Srbsko – Španělsko 4:5 (po pr.) | Island – Belgie 3:9 (kon.) | Austrálie – Rumunsko 1:5 (kon.)
konec
Island
3:9 (1:3, 2:4, 0:2)
Belgie
Pátek 07.04.2017, 15:30 • Galati Arena, Galati • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto duelu je to vše, přeji Vám příjemný zbytek dne. (17:58:20)
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Island:
    Robin Hedström (1+0)
    Belgie: Bryan Kolodziejczyk (0+1).
     
    Střely na branku: 25 – 31.
     
    Je dobojováno! Belgie se v první třetině dostala do vedení 3:0. O to po změně stran přišla, nicméně pár sekund po vyrovnávající trefě přeřadila na mnohem vyšší rychlostní stupeň a nakonec Islandu nastřílela devět branek. V tabulce se Belgičané posunuli před Srby na čtvrtou pozici a i přesto, že ve dvou zápasech dostali po devíti gólech, se mohou radovat z jisté záchrany. To Island zřejmě přišel o šance postoupit, na první Austrálii ztrácí ze třetího místa dva body a navíc už má o jeden odehraný zápas více.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ben van den Bogaert se ještě stihl ocitnout v dobré šanci, před gólmanem si přehazoval puk z bekhendu na forhend, ale přesně zakončit už nestihl.
     
    59:18
    Bryan Kolodziejczyk se díky důrazu probil ke dvěma dorážkám v bezprostřední blízkosti brankoviště, ovšem Sigurbergsson si opět poradil.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:23
    Belgičané rozjeli kolotoč přihrávek v útočném pásmu, celou akci ale trochu překombinovali a Sigurbergsson čelil jen pokusu z minusového úhlu.
     
    57:54
    Vyloučení v týmu Island (Aron Knutsson – 2 min., sekání).
     
    57:45
    Mitch Morgan si pokryl puk v útočné třetině a nakonec se i dostal ke střele zpoza kruhů, která ale příliš nebezpečná nebyla.
     
    56:45
    Distate se postavil do střely Olafssona, který se chystal k zakončení rychlého islandského protiútoku, a vypomohl svému kolegovi v brankovišti.
     
    55:54
    Belgie v plném počtu.
    55:14 Vincent MORGAN - 3:9
     
    55:14
    Belgie právě vstřelila branku!
    Druhý gól z oslabení pro Belgii! Po levé straně ujíždějící Mitch Morgan si počkal na ideální moment pro krátkou přihrávku k vzdálenější tyči, kde byl připravený VINCENT MORGAN a střelou pod horní tyč upravil skóre na 9:3. Asistence: Mitch Morgan.
     
    54:45
    Hlavní rozhodčí dostal sraženým kotoučem z boku do hlavy. Po chvilce se z nepříjemné rány ale oklepal a zřejmě bude schopen toto utkání dopískat.
     
    54:26
    Belgičanům se povedlo rychle dostat k puku a podržet ho ve středním pásmu.
     
    53:54
    Leifsson prošel po levé straně z obranného pásma až do toho útočného, kdy jej nedovoleným podražením zastavil Bryan Kolodziejczyk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. R. Hedström (Pålsson, Björnsson), 26. Mikaelsson (Pålsson), 27. Maack (Ingason) – 5. V. Morgan (M. Morgan), 10. Neven (de Smet, Bremer), 16. M. Morgan (V. Morgan), 28. van den Bogaert (B. Kolodziejczyk), 32. Pellegrims (M. Morgan, Distate), 35. V. Morgan (M. Morgan), 36. de Smet (van den Bogaert), 45. de Smet (TS), 56. V. Morgan (M. Morgan)


    Island: D. Hedström (35. Sigurbergsson) – Pålsson, Ingason, Jónsson (A), Árnason (C), Thorsteinsson – Andrésson, Maack, R. Hedström – Björnsson (A), Sigurdsson, Mikaelsson – Leifsson, Induss, Olafsson – Kristinsson, Knutsson, Magnusson – Johannsson, Gudnason.
    Belgie: Legrand (Cornelius) – Distate, Paulus (C), Neven, van Laere, Vroemans, Ramet – V. Morgan (A), M. Morgan, Pellegrims – B. Kolodziejczyk (A), van den Bogaert, de Smet – Bremer, Milpas, Dewin – Klijsen, A. Kolodziejczyk.

    Rozhodčí: Šrubok (BLR) – Jakšys, (LTU), Jefremov (KAZ)

    Diváci: 200
    bahis siteleri