skončilo, a to s jednoznačným výsledkem pro Rideru. Vcelku vyrovnaná první třetina byla nejspíš maximem pro Piráty, kteří po zbytek zápasu tahali za delší konec provazu a postupem času museli přijmout krutou porážku. Nutno však dodat, že i oni měli dost gólových příležitostí, které kdyby proměnili, mohlo se utkání odvíjet jinak.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Kulich prošel vítkovickou obranou, ale střelou z úhlu Slíže příliš nezaměstnal.
     
    57:44
    Další vyloučení Vítkovic. Kubík je vyloučen za podražení.
     
    57:25
    Čech se prokličkoval zpoza brány až před vítkovického brankáře. Střelou na bližší tyč sice neuspěl, ale minimálně po delší době předvedl pohlednou akci Pirátů.
     
    56:30
    Po střídání obou týmů jsou na ledě čerstvé síly. Stejně jako jejich předchozí spoluhráči i oni dostali kotouč za branku Šatného.
     
    55:45
    Hra se drží za brankou Chomutova, kde o puk bojuje několik hráčů. Piráti se jej nakonec zmocnili a vyhazují přímo na Slíže.
     
    54:54
    Brada přijal na modré čáře kotouč a hned se snažil o přihrávku na jednoho ze spoluhráčů. Jeho snahu ale vystihl obránce a jeho akci zmařil.
     
    53:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po delší době se znovu přípomínají hráči Ridery a přidávají šestou branku. Dělovkou od modré čáry do horního rohu branky se prosazuje MICHAL BYSTROŇ. Asistence: Pavel Makovec, Filip Holanik.
     
    53:28
    Dobeš vyzkoušel z velkého úhlu pozornost Šatného. Ten si puk našel a hbitým zákrokem jen udržel v lapačce.
     
    52:45
    Dvě minuty odpyká chomutovský Poschl, jenž se provinil držením protihráče.
     
    51:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští přeci jen střílí čestný úspěch a mají z něj opravdu velkou radost. Po odražené střele se puk na chvíli zastavil v brankovišti, kde se jej zmocnil ONDŘEJ PRÍHODA a zasunul ho do odkryté branky. Asistence: Jan Spudich, Štěpán Němec.
     
    51:10
    Piráti přežili oslabení a hrají v plném počtu.
     
    50:11
    Brada nejprve nabízel střílenou nahrávku před brankoviště pro svého spoluhráče, chvíli poté sám vypálil na Šatného. Ten jeho pokus vytěsnil lapačkou nad branku.
     
    49:10
    Další vyloučení na straně Chomutova, Žďárský odjíždí na trestnou lavici za držení.
     
    48:50
    Chomutov se opravdu snaží, ale kýženou branku ne a ne vsítit. Vítkovická obrana je pozorná a na svého brankáře mnoho střel nepouští.
     
    48:18
    Slíž raději podržel kotouč a umožnil oběma týmům vystřídat.
     
    47:31
    Vítkovice jsou v plném počtu.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 52. Príhoda – 13. Brada (Elbl, Moškoř), 24. Krejsa (Bystroň), 26. Kubík (Brada, Moškoř), 30. Krejsa (Bystroň), 36. Bystroň (Dobeš, Kubík), 54. Bystroň


    Piráti Chomutov: Šatný (Strážovský A.) – Němec, Strážovský J., Žďárský, Jenček, Petretič, Pöschl, Kovár, Černý – Šilar, Čech, Spudich, Príhoda (C), Kulich, Svoboda, Iljuk, Kosnár, Kosnar, Jakab, Koblížek, Döring, Novotný. Trenér: Petr Jíra.
    HC Vítkovice Ridera: Slíž (Šedivý) – Vřeský, Bystroň, Dobeš, Javora, Šedivý, Bialy, Elbl – Holanik (C), Tošenovjan, Macho, Makovec, Pekr, Brada, Moškoř, Kubík, Krejsa. Trenér: Luděk Krayzel.

    Rozhodčí: Šindel – Veselý, Samek.
    thejrc.org