Prešov – Senica 1:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
1:0 (0:0)
FK Senica
sk Pátek 07.04.2017, 17:00 • NTC Poprad • Niké liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme taktiež sledovali vyrovnaný priebeh, ale padol aj jeden gól. Vďaka gólu Kubusa z 80. minúty Prešov získal prvé víťazstvo v jarnej časti a získal tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (18:52:01)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dupkala vyštartoval za loptou dopredu, no Bališ bol rýchlejší než on a bez problémov ho teda predbehol. Zápas sa už len dohráva...
     
    90
    Petko jemne podkopol Korosína a hlavný rozhodca okamžite pískal. Zároveň pripomínam, že rozhodcovia nadstavujú dve minúty.
     
    88
    Prešovčania mohli zvýšiť svoje vedenie. Dupkala potiahol akciu viacmenej po osi ihriska a dostal sa s ňou až do šestnástky. Haladejovi sa však následne nepodarilo si ju spracovať.
     
    87
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Peter Katona, prichádza Emil Haladej.
     
    85
    Po rohovom kope Senice sa to v šestnástke Tatrana trošku rozohnilo. Talian predviedol jasný zákrok, no začali tam nejaké strkanice. Kartou je potrestaný hosťujúci Matej Kosorín.
     
    83
    Šašinka posunul pred šestnástku Danielovi Turynovi, ktorý si pripravil loptu a odhodlal sa k strele. Prešovčani zablokovali tento pokus a aj následný rohový kop.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Brigant, prichádza Matej Kosorín.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 153 divákov.
     
    80
    Prešov dal gól!
    Futbalisti Tatrana idú do vedenia v tomto zápase a majú šancu získať v podstate tretie víťazstvo v sezóne. Dupkala vnikol do šestnástky, pohral sa s obranou súpera, prihral do päťky úplne osamotenému LUKÁŠOVI KUBUSOVI a ten už iba doklepol do brány.
     
    76
    Prešovčania sa čosi snažia vymyslieť, Seničania však razantne odporujú. Zápas sa pomaličky chýli ku koncu a aj napriek takmer žiadnej dôležitosti tohto duelu z hľadiska ligy je zápas napätý.
     
    75
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Mojmír Trebuňák, prichádza Martin Dupkala.
     
    74
    Očakávania boli možno od divákov väčšie, no Tatran túto štandardku doslova premárnil. Center smeroval na miesto, kde poriadne nik nebol, iba hráči Senice.
     
    72
    Po faule dostáva senický hráč Branislav Šušolík žltú kartu. Prešov zahráva štandardku, bude z toho nepríjemný center.
     
    71
    Senica zahrávala rohový kop, no bolo to absolútne bez myšlienky. Kvôli následným vlastným chybám sa Seničania aj sami vyhnali von z útočného pásma.
     
    69
    Blažek vysúval priamočiaro po osi ihriska jedného zo svojich spoluhráčov, no neskončilo sa to dobre. Petko loptu zachytil a poslal dopredu.
     
    67
    Brigant bol aktérom rohového kopu Senice. Lopta mala byť nasmerovaná na kopačku Ondřeja Šašinku, ale neskončilo sa to veľmi dobre. Prešovčania bezpečne loptu zachytili.
     
    65
    Prešovskí priaznivci tu v hľadisku v NTC sa cítia byť trošku ukrivdení. Miroslav Petko bol napomínaný žltou kartou po spornej situácii. Kop pre Senicu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 80. Kubus (Dupkala)

    Karty:   21. Keresteš (PRE), 65. Petko (PRE) – 72. Šušolík (SEN), 85. Kosorín (SEN)


    FC Tatran Prešov: Talian (C) – Dzurík, Kačala, Katona (87. Haladej), Keresteš – Kubus, Leško (63. Rolinc), Leško, Micherda – Petko, Trebuňák (75. Dupkala).
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Haladej, Mikluš, Rolinc, Štefančík.

    FK Senica: Šulla (C) – Bališ, Blažek, Brigant (82. Kosorín), Kotula – Kováč (58. Turyna), Kratochvíl, Pillár, Ranko – Šušolík, O. Šašinka.
    Náhradníci: Plach – Kopičár, Kosorín, Miklós, Pajer, Turyna.

    Rozhodčí: Dohál – Tomčík, Pozor

    Diváci: 153
    thejrc.org