Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Úterý 28.03.2017, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Baráž o extraligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Pomalu se nám z toho stávají jatka... Petr Šidlík (JIH) usedá na trestnou dnes potřetí, dvě minuty za vysokou hůl. Pro fanoušky Energie malá kompenzace, stále slyšíme ohlušující pískot.
     
    50:45
    Pozor, pozor! Václav Skuhravý (KVA) dostává podobně jako Dvořák trest na pět minut a do konce za sekání! Nevíme, jak to vypadá na kamerách, ale diváci v hale se bouří, protože žádný faul nevidí...
     
    42:05
    Patrik Danišovský (JIH) neuhlídal svou hůl a poslal ji do obličeje Martina Rýgla, od rozhodčího vyfasoval dvě minuty.
     
    33:41
    Ale pozor! Hrát se mělo ve čtyřech, domácí ale bylo na ledě pět a dostávají tak trest za příliš mnoho hráčů na ledě! To znamená přesilovku 4 proti 3 pro Duklu!
     
    32:45
    Po střele od modré se do sebe před brankou pustili Dvořák (KVA) a Kajínek (JIH). Pošťuchováním to neskončilo, Dvořák totiž svého soka zbytečně sekl a vysloužil si trest na pět minuty a do konce zápasu. Jihlavský bek obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    32:11
    Druhý trest pro Petra Šidlíka (JIH), tentokrát dostal dvě minuty za hákování.
     
    15:25
    Jen co Martin Rýgl opustil trestnou lavici, střídá ho tam Dávid Gríger (KVA), taktéž za vysokou hůl.
     
    13:24
    Střelec úvodní branky Martin Rýgl (KVA) nyní svůj tým oslabí, na dvě minuty. Za faul vysokou holí totiž cestuje na trestnou lavici.
     
    09:03
    Teď už se vylučovat bude. Za krosček si odsedí dvě minuty Petr Šidlík (JIH), který to v Karlových Varech dobře zná.
     
    04:08
    První vyloučení dnešního zápasu! Výhodu přesilové hry dostává Jihlava, dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Antonín Dušek (KVA).

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 11. Rýgl (Skuhravý, Kindl), 34. Skuhravý (Sičák, Kindl), 46. O. Beránek (Flek) – 20. Diviš (J. Říha), 36. J. Říha, 53. Bilčík (Jergl), 55. Kaláb (Šidlík, Zeman)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – M. Rohan, Sičák, Harant, Baránek, Tomáš Dvořák, Rýgl, Weinhold – T. Rachůnek, Gríger, Mikulík – Vachovec, Skuhravý, Kindl – Harkabus, Tuominen, V. Tomeček – O. Beránek, Dušek, Flek – Davídek.
    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Škarek) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Šidlík, Kaláb, Půža – Diviš, J. Skořepa, Důras – Anděl, Hubáček, Jiránek – Zeman, F. Seman, Čachotský – Jergl, Březina, Danišovský.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 3058
    thejrc.org