Boston – Tampa 4:0 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (0:1, 2:0, 3:2) Stav série: 2:2
Bílí Tygři Liberec
Středa 05.04.2017, 17:20 • SD ARÉNA • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit zase někdy. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše. (20:01:16)
     
    Čtvrté semifinálové utkání právě skončilo a nabídlo vše, co se v play-off dá vidět. Pěkná akce, hezké góly a také dvě bitky. Lepším týmem dnes byli domácí Piráti, kteří vyrovnávají stav série. Ta se opět přesune pro Ještěd.
     
    Hráči utkání:

    Bílí Tygři Liberec – Radim Šimek.
    Piráti Chomutov – Michal Vondrka.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Vantuch – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Vantuch – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., hrubost).
     
    59:55
    Je tu další bitka, o kterou se postarali Michal Poletín a Lukáš Vantuch. Mírně aktivnější byl domácí útočník, který poslal soupeře k ledu.
     
    59:36
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Vitásek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Vitásek – 10 min. osobní trest).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., hrubost).
     
    59:36
    Liberečtí se cpou do brankoviště Chomutova a vznikla z toho bitka. Do sebe se pustili Dávid Skokan a Ondřej Vitásek. Oba kohouti si uštědřili několik ran a následně míří na trestnou lavici.
    59:16 Michal VONDRKA - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sledujeme neskutečný závěr utkání a navíc hattrick MICHALA VONDRKY. Domácí kapitán si ve středním pásmu vyměnil puk se spoluhráčem a od modré čáry trefuje opuštěnou branku. Asistence: Ivan Huml.
    58:57 Dominik LAKATOŠ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je na drama ještě zaděláno! Střela od modré čáry se odrazila k DOMINIKU LAKATOŠOVI. Tygří mládě nemělo problém zasunout kotouč do odkryté branky. Asistence: Ondřej Vitásek.
     
    58:30
    Liberec získal puk a Roman Will opět míří na střídačku!
    58:25 Michal VONDRKA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto!Za vyhozeným pukem jel MICHAL VONDRKA, jenž objel branku a zasunul černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Marek Tomica a Brett Flemming.
     
    58:02
    Od obranné modré čáry vyhazoval puk Vladimír Růžička. Ovšem černá guma do branky nedojela i proto, že se dobře vracel obránce.
     
    57:49
    Do hry přichází šest bruslařů, jelikož Roman Will zůstává na střídačce!
     
    57:49
    Filip Pelšán rozhodčím ukazuje, že chce oddechový čas. Hostující trenér chce své přesilovkové formaci udělit nějaké rady na překonání chomutovské jedničky.
     
    57:30
    Tak přeci jen něco skončilo v brance Chomutova. Místo puku to byl ovšem Jakub Valský.
     
    57:07
    Tlak hostujícího celku donutil Ondřeje Dlapu k faulu. Domácí obránce si přidržel soupeře a dostává menší trest. To budou perné minuty pro Jána Laca a jeho spoluhráče.
     
    56:41
    Oba hlavní rozhodčí viděli faul Dlapy a Liberec bude hrát další početní výhodu.
     
    56:10
    Nepřesnou přihrávku Liberce nezachytil na modré čáře Martin Ševc, a tak další útok hostů začne za jejich brankou.
     
    55:56
    Martin Ševc si vyměnil kotouč se spoluhráčem a dostal se vedle branky. Hostující obránce se pokusil překvapit domácího gólmana. Ten byl opět ve střehu a schoval černou gumu do lapačky.
     
    55:07
    Chomutovští se opět dostali ke střele, která byla přizvednutá až do ochranné sítě. Sledujeme strhující podívanou, v níž je stále, o co hrát.
     
    54:39
    Vladimír Růžička dobře operoval za brankou Liberce, ale přihrávkou mezi kruhy nenašel Davida Kašeho. Ovšem tlak domácího celku stále trvá.
     
    54:08
    Tak přeci jen se Liberec dostal do obrovská šance. Přihrávku od Dominika Lakatoše obdržel Vladimír Svačina. Jeho pokus z mezikruží zneškodnil Ján Laco.
     
    53:13
    Branko Radivojevič hledal přes celou šířku třetiny spoluhráče. Tomu puk přeskočil hůl a Piráti vyhazují. Tato početní výhoda se Tygrům zatím moc nedaří.
     
    52:37
    Chomutovští mohli několikrát vyhodil, ale podařilo se to až Marku Tomicovi. Do hry rychle přichází nová obranná čtveřice.
     
    52:08
    Celou situaci musel ještě hasil Dávid Skokan, jenž ukončil tlak soupeře vyhozením kotouče mimo hrací plochu. Liberec si tedy zahraje další početní výhodu.
     
    51:49
    Marek Račuk zcela nesmyslně zavedl puk do vlastní třetiny, kde mu utekl. Jeden z libereckých útočníků se dostal do šance, ale Ján Laco opět zasahuje. K následné dorážce se dral ještě Jan Ordoš, ale ani on vyrovnávací gól nezaznamenal.
     
    51:21
    Lukáš Vantuch najel do domácího brankáře a následně krosčekem do zad trefuje Tomáše Kudělku. Chomutovský obránce se chce s obrem v sestavě Liberce bít, ale zatažením za dres ho zastavuje bývalý Pirát Adam Jánošík.
     
    50:32
    Jakub Valský se snažil dostat hru za branku Chomutova, kde ho zastavil domácí bek. Domácí hru opět posouvají do středního pásma a jdou střídat.
     
    49:49
    Petr Koblasa vyvezl černou gumu do středního pásma, odkud ji poslal k obráncům Liberce. Piráti potřebovali vystřídat, a tak jdou do hry čerstvé síly.
     
    49:37
    Vladimír Svačina ukázal svou silnou stránku, když se zpoza branky dostal až před ní. V prostoru mezi kruhy viděl spoluhráče, ale ten přihrávku přejel.
     
    49:16
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Do dalšího ofsajdu se vystavili Liberečtí.
     
    48:53
    Hra se přelévala ze strany na stranu, ale další útok domácích zastavuje ofsajd. Po reklamní přestávce se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    48:22
    Chomutovští se opět dostali do přečíslení. Z pozice obránce si před branku najel Tomáš Kudělka, jehož rozhodil mírný háček beka soupeře. Pirát s číslem sedm nezakončil, ale vylučovat se nebude.
     
    47:51
    Piráti posunuli hru do středního pásma, odkud se před branku Jána Laca chtěli rychle vrátit. Ovšem čárový sudí viděl ofsajd.
     
    47:16
    A mohlo být opět vyrovnáno! Jakub Valský přizvedl hůl obránci a dostal se až před domácího brankáře. Jeho pokus bekhendem skončil jen vedle pravé tyče.
     
    46:16
    Domácí ve vlastním oslabení jeli dva na jediného obránce. Dávid Skokan viděl Michala Vondrku, jehož pokus do protipohybu minul branku o několik centimetrů.
     
    45:58
    Ondřej Dlapa za vlastní brankou přidržel soupeře a dostává menší trest. To je šance pro hosty, kteří mohou vyrovnat.
     
    45:48
    Hostující hráči střílejí z každé pozice, ale Jána Laco jejich pokusy vyráží. Tygři se dostávají do tlaku, který končí faulem.
    45:19 Radim ŠIMEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také Liberec se prosazuje v početní výhodě. Křižnou přihrávku na modrou čáru dostal RADIM ŠIMEK, jenž zvedl hlavu a viděl místo u tyče chomutovské branky. Asistence: Lukáš Krenželok a Jakub Valský.
     
    44:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Skinner – 2 min., krosček).
     
    44:39
    Výborným pohybem se uvolnil Dominik Lakatoš, jenž obkroužil branku, ale u tyče našel připravený beton domácího gólmana. Následně se puk odrazil před branku, kde se k němu o něco dříve dostali Piráti.
    44:15 Juraj VALACH - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak konečně Chomutov prolomil mizérii v početních výhodách! Přihrávku na modrou čáru dostal JURAJ VALACH, jehož pokus zamířil přesně k tyči. Roman Will se po jeho bombě natahoval, ale marně. Asistence: Michal Vondrka a Jan Rutta.
     
    43:49
    Hostující hráči střídali a do hry se zapojil jeden z beků příliš brzy. Je tu další trest pro lavici Liberce, trest odpyká Jan Ordoš.
     
    43:03
    Piráti zamířili s kotoučem za vlastní branku a oba celky posílají do hry čerstvé síly. Další útok Chomutova skončil střelou, která zaduněla o zadní mantinel.
     
    41:57
    Petr Koblasa se dostal přes obránce až před libereckého brankáře, kterého zblízka nepřekonal. Následně zakončoval ještě Dávid Skokan, ale i on byl neúspěšný.
     
    41:40
    Z levého kruhu se ke střele dostal Petr Jelínek, jehož tvrdá rána zamířila do masky Jána Laca. Chomutovský brankář dobře vyjel a zmenšil úhel.
     
    41:03
    Na modrou čáru dostal černou gumu Brett Skinner, jehož nahození minulo branku jen o několik centimetrů. Následně se Liberec osvobozuje.
     
    40:40
    Ve středním pásmu si velmi dobře nabruslil Juraj Valach, jenž přejel modrou čáru a zakončil. Pokus letěl jen do hrudi Romana Willa.
     
    40:05
    Třetí dvacetiminutovka začíná přesilovou hrou Chomutova. Domácí se dostali do útočného pásma, ale zakončit se jim nepodařilo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje vyprodaná SD ARÉNA, 5250 diváků.
    Domácí fanoušci si tento zápas užívají!

     
    Ve druhé dvacetiminutovce se Pirátům podařilo otočit stav zápasu na svou stranu. O vyrovnání se postaral David Kaše, kterého ještě napodobil kapitán Michal Vondrka. Liberec po velké šanci trefil pouze brankovou konstrukci. V tygří kabině asi bude hodně rušno, jelikož hosté nabízejí špatnou rozehrávkou obrovské šance soupeři. Uvidíme, co si pro nás oba celky připraví ve třetím dějství.

    Střely na branku: 25:13.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Další obrovská chyba v liberecké rozehrávce. Tu zachytil nejproduktivnější hráč v play-off Ivan Huml. Chomutovský matador po kličce hledal mezeru mezi betony Romana Willa. Liberecký brankář si ale tuto akci pohlídal.
     
    39:11
    Bude se hrát ve čtyřech, když Petr Jelínek zasáhl u mantinelu Vladimíra Růžičku loktem.
     
    39:00
    Hlasatel oznámil poslední minutu druhé periody a kotouč se nachází v rohu kluziště u liberecké svatyně. Hlavní sudí zvedá ruku a bude vylučovat dalšího Tygra.
     
    38:22
    To mohla být další trefa chomutovského kapitána, tentokrát v oslabení. Michal Vondrka zachytil rozehrávku soupeře, a zblízka trefil jen helmu Romana Willa.
     
    37:47
    Od modré čáry vypálil tvrdou ránu Martin Ševc, jehož střelu zastavil mezi kruhy Juraj Valach. Poté se domácímu celku podařilo vyhodit.
     
    37:24
    Liberečtí budou mít šanci na vyrovnání, menší trest za držení dostává Jakub Lauko. Domácí mladík bude trnout na trestné lavici.
     
    36:28
    Liberec zastavil útok domácího celku, ale pouze vyhazuje černou gumu do středního pásma. Sledujeme výborný hokej, který má šťávu.
    35:41 Michal VONDRKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští otáčí stav zápasu na svou stranu! MICHAL VONDRKA získal ve středním pásmu kotouč a následně se dostal přes obránce. Domácí kapitán zachoval před Willem chladnou hlavu a rozjásal publikum v SD ARÉNĚ. Asistence: Jan Rutta.
     
    35:30
    Další akce Juraje Valacha, jenž se dostal do útočného pásma. Ovšem jeho zakončení zlikvidoval Roman Will.
     
    35:14
    Slovenský obr nahodil kotouč za branku, kde ještě přišpedlil k mantinelu soupeře. Následně černá guma mířila před branku, ale tam operovali jen Tygři.
     
    34:27
    Lukáš Derner zavezl puk do útočné třetiny, ale u mantinelu ho zastavil Brett Flemming. V posledních minutách jsou Tygři lepším mužstvem.
     
    34:13
    Černá guma se dostala mezi diváky, a tak je tlak Tygrů u konce. Následuje komerční přestávka, po které se bude vhazovat se středním pásmu.
     
    33:55
    Stále jsou u puku hosté, kteří točí chomutovskou unavenou formaci. Domácí celek by potřeboval nutně vystřídat, ale zatím se mu před vlastní brankou nedaří.
     
    33:30
    Liberec se sice usadil za brankou domácího týmu, ale ke střele mířící na Jána Laca se nedostal.
     
    32:34
    Slovenský obránce Juraj Valach zachytil přihrávku soupeře ve středním pásmu. Jeho následné nahození Roman Will z lapačky rychle vyklepal.
     
    31:54
    Od modré čáry vypálil Brett Flemming, ale střela kanadského beka skončila v moci tygřího gólmana.
     
    31:33
    Brett Flemming našel mezi obránci Vladimíra Růžičku, ale také jeho další pokus se mezi tři tyče nevešel. Domácímu hráči totiž klepl do hole soupeř.
     
    31:00
    David Kaše hraje povedené utkání. Mladý Pirát se po individuální akci dostal k přihrávce, ale Dávid Skokan ze mezikruží trefuje Romana Willa.
     
    30:32
    Domácí hráči kombinují před brankou Liberce, ale zatím jejich početní výhodě schází střelba.
     
    30:08
    Je tu další trest pro libereckého hráče a jedná se o zbytečný faul. Mário Bližňák zcela mimo hru trefil od obličeje jednoho z domácích zadáků.
     
    29:27
    Křižnou přihrávkou našel Michal Poletín Vladimíra Růžičku. Ten s pukem zamíchal a orazítkoval brankovou konstrukci za Romanem Willem.
     
    29:02
    V rohu hrací plochy motal obránce Lukáš Krenželok, ale jeho manévr skončil pádem.
     
    28:40
    Po prohraném vhazování získal kotouč Marek Račuk, jehož pokus z velkého úhlu skončil na betonech Romana Willa.
     
    28:35
    Jána Lašáka střídá v brance Roman Will!
     
    28:35
    Hra se přesunula před Jána Lašáka, kde od mantinelu zakončil Brett Skinner, Jeho nepříjemný pokus skončil v moci slovenského gólmana ve službách Bílých Tygrů.
     
    28:12
    Nabídku na teč poslal před branku Adam Jánošík, ale do jeho přihrávky nevložil hůl žádný z libereckých útočníků.
     
    28:08
    Tygři po zisku černé gumu posunuli hru do středního pásma, kde byli připraveni obránci Chomutova. Piráti šli do rychlé útoku, ale dostali se do ofsajdu, který je posouzen jako úmyslný.
     
    27:55
    David Kaše vybojoval ztracený kotouč a následně našel Michala Vondrku. Jeho rychlá střela zápěstím skončila jen nad brankou Liberce.
     
    27:20
    Tygři zavezli puk do útočného pásma, kde hru přidrželi. Obránci hostujícího celku již stihli vystřídat.
     
    26:59
    Liberec je v plném počtu, ale stále se nachází pod tlakem. Hostující hráči vybojovali černou gumu v rohu a vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    26:38
    Branko Radivojevič zachytil střelecký pokus soupeře a s klidem vyhazuje puk za branku Chomutova.
     
    26:07
    Liberec ušetřil několik desítek cenných vteřin, když výborně napadal Piráty na útočné modré čáře. Následně je Chomutovu odpískán ofsajd.
     
    25:16
    Ivan Huml našel pěknou přihrávkou na modré čáře napřáhnutého Jana Ruttu, jehož pokus se štěstím vyrazil před sebe hostující brankář. Domácí se už k dorážce nedostali.
     
    24:52
    Libereckých bylo na ledové ploše šest, a tak si Chomutov zahraje další početní výhodu. Trest odpyká Vladimír Svačina, Piráti mohou otočit misky vah na svou stranu.
     
    24:32
    Výborně zapracoval Marek Račuk, jenž se svázal se soupeřem a donutil ho k chybě.
     
    24:04
    Tomáš Kudělka zastavil ve středním pásmu útok soupeře, ale nahozením ho jen vrací na hokejky Tygrů.
     
    23:47
    Z předbrankového prostoru zakončoval Lukáš Krenželok, jenž dostal od domácí obrany hodně času na zakončení. Ovšem puk z jeho hole trefuje pouze tyč chomutovské svatyně.
    23:24 David KAŠE - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    SD ARÉNA vybouchla radostí, jelikož je vyrovnáno! DAVID KAŠE vybojoval černou gumu a dostal se od mantinelu do kruhu pro vhazování. Nadějný Pirát našel místo mezi rukou a tělem Jána Lašáka. Bez asistence.
     
    22:43
    Domácí zamkli soupeře před jeho brankou, ale k dalšímu střeleckému pokusu se nedostali. Ovšem Tlak Chomutova stále trvá.
     
    22:01
    Třetí domácí formace se usadila před brankou Liberce, kde zakončoval Dávid Skokan. Ovšem jeho pokus zneškodnil obránce stojící na hranici brankoviště.
     
    21:04
    Jan Plodek si najel do předbrankového prostoru, odkud bekhendem ve velké šanci poslal kotouč vedle branky Jána Laca.
     
    20:37
    Puk proti holi dostal Radim Šimek, jehož pokus měl mířit k zadní tyči, ale branku nakonec minul o několik centimetrů.
     
    20:05
    Domácí centr vyhrál vhazování, ale Chomutov se ke střele nedostal. Tygři po zisku kotouče posouvají hru jen do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky se vracejí na ledovou plochu, utkání bude pokračovat za několik málo okamžiků.
     
    V první dvacetiminutovce jsme sledovali rychlý hokej, který se přeléval ze strany na stranu. O jedinou branku se zatím postaral Dominik Lakatoš, jenž dostal po výborné individuální akci Jana Plodka přihrávku do předbrankového prostoru. Mladý útočník Liberce nedal Jánu Lacovi nejmenší šanci. Do několika šancí se dostali i Piráti, ale jejich velké šance skončili vedle branky. Uvidíme, co nám hráči předvedou ve druhé části.

    Střely na branku: 11:10.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Ján Laco nezvládl přihrávku po prknech a našel jen hostujícího útočníka. Ten na nic nečekal a přihrával před branku, kde byli naštěstí pro Chomutov jen domácí obránci.
     
    18:38
    Ivan Huml hledal od mantinelu najíždějícího chomutovského kapitána. Ovšem Michal Vondrka se k přihrávce nedostal.
     
    18:02
    Juraj Valach dlouho váhal, co udělá s pukem. Slovenský obr se nakonec snažil o nahození, které skončilo až v ochranné síti za brankou Liberce.
     
    17:19
    Před chomutovskou svatyni se chtěl nacpat Lukáš Krenželok, ale k zakončení ho nepustil jeden z domácích obránců. Ten použil všechny dostupné možnosti.
     
    17:02
    Po vyhraném vhazování se do útoku tlačili hosté, ale jejich nahození schoval do lapačky domácí brankář.
     
    16:42
    Malou chvilku se hrát nebude, jelikož před brankou Liberce rozhodčí zpozoroval díru v ledové ploše.
     
    16:42
    Tygři se opět dostali pod mírný tlak, a tak vyhazují raději na zakázané uvolnění.
     
    16:22
    Hostující hráči byli na ledové ploše příliš dlouho, a tak posunuli hru jen do středního pásma. Ovšem Piráti se před branku Liberce nehnali.
     
    16:01
    Za brankou Pirátů výborně pracoval Branko Radivojevič, jehož přihrávka našla na modré čáře Radima Šimka. Pokus libereckého obránce skončil v moci Jána Laca.
     
    15:29
    Slovenský brankář přikryl kotouč pod svoji lapačku, a tak se hra opět přerušuje. Bude se vhazovat po levici brankáře Liberce.
     
    15:32
    Před brankou bylo hned několik hráčů, ale zakončení domácího mužstva zlikvidoval hostující gólman. Chomutovu se hra v početní výhodě opět nezdařila.
     
    14:11
    Až nyní se domácí usadili před branou Liberce, ale Jána Lašáka neohrozili. Nejblíže byl Dávid Skokan, ale jemu puk sjel z hole.
     
    13:30
    Michal Vondrka hledal na hranici brankoviště hůl Dávida Skokana, jenž trefuje beton brankáře. Následně je Pirátům pískána přihrávka rukou.
     
    13:12
    Tygři budou hrát ve třech. Dominik Lakatoš sevřel puk do rukavice a následně ho odhodil. Autor jediné branky bude trnout na lavici hanby.
     
    12:58
    Hostující hráči vyhráli vhazování a vyhazují přes všechny čáry. Pirátům se zatím početní výhoda nedaří.
     
    12:33
    Také domácí hráči si vyzkoušejí hru v početní výhodě. Dalším potrestaným hráčem je Ján Lašák, jehož výlet ocenili rozhodčí menším trestem.
     
    12:33
    Do útočného pásma vlítl David Kaše, ale u černé gumy byl dříve Ján Lašák. Slovenský brankář se musel vydat až k mantinelu, aby nedopustil velkou šanci Chomutova.
     
    11:54
    Za obranu Pirátů si najížděl Jan Ordoš, na něhož mířila přihrávka. Jenže pozorný Juraj Valach celou akci zastavil už ve středním pásmu.
     
    11:27
    Michal Poletín přes hůl soupeře poslal kotouč do středního pásmu, jenže čárový rozhodčí píská ofsajd. Chomutov musí zastavit svůj útok a vrátit se do středního pásma.
     
    10:53
    Tomáš Kudělka si vzal kotouč ve středním pásmu, který mířil na Jána Lašáka. Ten nahození viděl a bez problému zasahuje.
     
    10:33
    Jan Rutta nabral ve středním pásmu obrovskou rychlost a snažil se najít spoluhráče před brankou. Ovšem v tomto prostoru byli jen hostující obránci.
     
    10:19
    Černou gumu na branku Chomutova nahodil Ondřej Vitásek. Ján Laco vše pohodlně jistil, ale rozehrát se mu už nepovedlo.
     
    09:46
    Těsně po vypršení přesilové hry se hostující hráči dostali k zakončení. Před brankou operoval Lukáš Krenželok, jenž mířil k zadní tyči, ale trefil pouze beton gólmana.
     
    09:37
    Domácí v plném počtu.
     
    09:05
    Puk na modrou čáru dostal nepříjemný obránce Martin Ševc, jehož zakončení skončilo v lapačce domácího gólmana. Před brankou se hned strhla mela, kterou rozhodčí uklidnili.
     
    08:37
    Tygrům se zatím hra v početní výhodě nedaří, když Piráti drží kotouč na jejich polovině hrací plochy.
     
    08:05
    Až nyní se Chomutovští osvobozují, když vyhazuje Juraj Valach. Do hry přicházejí nové síly.
     
    07:41
    Domácí centr sice vyhrál vhazování, ale Pirátům se nepodařilo vyhodit. Sledujeme tedy kombinační hru Tygrů před brankou Jána Laca.
     
    07:37
    Prvním potrestaným hráčem dnešního večera je Michal Poletín, jenž si ve středním pásmu pomohl faulem kolenem. Jedná se tak o zcela zbytečný zákrok.
     
    07:21
    Brett Flemming z pozice obránce vletěl do středu útočného pásma, kde ho o kotouč zbavili tři bránící hráči. Liberec po zisku kotouče vybojoval faul Michala Poletína.
     
    06:44
    Liberec se dostal před branku soupeře, ale opět nezakončil. Piráti potřebovali vystřídat, a tak hru posunuli jen do středního pásma.
     
    06:03
    Od modré čáry vypálil slovenský obránce Juraj Valach, jehož pokus minul pravou tyčku o několik centimetrů.
     
    05:40
    Hned po vyhraném vhazování hostující bek vystřelil, ale do dráhy kotouče se postavil domácí kapitán. Hra se přelévá rychle před druhou z branek.
     
    05:36
    Potom, co Ján Laco schoval černou gumu pod lapačku, tak se na ledové ploše strhla mela. Nejaktivnější byl Brett Flemming, jenž zdolala soupeře a vysloužil si od fanoušků potlesk.
     
    05:07
    Zatímco liberečtí vyvolávají autora první branky, tak chomutovští fanoušci se zlobí na rozhodčí. Ti totiž neodpískali hru hostujícího celku s příliš mnoho hráči ve hře.
    04:43 Dominik LAKATOŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tu první branka utkání, o kterou se postaral DOMINIK LAKATOŠ. Mladý útočník se nacházel před brankou, kam dostal přesnou přihrávku od Jana Plodka a střelou pod horní tyč dostává Tygry do vedení. Asistence: Jan Plodek.
     
    04:00
    Chomutovští si nedali přesnou přihrávku a píská se zakázané uvolnění. Hra se vrátí před branku, kterou hájí Ján Laco.
     
    03:33
    Dávid Skokan viděl vedle sebe najíždějícího Juraje Vachala, jenž mířil do vzdáleného horního rohu branky. Ovšem Ján Lašák střelu výborně viděla a vyrazil ji.
     
    02:45
    Lukáš Krenželok našel před branou osamoceného Dominika Lakatoše, jehož pokus letěl pouze do betonu chomutovské jedničky. Mladý útočník zazmatkoval, a tak se skóre nemění.
     
    02:25
    Puk se dostal na modrou čáru, odkud vypálil Tomáš Kudělka, jehož pokus byl sražený vedle liberecké branky.
     
    01:42
    Chomutovští posunuli hru do středního pásma, kde se černé gumy ujal hostující hráč. Následně je Liberci pískán ofsajd, hra se vrátí za modrou čáru.
     
    01:25
    Hostující hráči se usadili v pásmu Chomutova, kde dlouho kombinovali za brankou. Ovšem ke střeleckému pokusu se nakonec nedostali.
    Vše nasvědčuje tomu, že dnes bude opět vyprodáno!

     
    00:53
    Další pokus domácího Kanaďana, jehož pokus trefuje pouze brankovou konstrukci. SD ARÉNOU to pouze zahučelo a Ján Lašák může zůstat klidným.
     
    00:33
    Jakub Sklenář nedokázal projít přes střední pásmo, a tak pouze po prknech nahazuje. Následně ještě střílel Brett Flemming, jehož pokus byl zablokován.
     
    00:24
    Od modré čáry vystřelil Petr Jelínek, ale jeho pokus skončil v náruči slovenského brankáře.
     
    00:05
    Úvodní vhazování zvládl lépe hostující centr, a tak mají Liberečtí právo prvního útoku. Tygři zatím kombinují za brankou domácího celku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před zahájením zápasu se SD ARÉNOU ponesou tóny hymny České republiky. Po ní se už bude očekávat úvodní vhazování.
     
    Na ledovou plochu míří hostující Tygři a výborně zaplněná SD ARÉNA už čeká na domácí bojovníky. Ti jako už tradičně vjedou na led z pirátské hlavy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – L. Chalupa, Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Skinner – Tomica, Huml, Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, Račuk – Poletín, Skokan, Koblasa – Lauko, Kaše, Hlava – Raška.

    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Will) – R. Šimek, Ševc, Jánošík, Vitásek, Pyrochta, Derner, Mojžíš – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Bartovič, Plodek, Radivojevič (C) – Valský, Bližňák, Svačina – J. Stránský, Vantuch, Ordoš.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Oldřich Hejduk – Stanislav Barvíř, Petr Blümel.
     
    Ještě jednou vás vítám u našeho podrobného přenosu ze semifinále play-off, nyní už z chomutovské SD ARÉNY. Do tradičního rozbruslení schází jen pár minut, ale jsou známy sestavy, které si za pár okamžiků představíme.
     
    Nejlépe bodující hráči v play-off

    Piráti Chomutov

    Ivan Huml 15 bodů (5+10)
    Jan Rutta 11 bodů (2+9)
    Michal Vondrka 10 bodů (7+3)

    Bílí Tygři Liberec

    Branko Radivojevič 9 bodů (4+5)
    Dominik Lakatoš 8 bodů (4+4)
    Vladimír Svačina 8 bodů (3+5)
     
    Předchozí duel v Chomutově

    Po dvou dnech volna se semifinálová série přesunula do SD ARÉNY, kde diváci dlouho čekali na první gól utkání. Duelu dlouho dominovali slovenští brankáři. Ovšem ve třetí části ujel Michal Vondrka, jenž si po blafáku připsal vítěznou branku. Konečný stav v oslabení stanovil Ivan Huml, který zužitkoval přihrávku Marka Tomici.

    Góly a nahrávky: 49. Vondrka (Kudělka), 50. Huml (Tomica, Rutta).
     
    Duely v Liberci

    V obou případech se radovali Liberečtí, ale každý ze zápasů byl úplně jiný.

    Do prvního utkání lépe vstoupili dnes hostující hráči, kteří zdolali Chomutov 4:1. Tygři se dostali do dvoubrankového vedení, ale Pirátům se zásluhou Petra Koblasy podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Ovšem pár desítek na to se trefil Vladimír Svačina a konečnou podobu výsledku dal Dominik Lakatoš.

    Góly a nahrávky: 11. Derner (Radivojevič), 24. P. Jelínek (Svačina, Radivojevič), 52. Svačina (Lakatoš), 60. Lakatoš (Mojžíš) – 51. Koblasa.

    Ve druhém zápase se Tygři dostali do tříbrankového vedení, ovšem Piráti nesložili zbraně a podařilo se jim vyrovnat. Napínavý duel šel do prodloužení, které šťastnou brankou rozhodl Dominik Lakatoš.


    Góly a nahrávky: 19. Lakatoš (Ordoš, Bartovič), 21. Radivojevič (Ordoš), 28. Svačina (Valský), 63. Lakatoš (P. Jelínek) – 37. Vondrka (Huml, Rutta), 49. Valach (Koblasa, V. Růžička), 52. Kämpf (Valach, Rutta).
     
    Vítám vás u čtvrtého semifinále Generali play-off, v němž se představí Piráti Chomutov a Bílí Tygři Liberec. Stav série je po třech odehraných duelech 1:2.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Kaše, 36. Vondrka (Rutta), 45. Valach (Vondrka, Rutta), 59. Vondrka (Tomica, Flemming), 60. Vondrka (Huml) – 5. Lakatoš (Plodek), 46. R. Šimek (L. Krenželok, Valský), 59. Lakatoš (Vitásek)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – L. Chalupa, Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Skinner – Tomica, Huml, Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, Račuk – Poletín, Skokan, Koblasa – Lauko, Kaše, Hlava – Raška.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (29. Will) – R. Šimek, Ševc, Jánošík, Vitásek, Pyrochta, Derner, Mojžíš – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Bartovič, Plodek, Radivojevič (C) – Valský, Bližňák, Svačina – J. Stránský, Vantuch, Ordoš.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Oldřich Hejduk – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5250 (vyprodáno)
    Chomutov 2 4 Liberec
    #1 Pátek 31.03.2017 • 17:20
    Liberec - Chomutov 4:1
    #2 Sobota 01.04.2017 • 17:20
    Liberec - Chomutov 4:3 po prodl.
    #3 Úterý 04.04.2017 • 17:20
    Chomutov - Liberec 2:0
    #4 Středa 05.04.2017 • 17:20
    Chomutov - Liberec 5:3
    #5 Pátek 07.04.2017 • 17:20
    Liberec - Chomutov 2:1
    #6 Neděle 09.04.2017 • 17:40
    Chomutov - Liberec 0:4
    thejrc.org