Buffalo – Toronto 2:4 (kon.) | Detroit – Ottawa 5:4 (1:0 po s.n.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 04.04.2017, 18:00 • Tipsport arena • Baráž o extraligu • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:26 Dávid GRÍGER - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    63:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácím se nepodařilo dobře vyřešit přečíslení dvou proti jednomu a tak se ke stejné situaci dostali na druhé straně hokejisté Energie. DAVID GRÍGER řešil situaci střelou, která po odrazu od Marka Trončinského skončila v brance. Bez asistence.
    35:19 Tomáš ROLINEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácí potvrdili zlepšený výkon v přesilových hrách dalším využitím. Marek Trončinský vyslal před branku střílenou přihrávku od mantielu. TOMÁŠ ROLINEK stál přesně tam, kde měl a dokázal kotouč zpracovat a dorazit do branky. Asistence: Marek Trončinský, Petr Sýkora.
    25:12 Václav SKUHRAVÝ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda! Hosté rozpoutali v útočném pásmu doslova kolotoč a puk se od hokejek Dujsíka a Kindla dostal až k VÁCLAVU SKUHRAVÉMU. Kapitán Energie vzal všechno na sebe a parádní střelou zamířil přesně "pod víko" Růžičkovy svatyně. Asistence: Denis Kindl, Tomáš Dujsík.
    21:20 Petr SÝKORA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je to právě PETR SÝKORA, kdo na začátku druhé třetiny při přesilovce vyrovnává stav utkání na 1:1! A jak jinak než příklepem z první od modré čáry, že? Asistence: Marek Trončinský a Tomáš Rolinek.
    14:01 Milan MIKULÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velikonoce jsou sice až za týden, Dynamo si však vykoledovalo obdrženou branku už nyní. Po sérii neúspěšných početních výhod se konečně Energii povedlo přesilovku dobře rozehrát, Několik slibných příležitostí ještě gólem neskončilo, ale hosté se gólem MILANA MIKULÍKA, který zužitkoval přihrávku od Rachůnka přesnou střelou do horního rohu branky, dostávají do vedení. Asistence: Tomáš Rachůnek, Vladimír Sičák.

    Marek Votke

    Jakub Cimburek

    Branky a nahrávky: 22. P. Sýkora (Trončinský, Rolinek), 36. Rolinek (Trončinský, P. Sýkora) – 15. Mikulík (T. Rachůnek, Sičák), 26. Skuhravý (Kindl, Dujsík), 64. Gríger


    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Trončinský, Havlík, Chaloupka, Čáslava, Zajíc – P. Sýkora, Špirko, Rolinek – J. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Beran, Nahodil, Panna – Bárta, T. Kaut, Starý.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák, M. Rohan, Baránek, Harant, Dujsík, Tomáš Dvořák, Baldajev – Mikulík, Dušek, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý, Kindl – V. Tomeček, Tuominen, Davídek – Flek, Gríger, O. Beránek.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 8 003
    bahis siteleri