Boston – Tampa 4:0 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (0:1, 2:0, 3:2) Stav série: 2:2
Bílí Tygři Liberec
Středa 05.04.2017, 17:20 • SD ARÉNA • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Vantuch – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Vantuch – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., hrubost).
     
    59:55
    Je tu další bitka, o kterou se postarali Michal Poletín a Lukáš Vantuch. Mírně aktivnější byl domácí útočník, který poslal soupeře k ledu.
     
    59:36
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Vitásek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ondřej Vitásek – 10 min. osobní trest).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., hrubost).
     
    59:36
    Liberečtí se cpou do brankoviště Chomutova a vznikla z toho bitka. Do sebe se pustili Dávid Skokan a Ondřej Vitásek. Oba kohouti si uštědřili několik ran a následně míří na trestnou lavici.
    59:16 Michal VONDRKA - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sledujeme neskutečný závěr utkání a navíc hattrick MICHALA VONDRKY. Domácí kapitán si ve středním pásmu vyměnil puk se spoluhráčem a od modré čáry trefuje opuštěnou branku. Asistence: Ivan Huml.
    58:57 Dominik LAKATOŠ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je na drama ještě zaděláno! Střela od modré čáry se odrazila k DOMINIKU LAKATOŠOVI. Tygří mládě nemělo problém zasunout kotouč do odkryté branky. Asistence: Ondřej Vitásek.
     
    58:30
    Liberec získal puk a Roman Will opět míří na střídačku!
    58:25 Michal VONDRKA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto!Za vyhozeným pukem jel MICHAL VONDRKA, jenž objel branku a zasunul černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Marek Tomica a Brett Flemming.
     
    57:49
    Do hry přichází šest bruslařů, jelikož Roman Will zůstává na střídačce!
     
    57:49
    Filip Pelšán rozhodčím ukazuje, že chce oddechový čas. Hostující trenér chce své přesilovkové formaci udělit nějaké rady na překonání chomutovské jedničky.
     
    57:07
    Tlak hostujícího celku donutil Ondřeje Dlapu k faulu. Domácí obránce si přidržel soupeře a dostává menší trest. To budou perné minuty pro Jána Laca a jeho spoluhráče.
     
    54:08
    Tak přeci jen se Liberec dostal do obrovská šance. Přihrávku od Dominika Lakatoše obdržel Vladimír Svačina. Jeho pokus z mezikruží zneškodnil Ján Laco.
     
    52:08
    Celou situaci musel ještě hasil Dávid Skokan, jenž ukončil tlak soupeře vyhozením kotouče mimo hrací plochu. Liberec si tedy zahraje další početní výhodu.
     
    51:49
    Marek Račuk zcela nesmyslně zavedl puk do vlastní třetiny, kde mu utekl. Jeden z libereckých útočníků se dostal do šance, ale Ján Laco opět zasahuje. K následné dorážce se dral ještě Jan Ordoš, ale ani on vyrovnávací gól nezaznamenal.
     
    48:22
    Chomutovští se opět dostali do přečíslení. Z pozice obránce si před branku najel Tomáš Kudělka, jehož rozhodil mírný háček beka soupeře. Pirát s číslem sedm nezakončil, ale vylučovat se nebude.
     
    47:16
    A mohlo být opět vyrovnáno! Jakub Valský přizvedl hůl obránci a dostal se až před domácího brankáře. Jeho pokus bekhendem skončil jen vedle pravé tyče.
     
    46:16
    Domácí ve vlastním oslabení jeli dva na jediného obránce. Dávid Skokan viděl Michala Vondrku, jehož pokus do protipohybu minul branku o několik centimetrů.
     
    45:58
    Ondřej Dlapa za vlastní brankou přidržel soupeře a dostává menší trest. To je šance pro hosty, kteří mohou vyrovnat.
    45:19 Radim ŠIMEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také Liberec se prosazuje v početní výhodě. Křižnou přihrávku na modrou čáru dostal RADIM ŠIMEK, jenž zvedl hlavu a viděl místo u tyče chomutovské branky. Asistence: Lukáš Krenželok a Jakub Valský.
     
    44:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Skinner – 2 min., krosček).
     
    44:39
    Výborným pohybem se uvolnil Dominik Lakatoš, jenž obkroužil branku, ale u tyče našel připravený beton domácího gólmana. Následně se puk odrazil před branku, kde se k němu o něco dříve dostali Piráti.
    44:15 Juraj VALACH - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak konečně Chomutov prolomil mizérii v početních výhodách! Přihrávku na modrou čáru dostal JURAJ VALACH, jehož pokus zamířil přesně k tyči. Roman Will se po jeho bombě natahoval, ale marně. Asistence: Michal Vondrka a Jan Rutta.
     
    43:49
    Hostující hráči střídali a do hry se zapojil jeden z beků příliš brzy. Je tu další trest pro lavici Liberce, trest odpyká Jan Ordoš.
     
    Dnešní utkání sleduje vyprodaná SD ARÉNA, 5250 diváků.
     
    39:27
    Další obrovská chyba v liberecké rozehrávce. Tu zachytil nejproduktivnější hráč v play-off Ivan Huml. Chomutovský matador po kličce hledal mezeru mezi betony Romana Willa. Liberecký brankář si ale tuto akci pohlídal.
     
    39:11
    Bude se hrát ve čtyřech, když Petr Jelínek zasáhl u mantinelu Vladimíra Růžičku loktem.
     
    38:22
    To mohla být další trefa chomutovského kapitána, tentokrát v oslabení. Michal Vondrka zachytil rozehrávku soupeře, a zblízka trefil jen helmu Romana Willa.
     
    37:24
    Liberečtí budou mít šanci na vyrovnání, menší trest za držení dostává Jakub Lauko. Domácí mladík bude trnout na trestné lavici.
    35:41 Michal VONDRKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští otáčí stav zápasu na svou stranu! MICHAL VONDRKA získal ve středním pásmu kotouč a následně se dostal přes obránce. Domácí kapitán zachoval před Willem chladnou hlavu a rozjásal publikum v SD ARÉNĚ. Asistence: Jan Rutta.
     
    35:30
    Další akce Juraje Valacha, jenž se dostal do útočného pásma. Ovšem jeho zakončení zlikvidoval Roman Will.
     
    31:00
    David Kaše hraje povedené utkání. Mladý Pirát se po individuální akci dostal k přihrávce, ale Dávid Skokan ze mezikruží trefuje Romana Willa.
     
    30:08
    Je tu další trest pro libereckého hráče a jedná se o zbytečný faul. Mário Bližňák zcela mimo hru trefil od obličeje jednoho z domácích zadáků.
     
    29:27
    Křižnou přihrávkou našel Michal Poletín Vladimíra Růžičku. Ten s pukem zamíchal a orazítkoval brankovou konstrukci za Romanem Willem.
     
    28:35
    Jána Lašáka střídá v brance Roman Will!
     
    24:52
    Libereckých bylo na ledové ploše šest, a tak si Chomutov zahraje další početní výhodu. Trest odpyká Vladimír Svačina, Piráti mohou otočit misky vah na svou stranu.
     
    23:47
    Z předbrankového prostoru zakončoval Lukáš Krenželok, jenž dostal od domácí obrany hodně času na zakončení. Ovšem puk z jeho hole trefuje pouze tyč chomutovské svatyně.
    23:24 David KAŠE - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    SD ARÉNA vybouchla radostí, jelikož je vyrovnáno! DAVID KAŠE vybojoval černou gumu a dostal se od mantinelu do kruhu pro vhazování. Nadějný Pirát našel místo mezi rukou a tělem Jána Lašáka. Bez asistence.
     
    21:04
    Jan Plodek si najel do předbrankového prostoru, odkud bekhendem ve velké šanci poslal kotouč vedle branky Jána Laca.
     
    19:20
    Ján Laco nezvládl přihrávku po prknech a našel jen hostujícího útočníka. Ten na nic nečekal a přihrával před branku, kde byli naštěstí pro Chomutov jen domácí obránci.
     
    13:12
    Tygři budou hrát ve třech. Dominik Lakatoš sevřel puk do rukavice a následně ho odhodil. Autor jediné branky bude trnout na lavici hanby.
     
    12:33
    Také domácí hráči si vyzkoušejí hru v početní výhodě. Dalším potrestaným hráčem je Ján Lašák, jehož výlet ocenili rozhodčí menším trestem.
     
    09:46
    Těsně po vypršení přesilové hry se hostující hráči dostali k zakončení. Před brankou operoval Lukáš Krenželok, jenž mířil k zadní tyči, ale trefil pouze beton gólmana.
     
    07:37
    Prvním potrestaným hráčem dnešního večera je Michal Poletín, jenž si ve středním pásmu pomohl faulem kolenem. Jedná se tak o zcela zbytečný zákrok.
    04:43 Dominik LAKATOŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tu první branka utkání, o kterou se postaral DOMINIK LAKATOŠ. Mladý útočník se nacházel před brankou, kam dostal přesnou přihrávku od Jana Plodka a střelou pod horní tyč dostává Tygry do vedení. Asistence: Jan Plodek.
     
    02:45
    Lukáš Krenželok našel před branou osamoceného Dominika Lakatoše, jehož pokus letěl pouze do betonu chomutovské jedničky. Mladý útočník zazmatkoval, a tak se skóre nemění.
     
    00:53
    Další pokus domácího Kanaďana, jehož pokus trefuje pouze brankovou konstrukci. SD ARÉNOU to pouze zahučelo a Ján Lašák může zůstat klidným.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Kaše, 36. Vondrka (Rutta), 45. Valach (Vondrka, Rutta), 59. Vondrka (Tomica, Flemming), 60. Vondrka (Huml) – 5. Lakatoš (Plodek), 46. R. Šimek (L. Krenželok, Valský), 59. Lakatoš (Vitásek)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – L. Chalupa, Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Skinner – Tomica, Huml, Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, Račuk – Poletín, Skokan, Koblasa – Lauko, Kaše, Hlava – Raška.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (29. Will) – R. Šimek, Ševc, Jánošík, Vitásek, Pyrochta, Derner, Mojžíš – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Bartovič, Plodek, Radivojevič (C) – Valský, Bližňák, Svačina – J. Stránský, Vantuch, Ordoš.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Oldřich Hejduk – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5250 (vyprodáno)
    Chomutov 2 4 Liberec
    #1 Pátek 31.03.2017 • 17:20
    Liberec - Chomutov 4:1
    #2 Sobota 01.04.2017 • 17:20
    Liberec - Chomutov 4:3 po prodl.
    #3 Úterý 04.04.2017 • 17:20
    Chomutov - Liberec 2:0
    #4 Středa 05.04.2017 • 17:20
    Chomutov - Liberec 5:3
    #5 Pátek 07.04.2017 • 17:20
    Liberec - Chomutov 2:1
    #6 Neděle 09.04.2017 • 17:40
    Chomutov - Liberec 0:4
    thejrc.org