Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Ottawa Senators
Neděle 02.04.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v MTS Centre ve Winnipegu sledovalo 15 294 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (04:22:38)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Do utkání nezasáhl ani jeden český či slovenský hokejista.
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Nikolaj Ehlers (WPG) 1+0
    2. Mike Hoffman (OTT) 2+0
    3. Adam Lowry (WPG) 1+0
     
    Konec zápasu.
    59:36 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    59:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Při powrplay hostujícího celku totiž Little zachytil nepřesnou rozehrávku a předal puk NIKOLAJI EHLERSOVI. Dánský útočník popojel k útočné modré čáře, z které se zleva trefil do odkryté brány. Asistence: Bryan Little.
     
    56:02
    Další nebezpečná střela z bezprostřední blízkosti v podání Scheifeleho, který si z pravého kruhu sjel až k bližší tyči, kde byl připravený Condon.
     
    54:48
    Z levého kruhu střílel Andrew Copp. Mike Condon stále drží naděje Senators na vyrovnání a následné zdramatizování zápasu.
     
    53:49
    Z ostrého úhlu se Burrows snažil překvapit Hellebuycka. Záhy domácí vyhazují přes všechny čáry a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    53:09
    Senators se krátí čas, Pageau nahazuje kotouč ze středního pásma přímo na Hellebuycka, ten nezastavuje hru a rychle rozehrává.
     
    52:30
    Z mezikruží se snažil bekhendovým pokusem navýšit těsný náskok Byfuglien.
     
    50:42
    Před brankou hostů dobře operoval zatím střelec rozhodující branky Perreault, ale jeho teč minul branku a hra pokračuje protiútokem Senators.
     
    49:27
    Mezi kruhy se ocitl Ehlers, ale kvůli těsně obraně jeho střela netrefuje branku.
     
    48:49
    Senators se snaží najít rychlou odpověď a vyrovnat stav utkání, ale na modré čáře jsou velmi netrpělivý a hvizd rozhodčích signalizuje ofsajd.
    47:46 Mathieu PERREAULT - 3:2
     
    47:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dokonale otáčejí vývoj zápasu. Po kombinaci s Troubou byl Little v poměrně složité situaci, avšak vytál parádní přihrávku mezi kruhy. Tam se zjevil osamocený MATHIEU PERREAULT, jehož svižná střela prošla mezi rukou a betonem Mikea Condona. Asistence: Bryan Little, Jacob Trouba.
     
    47:21
    Chvíli po buly se rozhodoval ke střele od modré čáry Jacob Trouba, která nakonec i přišla a Condon si připisuje další důležitý zákrok.
     
    47:17
    Z vrchu pravého kruhu se měl ke střele Bryan Little. Pozorný Condon srazil jeho střelu vysoko do ochranné sítě a hra je tak přerušena.
     
    45:35
    Hellebuyck si připisuje další zákrok, když vytěsnil střelu Bobby Ryana.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 24. Wheeler, 31. Lowry (Trouba), 48. Perreault (Little, Trouba), 60. Ehlers (Little) – 17. Hoffman (Brassard), 24. Hoffman (Pyatt, Ceci)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Morrissey, Byfuglien, Melchiori, Nogier, Stuart – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Perreault – Armia, Lowry, Copp – Thorburn, Petan, B. Tanev.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Jokipakka, Claesson, Ceci, Phaneuf, Ch. Wideman, Borowiecki – Mark Stone, Brassard, Burrows – B. Ryan, Turris, Dzingel – Pyatt, Pageau, Hoffman – Wingels, Kelly, Stålberg.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kyle Rehman – Mark Wheler, Mark Shewchyk

    Diváci: 15 294
    thejrc.org